TGS - Final Fantasy XV

https://youtu.be/fnDxg2afpCE

ijao ! ovo kad izadje ja necu izlaziti :smiley:

Bog te maz’o! Ovo ce biti prvi FF koji cu igrati, u to sam siguran sto posto!

Holy sh*t! Ovo je gameplay, a 1:45 je cutscene? Ili je sve ingame? Kako god, prelepo izgleda. Jos je izmenjen combat sistem, sumnjam da ce iko moci da odoli ovoj igri :slight_smile:

Jest ovo je jedna odlicna igra,ali malo mi je krivo sto to vise nije FF kakvog poznajem,a razlog je combat sustav.Ovo bi sada trebao da bude Hack n Slash zar ne?
Ovo definitivno ide u Pre-Order :wink:

P.S Najavljen je DEMO FF15 koji dolazi zajedno s igrom FF:Type 0 HD

FF GTA edition, ali barem pokusavaju nesto sasvim drugacije. Sad se svi pitamo kako taj cudni roadtrip gameplay izgleda u praksi.

Prvi put u sto godina da me zainteresuje FF. Meni se jako svidja ta promena u gp-u. Grafika kida.

Nije više potezna? Onda će da se igra sigurno :smiley:

Gameplay je uzet iz Kingdom Hearts, zahvaljujuću Nomuri. Pošto je završio tu šta je imao je otišao da završi KH3. Win win :slight_smile:
@WERTA Ko kupi Type-0 HD dobija kod za demo, koji će biti kasnije, a ne odmah kada se pojavi igra.
I da, ja sam jedan od onih koji ne podnose FF, ali ovo možda i ja zaigram. Najviše mi se sviđa što je sad dinamičnija i aktivnija borba, kao u KH.

Valjda će i za PC da izađe. Taman kreće 9. oktobra FF trilogija da se portuje na PC, pa da krenemo odatle dok ne stigne ovo. :slight_smile:
Inače nisam iznenađen dobrom grafikom, valjda sam navikao da iz dana u dan svaka igra donosi sve bolju grafiku.

Ne bi rekao. Ovo je prvo bila ekskluziva, pa je sada i na XO, teško da će se namuciti i da izbace na PC nakon toliko odlaganja i sranja, barem ne skoro.

Kada?

Da, ovo izgleda kao da ce biti jedna od definisucih igara generacije. Svidja mi se jako taj moderno/fantasy miks.

Ko će ga znati. Ali ne bi rekao u naredne dve-tri godine. A igra je definisala, pored TLG, šta znači Hype, koji ne vodi ničemu. Nadam se da će skoro prokletinju izbaciti.

najbitnije kod ff igara je prica,ako ona ne valja sve ostalo pada u vodu…

Ma kakva prica, igraci ce progutati kakav god nezamislivi buckuris jer konsezusom prihvatamo da su japanci “ludi” i oprosticemo im sve bizarnosti na ime kulturnih razlika i emocija. A realno, nema sanse da ne bude bolje od 90% generickog smeca koje izlazi iz zapadnih studija.

Ja se samo nadam da nece opet krenuti da se izivljavaju sa terminima kao u FF13 – ovaj cie, onaj cie, trebalo mi 10 sati da pohvatam sta sta znaci i cemu sluzi.

Meni se bas svidja sto je borba sada promenjena u arkadni stil,jer ono ranije bas i nisam nesto gotivio…

Toliko o tome da oni tech demoi prikazani od strane square enixa i unreal engine nemaju sanse da tako izgledaju na ps4:P Igra izgleda nenormalno dobro i moze se nositi cak i s The Order 1886,a AA i Teselacija su ovdje NEVJEROJATNI,ja nisam vidio niti jedan jedini krivi poligon tj. da je bilo jaggie objekata tj rubova.Meni je ovo definitivno jedna od najljepsih igara next gen-a,a ovo je samo i tek pocetak.

Koliko dugo je u razvoju, više od pet godina, mislim da će 2015 biti 8 godina od kad je rečeno: Coming soon, only on PS3… Nije ni čudo da dobro izgleda, da izgleda loše, zapalili bi SE…