The Last Of Us Remastered - E3

A ti to možeš da znaš kako? Minimum što će uraditi je sve igre sa halo 4 grafikom u 1080p, sve drugo je debilizam i kapiram da i oni sami to znaju.

Послато са LT30p уз помоћ Тапатока

Jel ti citas sta sam napisao? Ja to znam tako sto sam slusao dvojicu likova iz 343 Studios koji su to rekli u razgovoru sa likovima iz IGN-a. Dakle, Halo:CE sa remasterizovanim teksturama iz Halo:CE Anniversary, Halo 2 sa novim, remasterizovanim teksturama iz Halo 2 Anniversary (koji ce se pojaviti na jesen u okviru te kolekcije), Halo 3 sa teksturama iz originalnog Halo 3, Halo 4 sa originalnim teksturama iz Halo 4, a sve igre u 1080p, 60fps.

EDIT:
Evo dokaz za to ovde: New Halo: Master Chief Collection Info and Gameplay - E3 2014 - IGN
Inace, otisli smo u off-topic debelo.

Naughty Dog has revealed that it is working to push its PlayStation 4 edition of The Last of Us beyond the 60fps barrier.

The studio’s Corrine Yu broke the news on Twitter as the esteemed developer clamps down on last-minute bugs ahead of the game’s launch next month.

“We are coding hard over the weekends with our Naughty Dog graphics team to push The Last of Us past 60 fps,” said Yu.

“After 4 days of digging around in CPU/GPU traces I finally figured out what was slowing us down. On to the next perf bug! #TheLastOfUs#PS4,” added Christian Gyrling.

The Last of Us Remastered is an enhanced version of last year’s celebrated post-apocalyptic horror game, featuring improved character, lighting, and sound effects, plus all DLC released to date.

Sony confirmed the game’s release date during its E3 presentation last Monday. The Last of Us Remastered is due out in the U.S. on July 29 and in Europe on August 1.

Ha jbte kad se samo sjetim da cu krenuli kao ID(independent developers)Pogledaj ih sad jedan od najboljih ako ne i najbolji studio na svijetu

Werta da li je moguce da ovako pises das tekst i odusevis se cim vidis 60fps, naravno i odgovor das?

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Gresis, odusevio se jer pise PAST 60 FPS!!!1!!1JEDAN!!!

Naravno da jesam.i uvek cu se oduseviti.Nisam kupio next gen da igram u 720p i 30FPS.Nezz zasto uvijek mene komentirate.Sramotno je kada vidim da neke od najvecih igara rade slabije na konkurenciji nego na ps4,a sada vi to mozete braniti koliko hocete,ali ja sam misljenja da uvijek treba nastojati prema boljem.
Da odusevio sam se sto vjeruju da ce igra ici iznad 60FPS-a sto je pohvalno,ali dobro vidim da nekome nije.Ne znam uoce cemu svi ti komentari.Dali je ljuboora sto konkuretni ne mogu bolje ili nesto drugo i kada ja to istaknem svi komentiraju pa ja neznam.Ovo je PS4 dio i to sam tu napisao.

Ti i ja ko istu kevu da imamo :slight_smile: Mozda smo i blizanci :slight_smile: Isto razmisljamo kada je ova tema u pitanju :slight_smile:

Jos samo da imas TV koji ima refresh rate iznad 60 Hz, pa i da mozes da primetis razliku. No, kako ga 99,99% nemas, stoga tvoj komenar i jeste smesan. :wink:

Pa danas gotovo svaki TV koji je iole dobar i kvalitetan ima vise od 60Hz.Samo sa tebe i stefya posto vidim da voli stiskati thanks dugme kad je rijec o pobijanju ps4.Otisli smo u debeli off tako da ja ovdje povlacim liniju

Bes mi sve da cemo uvesti kaznene mere za ovo prepucavanje sa rezolucijama fps i hertzovima. Do pre godinu dana pola ljudi na ovom forumu nije znalo sta znaci 60 fps a kamoli 100+hz. Sad ste svi eksperti. Ajde smanjite malo merenje e-penisa vise.

Werta: normalno da te napadaju svi i potcenjuju kad si pre godinu dana hteo bubreg da prodas za xbox one, sada se u nebesa kunes u sve sto Sony uradi.

Svi ostali: smanjite dozivljaj ponasate se ko u 6. Razredu osnovne

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sto pre to bolje ljudi dodju na forum da se zezaju i cuju nesto iole pametno a ne pametovanja :slight_smile:

Btw Werta koji je taj Stefy mislim da tog nemamo na forumu ?

Jos uvijek bi ja htio xbox one,a uostalom nikada nisam rekao da konzola ne valja ili da nije dobra.Malo sam se razocarao u exc koje su pokazali na e3 no to je to

Do juce xbox bio zakon zivotinja za igre,… A danas kada imas ps4 imas 60fps-a wow best conzole ever… Bolje nemoj da pises i odusevljavas se jer su svi tvoji postovi ostali na forumu i svi znamo kako si na krv i noz branio xbox one a sada PS4 najbolja sa 60fps 1080p sve leti… Zamisli da ti citas ovako nesto sto je neko pisao, sta bi mu rekao. NPR TLOU mene nece oduseviti sto izlazi za ps4 igra na ps3 je fenomenalna ostavlja utisak koji je neprocenjiv a sto se tice 1080p i 60fps i dont give a *uck sto bi rekli a slozice se vecina ljudi ovde nije grafika nesto sto igru cini dobrom, jos faktora su ukljucenih u samu vrednost i ocenu igre…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da ne pricam o tome kako su mi te remaster verzije igara teska retardacija. To je ono u fazonu “nemamo nista novo da vam ponudimo pa cemo da vam damo hit od pre 10 godina sa boljom grafikom”. A za ovaj remaster posle godinu dana nemam ni prikladan komentar. Realno je TLOU odigrao svako ko ima PS3, a cisto sumnjam da ima mnogo PS4 korisnika koji nisu imali PS3. Ima ih, ali vrv jako malo. Tako da ja ne kapiram kome je namenjena ova igra. Igrati istu igru posle godinu dana mi je totalno van pameti. A i zavidim tim ljudima jer ocigledno imaju mnogo slobodnog vremena. Ja ga nemam, i zato kada igram igre, igram iskljucivo igre koje nikada pre nisam odigrao.

Imam razumevanja ako je igra stara 10 ili više godina, ali ovaj primer o godinu dana staroj igri je dokaz da to rade samo zbog para, ne vidim koji su drugi motiv imali…

Da, sada razmisljam, ovo za 10 godina stare igre jos i ima smisla. Evo recimo, neki novi klinci zele da odigraju Halo serijal jer su imali po 2-3 godine kada je izasla prva igra (primer je moj buraz).

I mene nervira to sto rade, ali razumem njihov rezon. Da vodite biznis - i vi bi uradili isto.

U nedostatku igara, kupci ce oberucke prihvatiti jedan od najboljih last gen naslova. Troskovi portovanja verovatno nisu mnogo veliki. Ugodjaj igranja takve igre u 1080p/60fps, apsolutno je neuporediv sa last genom jer sam igrao i znam na sta lici to budzenje. Zasto jednu sjajnu igru ne napraviti jos boljom? A nisu ni svi odigrali, koji imaju PS3. Evo, ja nisam presao. Uzmite u obzir da i 20, 30% kupaca PS4 dolazi iz Xbox/Nintendo tabora. Oni sigurno nece kupovati PS3 samo zbog TLOU. Povrh svega, ima dobar multiplej kako cujem, i bice skroz cool da se to iskustvo ponovi na PS4.

Za one koji su ovo igrali na hd ready televizorima i ne vide razliku izmedju 30 i 60 fps ni da im zivot od toga zavisi, pa, pretpostavljam da ce morati da nadju drugu zabavu, i da im je potpuno svejedno!

Aman ljudi meni nije jasno sta imate protiv tih remaster verzija igara. Ja ne mogu da vam opisem koliko sam se odusevio kad sam video da na PS3 ima hd kolekcija Prince of persia trilogy, Splinter cell trilogy, Tomb Raider Trilogy. Uzivao sam u tim igrama kao pre 10 godina. A to sto su TLOU izbacili remaster posle godinu dana, well, niko vas ne tera da je kupite. a za 4-5 godina kad vam padne na pamet uuuu mogao bih da odigram TLOU ponovo, lepo ima remaster verzija, kostace saku pirinica i uzivacete. Stoji i dalje da se moze uraditi backwards compatibilty na novim konzolama kao nekad, ali zasto bi to radili, kad moze da se zaradi. Ali opet, mogu da ponude sta oce, ako vi to ne kupite ne mogu nista.

Ne volim remaster verzije jer se time prikriva nedostatak ideja za nove igre. Simple as that. Za Xbox One ce prave killer app igre izaci tek krajem 2015. godine. Za PS4 isto Uncharted 4 sledece godine. Dve godine ce da prodje od izlaska konzola bez nekih pravih igara. Novu konzolu necu kupiti da bih na njoj igrao PES, FIFU i NBA 2K, jer za to imam i X360. Jedino ona Forza 5 je okej.

Gledano cisto sa gamerske strane, mozda su trebali da sacekaju godinu ili dve pa da bude jos lepsa. Ali dobro, igra ima jednu od najboljih prica i drago mi je sto izlazi za PS4. Ljudi kao ja, koji su imali X360 ali se odlucili za PS4 uzivace u odlicnom lastgen naslovu. I ne shvatam sta se bunite za remaster? Piraterija ce za koju godinu zaziveti, i onda ce vam biti drago sto sve najbolje naslove imate na jednoj konzoli :slight_smile: