Reci da te boli stomak, devojke to stalno rade.
Ja sam za ova 2-3 dana nabio nekih 20h veÄ a nisam apsolutno niÅ”ta odradio od story misija, nijedan quest osim samog poÄetka, sky island i dobio paraglider.
Odigrao sam oko 25 shrines, naÅ”ao 15-20 koroka, nebrojeno baza sam napadao na raznorazne naÄine.
U mojoj karijeri ja do sada nikad nisam video ovakvu igru, ovoliku kreativnost, živopisan, vivid open world i toliko moguÄnosti.
Svaki fight, svaki shrine, sve vreme mozak mora da radi, i kreativnost mora da bude na zavidnom nivou.
Kombinacije koje mogu da se naprave sa raznim predmetima, fuse gde spajaÅ” sve sa svaÄim, neverovatno.
Imao sam jedan tower da bi otkljuÄao mapu u tom regionu, znaÄi ima kao uzbrdica, oni na mene gurnuli bodljikavu loptu, ja im sa recall vratim pregazim ih, uzimam obiÄan Å”tap i drvo sa bomb barrel, fuesujem i imam bukvalno bombu u ruci koju frknem na njih. SledeÄi korak spajam strelu i fire fruit ili kako se beÅ”e zove, zapalim travu, stvori se vetar ja sa paragliderom u vazduh i onda normalna strela Hinoxu u oko, njemu ispadne njegova batina i tu ga zavrÅ”im dok se oporavljao⦠Magija
Igra ima tonu shrines, peÄina, sky islanda, tajni, side questova, kuvanje, gradjenje, imaju bunari u koje možete da uskaÄete koji su isto priÄa za sebe, uvek ima kao mini loot.
Kao peÄine u Witcheru.
Za mene je ovo možda i najbolja igra svih vremena.
Breath of the wild je bio masterpiece, pravo remek delo.
Nintendo je uspeo da uzme to remek delo, sve Å”to je imalo mesta za napredak su ispravili, dodali tonu novih stvari i ova igra je koplje ili dva iznad BoTW, a svi znamo koliko je BoTW magiÄna igra.
Ne znam da li je ikada neki developer ovo uspeo.
Ja se nadam da im je sledeÄa Zelda traditional Zelda, gde Äe napraviti ponovo remek delo, ali old school Zeldu. Jer ovde su odbranili doktorat, nemaju Å”ta viÅ”e u ovakvom tipu igre.
Posle 20ak sati, meni je veÄ sad igra 10/10. A kao Å”to rekoh nisam ni gram storyija osetio, jednostavno nemam vremena za to
@padawan a to Å”to si rekao da je svet prazan, ja prosto joÅ” ne mogu da verujem. Ako ti znaÄi igram tako i mislim na tebe Äesto no homoā¦
KreneÅ” do shrine u daljini, naidjes na random NPC-a koji se bori sa Monsterima, pomogneÅ” mu on te nagradi, nastaviÅ” dalje sretneÅ” onog malog plavog zeku, pratiÅ” ga on te odvede u cave gde imaÅ” ili mini boss fight ili loot. NastaviÅ” dalje, sretneÅ” koroka kojem treba pomoÄ. VidiÅ” enemy outpost. SretneÅ” divlje svinje koje loviÅ” da bi imao meso za nove recepte. ImaÅ” reku gde sagradiÅ” splav/brodiÄ da je preÄeÅ” ili ÄeÅ” da gradiÅ” mostiÄ. Kad predjeÅ” tamo te napadne drvo u Å”umi a onda ugledaÅ” novi shrine, pa kad izadjeÅ” iz njega vidiÅ” konje u divljini pa ih ukrotidÅ” i odvedeÅ” u stable da ih registrujeÅ”. A u stable obavezno imaÅ” well i plus neki quest sa nekim NPC⦠I tako igraÅ”, igraÅ” i po tvom kriterijumu u praznom svetu, meni od taÄke A do taÄke B treba 2h real timeā¦
Daj maŔti na volju
Porucio TotK i Strikers ali Primea nema hteo sam i njega da max ispostujem Nontendo
Gledam malo klipove za TotK i meni ovo lepse izgleda nego velika vecina PS5/Series privremenih ekskluziva i igara generalno, jednostavno art stil ubija koliko je sve prelepo, na papiru fali tu piksela i sta sve ne ali ono sto oci vide je fascinantno.
Kakvu tek magiju ocekivati na Switch 2 koji ce opet biti toster naspram Ps5 i Series X.
Ja sam zavrsio nekih desetak shrineova, jos paraglajder nisam dobio. Doslovno sam trckarao po Hajrulu napadao sve sto sam stigao (neki bokoblini su morali biti ubiveni).
Prije pola sata sam napokon kupio bolje odijelo, sad tek trebaju da me se plase, postajem masina za ubijanje.
Rekoh vec da mi je mozak pokvaren od BotW, izignorisao sam maksimalno prompt za misiju, mislio sam da je kao u BotW prompt za glavnu misiju-save princess Zelda.
Odradi prvi quest u Hyrule, dobices paraglider. OlakÅ”aÄe ti baÅ” mnogo
Upravo dobio paraglajder, Embid dobija po guzici od Bostona⦠bjutiful.
Kida Zeldara, lagan GOTY ove godine Å”to se mene tiÄe
Xbox bukvalno ne palim od 02.05. samo klincima kada uzmu da igraju āLEGO maÄevanjeā (Star Wars)
Mislim da sam veÄ stukao preko 30 sati (jel uopÅ”te može da se proveri na flashovanoj konzoli in-game counter?)
Imas kada odes na profil sa kojeg igras, pa dole su izlistane igre i provedeno vrijeme.
Mislim da je uslov da igras igru duze od sedam dana ili da predjes odredjen broj sati.
10 dana*
Nakon 1 dana od rpvog paljenja igre prikazace broj sati. Ne 100% tacno ali npr less then 5h, ili more then 30h played, to znaci izmedju 30 i 35 npr
Kakva igretina sunce ti!
Blago tebi
Kad upalim switch od maloborjnih desetak prijatelja 5 igraju Zeldu.
SaÄuvaj to da nam doneseÅ” za Srbiju kad dolaziÅ”
Tjah propade nam plan.
Bukvalno moje iskustvo
Previse svega ima
I wanted a horse. Found horses. Couldnāt sneak up on them. Oh, whatās this⦠building materials. Started crafting a cage. A rock falls from the sky. Whereās this go? Go on the rock, recalled it, found a sky island with a treasure chest.
What was I doing? Oh right, the horse. Shit⦠where is it? Glide to the ground. Lost the horses. Canāt find the cage I just made. Wander around, find different horses. Try to sneak up on one, get kicked in the face. Died. Oh right, I have half a heart left for health⦠I need to cook some food. Pull out a pot, make health. Get health back, try the horse again.
Donāt have enough stamina. Lose the horse. Pull out another pot. Cook stamina regen. Chase horse again, successfully tame the horse. I have to register it⦠whereās the stables? shit⦠I havenāt found them. Start galloping across Hyrule in search of a stable. Find stuff along the way. Oh look a Korok⦠wait⦠focus⦠find the stable.
Oh there it is! On my way to a stable⦠wait, a shrine. Need it for fast travel⦠start heading to the shrine. Wait what is this? A well? Get off horse; jump down well. Now inside a cave⦠fight enemies climbing the fucking ceiling. Ohh gems. A treasure chest! Clear the cave, canāt figure out how to get out. Wander around for 15 minutes looking for an entrance. Pause the game to pee. OK iām back, how do I get out of here? OH thatās right, Ascend! Pop out of the ground. What was I doing? Oh the shrine!
Forgot I had a horse. Run all the way to the shrine. Get the waypoint. Look back at the stable a ways off, and remember I tamed a horse. The whole point of all of this, was to tame and register a damn horse. Finally arrive at the stable, talk to the guy inside. Curious about rewards and shit⦠still havenāt registered the horse.
Walk outside, in a storm; proceed to get hit by lightning. Died again. Load at recent save at the shrine. And here we go againā¦
And I fucking love it.
JAā:joy:
Heās not wrong though.