TESLA LED Televizori

Slazem se, realno ocekivao sam neke okej cene…
Moji su letos kupili Vivax od 32" led, hd ready isto za 20k… Nije nista posebno ali je za njihove potrebe odlican… Ali je evo kako vidimo dosta jeftiniji od ovog Tesle :stuck_out_tongue:

Dobri ljudi kupujmo domace :)… Svakako ovo je neka cheap ass tehnologija kojiu nam prodaju a gde je smart, a ta funkcija je jos na testiranju…
Nikada se ne zna mozda dobro prodje na balkanu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

Ako nista drugo Comtrade je domaca kompanija pa podsticemo rad i zaposljavanje ljudi kupovinom takozvanih njihovih proizvoda, ja jedno tu vidim svetlu tacku inace slazem se sa ostalima ovo je jedan veliki kinez sa prevazidjenom tehnologijom.

Oni ciljaju na patriotizam onih budala koje se biju u grudi i kliču svakom prilikom. Samo još da ti imaju para za te televizore, pa bi bilo super. Cene im zaista nisu konkurentne. Da vidimo da li im je makar kvalitet kako kažu, mada, verovatno nije. Time bi bilo pobijeno sve što su rekli:

• Made in Serbia - Jok

• Jeftini - Jok

• Kvalitetni - Ostaje da vidimo

edge led tehnologija ima trailovanje crne, ja sam je imao na D5000 i bas je izrazena u igrama i u filmovima pri brzim i tamnim scenama, ima je i drug na starijoj C6000 seriji, a ima je i brat takodje na D5000 ili neki noviji ne secam se svakako je 5000 serija, moze biti onaj posle D, ubedjujte vi mene da to ne vidite @Wahad i @[URL=“http://www.xboxrepublika.com/member.php?u=548”]M007P a ja mogu licno da dodjem kod obojice i da vam pokazem kako se vidi :stuck_out_tongue: ali da platite i jelo i pice i put tamo-vamo :smiley:

Pa i bilo koja druga firma koja uvozi televizore je domaća firma.

Imas poentu ali ja mislim da oni sklapaju barem su tako radili sa nekim lap top uredjajima, imaju takozvanu proizvodnju tj veliku poslovnicu na novom beogradu gde to rade.
A kad se setim kako je Jevremovic vlasnik Comtrade poceo u vreme Milosevica tako sto se zabavljao sa Marijom njegovom cerkom i eto ga sada magnat.

Mislim da bas preterujes, imam ovaj manji Tesla TV od 32 inca i svakako ovo ne mozes nazvati jeftinim izgledom. Na primer, kad sam ga pokazao burazeru on je onako "na prvu loptu" pomislio da je u pitanju neki Samsungov model dosta vise klase. A to sto nozice imitiraju hrom, pa to danas puno proizvodjaca radi, i kod televizora i kod telefona, a obrisao sam ih od prasine mnogo puta do sada i nisu se za sada nimalo izgrebale kao ni ostatak glatkih povrsina na njemu! Prednja strana definitivno ne izgleda jeftino kao ni bokovi televizora koji su obavijeni aluminijumskom lajsnom, ali zato je zadnja strana izradjena od neverovatno tanke i slabe plastike kakvu do sada nikada nisam video ni na jednom televizoru, to mu je mozda i najveci minus kod izgleda ali to ionako ne utice na funkcionalnost TV-a. Ima dosta razlicitih prikljucaka a sto se tice kvaiteta slike e to mu je (uz njegov izgled) najvei adut. Slika ima stvarno visok kontrast, crna nije bas skroz crna ali je dosta tamna i zamracene scene izgledaju super, pored televizora mi stoji i Philips TFT monitor i kvalietetom slike nije ni do kolena ovom Tesli ( tu mislim i na mnogo svetliju crnu i na mnogo slabiji konrast)! Kada sam ovog Teslu u nekim prodavnicama poredio onako odokativno sa ostalim markiranim televizorima zakljucio sam da ni LG ni Samsung ni Sony ni ostali ne nude nista bolju sliku u cenovnom rangu do recimo 45000 RSD a ovaj Tesla je ipak daleko jeftiniji od toga! A poredio sam ga u njegovoj cenovnoj kategoriji sa nekim Vox i Fox modelima slicne cene i koliko je Tesla tu jaci izlisno je i govoriti o tome! To su neka moja zapazanja, moju preporuku za kupovinu ima i da napomenem da je glupo kuditi neki proizvod a da ga nisi cak ni isprobao! E da, na kutiji sam zatekao nalepnicu na kojoj je pisalo da je proizvodjac ovog Tesle izvesni JInPin koji na svom sajtu pominje da proizvodi televizore i za neke najpoznatije svetske marke, intrigantno zvuci zar ne?

Ne bih se ja zaletao bas sa tim kineskim televirorima. To su ti one fabrike koje stancuju neku staru tehnologiju i lepe ime na proizvod u zavisnosti od porudzbine.
Mozemo ti i ja da narucimo kontejner i da ih nazovemo TV do JAJA!
Ja to gledam ovako, TV se ne kupuje bas jednom godisnje ili na dve. Pa kada ga vec kupujes neka za neku paru vise barem bude neki isproban i malo bolji.

TV se kupuje na 4-5 godina. Nisu svi u istoj situaciji, ali Samsung i LG imaju toliko jeftine entry level modele da ne vredi razmatrati ovu klasu nize.

Nisam ja ni predlagao sada neki ludilo 3D zakrivljeni. Vec u tom cenovnom rangu mozda plafon 5000din vise moze neki LG ili Samsung da se uzme. A mislim da vredi te razlike.

Mislim da su to sve brendirani kineski krsevi, ni Vox ni Fox ni Tesla nisu ozbiljne kompanije vec samo nalepe logo.

Generalno gledano cene su smejurija u poslednjih par godina, moraju da proguraju nesto novo jer je trziste prezasiceno a iz madjarske je uvezeno boga oca televizora i svega u srbiju. 4K, OLED i Curve moraju hitno da sidju u masu jer ej 3D prakticno prop’o.

Neeee, ja jos nemam ni 3D a ti mi sada rusis snove :brokenheart: :smiley:

E bas sam video na sajtu tog kineskog proizvodjaca (sto izgleda pravi i Teslu) pojedine pimerke TV-a koji su u potpunosti identicni modelima Samsung televizora iz te najnize klase (potpuno su im identicne i karakteristike slike i prednji i zadnji deo). Toliko su medjusobno slicni da bi se najokorelije pristalice poznatih brendova verovatno neprijatno iznenadile, jasno vam je sta ovim hocu da kazem...... A posto sam vec na Xbox forumu moram vam reci da na Tesli igram i Xbox360 i da je slika iz igre sasvim dobrog kvaliteta i da uopste nisu nigde krzave ivice objekata u igri cega sam se najvise plasio (ipak je to HD ready rezolucija).

uzeo sam teslu smart 32" pre desetak dana sto se tice kvaliteta slike zadovoljan sam naravno filmovi i serije u HD-u.gledanje televizijskog programa DVB-T2 srpski kanali su ocajni …koriste digitalni signal a zastarelu opremu kamere itd…okrenuo sam antenu prema madjarskoj uhvatio sam dosta kanala slika je fantazija rezulucija 1080i i ima mogucnost promene jezika na engleski.Sto se tice smart opcije nisam zadovojlan (katastrofa) wifi signal je los probao sam neke programe play prodavnica neradi izbacuje neku gresku mislim da nemoze da prepozna koji je tv u pitanju pa sam preko usb-a instalirao netflix,kodi… rede ali nije prilagodjen za tv tesko se upravlja preko daljinskog…da youtube slika je dostan losa instalirao sam novu verziju skroz je nupotrebljiv posle duzeg vremena korscenja smart-a televizor blokira ne mogu da vratim na tv programe sve crno ugasim tv upalim ponovo sve radi ok.Povezao sam racunar sve je ok malo treba podesiti rezoluciju i fontove. po meni tv nije los za gledanje ali iskljucivo hd sadrzaja…
[h=3][/h]