The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom

Drvlje i kamenje bi trebalo na Nintendo za ovaj frejmerejt pored takve grafike… Ali 'ajde

4 Likes

Jebiga tako je to sa igrama koje su stekle kultni status. U danasnje vreme gaming community nikad gori, te ray tracing ne radi, te nema 60fps kme kme, pa je prica bezveze, nikakav storytelling i tako dalje. Na stranu to sto neki developeri izbacuju igre maltene u alfa fazi pa peglaju.
I onda imas igre kao Zelda, gde apsolutno nije bitno dal moze i 30fps da odvuce a kamoli vise. Lik iz IGN-a je rekao da ima frejm dropova ali da nije naisao uopste na bagove u ovolikoj igretini sa zilion stvari i mehanika. Nebitno je. igra je masterpiece za veliku vecinu populacije i cao prijatno. From Software izbaci igru sa tri digitalizovane recenice price, nebitan je storytelling daj da se igra.
Mogu da se kladim da GTA 6 sutra izadje sa 30fps i obecanjem od 60fps when its ready, svi bi rekli, neka ga, kad bude bilo, bice. Igramo jednu od najboljih igara svih vremena.

EDIT: evo ja gledam po oglasima switch da uzmem uz kucno objasnjenje kako ce to biti Alexu zanimljivije od iPad-a :smiley:

5 Likes

Ali bas nigde nikakav bag u ekskluzivama, sve radi kao sat.
Igram Astral Chain, igra je na verziji 1.0.1. Jedan minor update od 2019. godine.

1 Like

Imam osecaj da nisu znali sta da stave da popune igru i kao stavili da se penjes i slicne gluposti kako bi dodali minutazu kao igra ogromna. A pola vremena provedes penjuci se na planine.

I stice se utisak da su samo gledali kako da ustede, recimo, na dosta mesta nema voice-a od likova, samo mm hmm i slicno, jer kao da im je bilo zao da plate nekog da da glas likovima.

Sta uzeti? 8bitdo adapter i ps4 kontroler ili nintendo pro kontroler?Igrali bi novu Zeldu na switchu.

Dobro, to je standardna priča za mnoge japanske igre, prvenstveno jrpg. Ništa neuobičajeno.

Kako če izgledati izbor za GOTY ove godine :grinning:

https://fb.watch/ku7z7OL-NK/?mibextid=NnVzG8

Ja sam bas gledao kontrolere za nintendo i niti jedan nema sve ono sto ima nintendo pro. Tako da najbolje njega.

1 Like

Kod Gajbe ludara na max 4k 60 :heart_eyes: PCMR

https://www.youtube.com/live/g1ADECNVf8I?feature=share

2 Likes

Danas gledao cene Switch-a :joy: Nikako da prelomim da dam 300+e, na trenutke bih ga odma uzeo, a na trenutke povučem ručnu i ne znam da li da se upuštam u to. Igre su skupe i ne znam baš koliko mi to treba. :smile:

6 Likes

Isto sam tako mislio, pa sam kupio dva - i OLED i Lite . Nije to kao sony i xbox, neka potpuno druga priča. Meni se svidja.

2 Likes

Prodaces igre drzi to cenu pa neces mnogo izgubiti. Ja sam na prvom Switchu cak i zaradio oko 50 eura.

1 Like

I ja sam danas gledao. :joy: Kod nas u Bosni oko 350€ oled verzija. Nije mi toliko ni žao para za njega, više mi je žao što bih morao za svaku igru ispljunuti 60€ a još ni nemam baš vremena da stignem da igram na 3 konzole.

1 Like

Ah, zelda wallper. Pravi si hypemaster @robotnjik :sweat_smile: A film bi mogao da ispadne zapravo prilicno dobro, cudi me da se niko do sada nije setio, jer ima sve sto vole mladi: siljate usi i emo karaktere.

@lesa zee germans igraju samo u 60 fps na 3K EUR PC-jevima ili fake 60 fps-u na najnovijim oledima. :smiley:

2 Likes

Ko ja za ajfon. Kad sam na kraju prelomio i uzeo ga, laknulo mi. Laknulo i novčaniku, al to je druga priča. :sob:

Inače ovde kod mene bio red od 20m u šoping centru, navalio narod oće fizičku kopiju.

1 Like

Jel se makar dobija igra uz onu lepu Zelda konzolu…? :smile: Kad je bal nek je bal :joy:

Edit: ma bre… Da se iskuliram malo, trebaju mi pare.

Edit 2: Ili da vidim neki bundle sa par igara… :thinking:
Ma… Da se manem ja… Imam dosta konzola. :joy:

2 Likes

Čekam edit 3 : kupio. :grin:

2 Likes

Iskreno ako želiš i možeš da priuštiš ti kupi,ja imam par Xbox l,par switch konzola I uglavnom i ne igram i što kažem gore bolje na to baciti pare nego poroci i lijekovi
Edit:par sati kasnije @NmY

2 Likes

Imam neku svadbu ovog vikenda i to će prilično da me osakati s novcem. A nije čak ni moja :joy: Sačekaću da prođe pa da vidim kakva je prognoza :joy: