TESLA LED Televizori

Ovo su najnoviji televizori koji će, nakon istoimenih tableta, osvojiti svet. Tesla televizori biće najboilji, najkvalitetniji, ali i najpovoljniji u klasi TV-a najnovije tehnologije

Nakon Tesla tableta koji su za jako kratko vreme postali neverovatno popularni kako u Srbiji tako i u svetu, sada nam, zahvaljujući kompaniji Comtrade stižu i Tesla televizori.
Tesla TV odlikuje elegantan dizajn, odličan kvalitet slike, ali i veoma povoljna cena, što će, za uređaje najnovije svetske tehnologije biti adut za apsolutnu pobedu na tržištu Srbije, ali i regiona.

Novi televizori kompanije Comtrade za sada postoje u tri veličine: 32, 39 i 50 inča. U pitanju su LED televizori koje odlikuje mala potrošnja struje, ali i kristalno jasna slika. Model od 32 inča imaće HD Ready rezoluciju (1366 x 768 piksela), dok će dva veća rođaka imati Full HD rezoluciju (1920 x 1080 piksela).

Zahvaljujući USB ulazu, na ove televizore je moguće povezati fleš memoriju, tako da na fenomenalnom ekranu možete uživati u omiljenim filmovima, serijama, ili gledati drage fotografije i prisetiti se lepih uspomena.

Tesla tableti su za kratko vreme postigli neverovatan uspeh, pa je za očekivati da će i istoimeni televizori krenuti tim stopama. Tesla televizori će se uskoro naći u prodaji, a tokom dana čitaoci Telegrafa moći će da saznaju sve tehničke podatke, kao i ono najvažnije – cene i mesta na kojima će moći da se kupe.

Tekst je copy/paste sa telegraf.rs

Deluju ok, da vidimo kakvi će biti “u akciji” i kakve će im cene zaista biti.

Ovako na oko su mi okej, mada kontam da ce im cene biti sasvim korektne, zato sto nisu uvoz, znaci domaca roba a i drugar je platio Tesla tablet negde oko 12000 proletos, sa 2 godine garancije i za te pare je odlicno prosao… Za te pare sasvim korektno radi i solidnu konfiguraciju ima… A i ostali modeli tableta su imali korektne cene sasvim, pa se nadamo da ce i televizori biti okej, pa da pazarimo domacu robu :smiley:

A pre toga Comtrade je valjao Crypton marku kao svoju. Odgovor na ovo je Vox, Fox, Dog, Cat i slicne marke. Low end krs.

U kini na veliko moze da se poruci sta god hoces, ako treba na tv da pise PITCHKA pisace to… Samo treba da se poruci 10.000 komada i da se kesira i idemo u proizvodnju

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Citajuci ova proseravanja u vezi predstavljanja ovog TV-a pomislio sam da nije u pitanju 2009 godina. Wauuuu ima usb, ko da je u pitanju 4K TV za 20.000, bar sam tako stekao utisak citajuci ovaj proser.

A jbg, u pitanju telegraf.rs, a većina komentara jesu: Kupiću ga, jer ima ime Tesla/jer je domaće, itd. ;D Kakvi čitaoci, takvi autori.

Svastika zamenila svoj lcd gruding 32 za led fox 32. Onaj gruding daje sliku ko moj lg, dok fox…Bolje da ne komentarisem ali je tanak ebi ga :smiley:

Super sto ce da ima sve to i sto ce da osvoji svet. Samo neka napisu kako planiraju da parirahju 4K Smart tv-ovovima koji su vec popularni u svetu, a po ratiu plata/cena kosta kao kod nas Samsungov od 250e.

Hahaha, dobro nemojte biti tako ostri… Ni Rim se nije izgradio za nedelju dana :smiley:
Dajmo im sansu mozda bude nesto od njih… Mislim slazem se da ovi sa telegrafa preteruju (kao i u svemu drugom) ali mozda budu okej televizori, za okej pare… No videcemo…

Ma sve se plasim da je to domaca proizvodnja. Eno dole postrojenja EI Nis zvrje prazna, elektronska industrija u Srbiji prakticno ne postoji. Kakav bre domaci televizor, nema ni “d” od “domace”. Sto kaze studiovpc, samo jedan u nizu Fox, Vox televizora proizveden u Kini. Da je to stvarno domace pa i da me primame da kupim, ali znam da nijedan Srbin u fabrici nije namestio nijedan šraf tog televizora.

Ovaj telegraf to stvarno nije normalno, opisuju TV ko da je u pitanju mlazni avion a ne obican TV …Ali poseban tv ima cak i usb port vauu

kao sto sam rekao Crypton marku su furali dok je bio CCFL LCD aktuelan, sad su izmislili ovo kada je LED LCD aktuelan. S od Srbije ovo nije videlo u proizvodnji!!!

i ne znam kako ne vidite koliko je jeftin tv po izgledu, samo pogledajte ove nozice, imitacija hroma, ona glossy plastika koja se raspada posle 3 brisanja prasine… Strasno koliko jeftino izgleda, a iza tog jeftinog izgleda 100% nema sanse da bude dobra slika

Cena? Zivi bili pa videli da ce biti cca 5000 din jeftiniji kod konkurencije

I sad ce neko da uzme taj tv zato sto je par hilajda jeftiniji i posle mesec dana ce da se zali kako je nesto crklo …

a jbg tako je kod nas, mada opet je lutrija, ja na****h sa 2 tv-a od najpoznatijihi marki, ali opet imam iste te marke samo druge modele koji i dalje sljakaju dugi niz godina, sve je sto bi rekli “kako te usere”

Ja koristim LG j kockasti TV vec jedno 6 godina bez greske radi , od ulaza ima samo zuti i beli cinc , skart i to je to ahahaha :smiley:

Kakav je to tv kada radi u HD ready formatu a 32", odavno ga vreme pregazilo. Kod domaceg TV samo je Ime domace a sve ostalo kinesko.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

Srbija do Pekinga!
/tri prsta lokacija vazduh/

Tesla TV Series 6 biće dostupna u tri modela - od 32 inča koštaće 28.999, od 39 inča 39.999 i od 50 inča 59.999 dinara. U prodaji će se naći od 12. decembra i očekuje se neverovatna potražnja jer su u pitanju najbolji mogući televizori po najpovoljnijoj mogućoj ceni
Nakon veoma uspešne linije Tesla tableta, kompanija Comtrade lansira vrhunske, a pristupačne Tesla televizore! Uz izrazito tanak profil, atraktivan dizajn, kvalitetnu izradu, impresivan Dolby surround zvuk, kristalno čistu sliku i sve neophodne konekcije, teško je poverovati da je pred vama jedan od najpovoljnijih TV uređaja na tržištu.
Tesla TV Series 6 biće dostupna u tri modela: 32-inčni Tesla TV J32E601B1, 39-inčni Tesla TV J39E601B1, 50-inčni Tesla TV J50E602B1. U prodaji će se naći od 12. decembra i očekuje se neverovatna potražnja jer su u pitanju najbolji mogući televizori po najpovoljnijoj mogućoj ceni 0d 28.999 do 59.999 dinara.
Zahvaljući E-LED ekranu sa difuznim bočnim osvetljenjem, Tesla televizori iz serije 6 obezbeđuju vrhunsko uživanje u omiljenim kanalima. Pri tome, toliko su tanki, da mogu da zamene slike na zidu. Po kvalitetu završne obrade i odličnim PVA panelima zasnivanim na Edge Led tehnologiji, Tesla TV serija 6 stoji rame uz rame sa najpoznatijim svetskim imenima. Dva veća modela imaju Full HD (1920×1080 piksela) rezoluciju, dok je osvetljenje standardno odlično (450 cd/m2), uglovi gledanja deklarisani na 178 stepeni u svim pravcima, vreme odziva svega 5 milisekundi, a boje čiste i veoma prirodne.
Kristalno čistu sliku, superiornu čak i u odnosu na televizore više cenovne kategorije, prati impresivan Dolby Digital zvuk. Vrhunski surround doživljaj pretvara dnevnu sobu u pravi kućni bioskop, a audiofile će veoma obradovati i digitalni SPDIF audio priključak. Intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku znatno olakšava ovladavanje brojnim funkcijama, dok elektronski programski vodič (EPG) daje jasan pregled svega što želite da vidite.
Svi Tesla televizori iz serije 6 imaju ugrađeni DVBT/C tjuner, tri HDMI konektora pune veličine za povezivanje sa multimedijalnim uređajima, računarima ili igračkim konzolama, kao i mogućnost reprodukcije fajlova sa USB memorije. Takođe, podržano je i direktno emitovanje MKV fajlova i drugih popularnih audio i video formata sa eksternih skladišta, kao i PVR snimanje preko USB porta, na eksterne uređaje (fleš memorije, hard diskove i slično).
Jednostavno, nigde nećete pronaći TV uređaje istih karakteristika, mogućnosti i dizajna, a po tako povoljnoj ceni. Tesla TV serija 6 je proizvod Comtrade-ove vizije – da svaki dom može sebi da obezbedi sjajnu kućnu tehniku, bez nepotrebno visokih ulaganja. E-LED ekran Tesla televizora iz serije 6 troši i do 40 odsto manje električne energije u odnosu na klasične LCD televizore. Svesno unapređena tehnologija proizvodnje još više umanjuje njihovu krajnju cenu, a dodatnu sigurnost i uštedu donose vam obezbeđene servisne usluge.
Tesla televizor od 32 inča koštaće 28.999, od 39 inča 39.999 i od 50 inča 59.999 dinara. Ovi televizori u prodaji će se naći od 12. decembra, a više informacija možete pronaći OVDE.

Copy/paste telegraf.rs

Dakle 32 nema full hd a kosta vise nego LG i Samsung koji su Full HD za 21 euro. Nema logike dakle

Edgle led i PVA panel, black trailing koliko ti dusa hoce znaci i probijanje svetlosti po coskama… Cene uopste nisu konkurentne

Cak i model od 40 inca je skuplji nego npr LG5610 od 42 inca a da li je za 30e bolji ahahhaha nemojte molim vas

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pa, i nisu neke cene, realno. Ovde u Shopu su bolje. Za 240 evra, zaokružimo da je to 30000, se može nabaviti LG televizor od 32", koji je Full HD. To je razlika od 1000 dinara… A nije mala razlika između HD Ready i Full HD.