Televizori

Ako možeš da je još protegneš na nekih 750e imaš onaj 55u8q mini led

1 Like
3 Likes

Neka nova vremena bar ostaje natpis sony i bravia za ove koji to furaju a pod haubom je TCL

Samo sto nije odavno “Made in Japan” Nego je China vec decenijama..

Kupio tv stigo, top je hvala na preporuci

3 Likes

Poprilicno jeftin , a jako dobar tv. Naravno nije toliko kod nas poznat kao ostali brendovi zato ih dosta kupaca ne razmatra, sem onih koji malcice vise istraze.

1 Like

https://benchmark.rs/vesti/biznis/totalni-slom-japanskog-tv-carstva-panasonic-prepusta-prodaju-u-evropi-i-sad-u-kineskoj-firmi-skyworth/?fbclid=IwdGRjcAQKT1JleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR6iLSkxpGLoYYQMNniJF0Xy_VR_xVZUJhBcwXPaqki-ci4hiwHtjQjn4o09fQ_aem_nN6Ti_BDgm56aDl6myJn3A

Još jedan bivši gigant

1 Like

Jel ima neko C5 oled ? Kakav je u poredjenju na ostale generacije?

1 Like

Uzeo sam Hisense E8Q, imate li kakve preporuke za podesavanja? Cudno mi jako za live tv, dok npr na Series X izgleda brutalno dobro.

Moram lepo da ispodesavam sve. Deluje mi isprano nekako slika.

Ima ugradjen vufer, to mi je bas bas fenomenalno.

Ja imam Hisense U8Q i prezadovoljan sam slikom u igrama, ali nisam trenutno kod kuće pa ne mogu da ti napišem svoja podešavanja kod ekrana.

2 Likes
1 Like

Testirao sam malo preko Stremio-a (Xiaomi Box) imam taman Real Debrid, bolesna slika. Bas bolesno dobra. Vufer samo daje potpuni ugodjaj.

1 Like

Imaš sigurno gomilu predloga na netu, ali ključno za svaki TV je da se sva moguća izoštravanja isključiš, a toplinu slike pojačaš na maksimum.

Mnogo je bezveze što svi dolaze presetovani sa onako hladnom/plavom slikom.

3 Likes