The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom

Najace sto se o igri prica i na regularnoj radio stanici ovde u Minhenu sto do sada nisam jos cuo za neku igru.

3 Likes

Evo i u luksemburgu u Kuehne Nagelu se prvi put prica.

p.s. ja pricam sam sa sobom.

1 Like

Očekuje se @Dacha da svečano otvori ovu temu za iznošenje utisaka:

5 Likes

Ne znam kako su ovi sto šu radili recenzije smijeli da igraju prije vremena, mogu li zamoliti admiinistraciju da blokira ove sajtove na forumu?

2 Likes

Dacina prva stvar kad dodje danas kuci.

Reakcija njegove bebe

97cd956c9fae2ed5e36a0b8a9eb44b53--grumpy-baby-happy-baby

1 Like

Dacha udario lokne :grin:

@robotnjik Skini redfail i stavi TOTK ako je moguce na pozadinu :slight_smile:

3 Likes

Zna se ko je prvi u selu :grinning:

10 Likes

Ajmo sad svi spoilere :joy:

Dačo, dokle da čekamo taj streaming kanal ? Kada ćemo moći da uživamo konačno u kvalitetnom sadržaju ?

1 Like

Igrica je 7/10. :confused:

Glavni lik se zove Link

1 Like

Javljam brate cim kupim opremu ali kao sto rekoh 10 € ce biti mesecni subsription na moj kanal.

mislim da je 4,99$ osnovni paket a da je preko toga opciono. Iskreno, očekujem najmanje 30 day trial period. Uz dužno poštovanje tvoje gejming stručnosti i neprevazidjenog skilla.

3 Likes

Vidicu kakvo je stanje na trzistu i konsutovacu misljenje strucnjaka. Svakako mislim da moj premium sadrzaj biti vredan paznje i cene koju cu kreirati.

1 Like

Vidimo se za koji dan :pray:t3:

12 Likes

Kao prvo, radujem se za sve vas sto cete da uzivate narednih dana.
Kao drugo, gledam sinoc DF video i opet razmisljam, boze koliko je meni ova igra ruzna.

Odo da se sakrijem od oluje drvlja i kamenja. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

@Dacha ovako se igra zelda

2 Likes

Evo neka gađaju i mene drvljem i kamenjem, odigrao sam BOTW i dobra mi igra bila ali ne kontam taj totalni simping oko igre i šutanje toliko desetkama ali ajd. Mora neka igra biti zeitgeist igra. Takođe isto mislim i za Elden Ring npr. I još da kažem da sam još pored nje jedino igrao Link to the Past, to mi je prva Zelda i meni bolja Zelda. Eto, izaću ja sam :grin: