možda i napišem nešto posle ručka… eto dao si mi ideju ![]()
izgleda isto kao da koristiš servis koji je zvanično podržan
ima par podešavanja, recimo koja lokacija da se spoofuje ali to je to.
možda i napišem nešto posle ručka… eto dao si mi ideju ![]()
izgleda isto kao da koristiš servis koji je zvanično podržan
ima par podešavanja, recimo koja lokacija da se spoofuje ali to je to.
Zvuci ok ako bude radilo ok. Da li radi Fortnite ? To mi je najvaznije (soba za klinca) da li radi xbox one dzojstik?
Radi bilo koji gamepad koji ima bluetooth. Radi Fortnite, uzimam 1k poena svakog meseca uz Ultimate lol.
Pa vidi, ne znam kakav ruter imate i net, meni recimo na krš ruteru ping ukupno 40ms, na netu 150/50 ovde kod devojke. Lag postoji, ali je minimalan.
Mogu da se igraju MP igre, ali meni bi smetalo da ovako igram Call of Duty i tako to, mislim da je nemoguće igrati twitch sbootere ako si navikao da ih igraš native. Fortnite ne znam, nikada nisam igrao build mode gde se svi cimaju već normalno pucanje, i to je sporije od CoD-a pa kontam da može.
Ma ja to nista ne igram. Ali ako uspem da namestim sinu u sobi bice top. Uzeo sam klincu za sobu njihov tv pa me zato zanima.
On przi Fortnite pa mi je samo to vazno.
Nisam nasao na app store od Hisense kod mene
Nema to na storeovima, i mislim da hisense ima svoj sistem, nije ni WebOS ni Android.
Inače Better xCloud se zove, uvek sjebem ime.
EDIT: Da, Vidaa… najgori OS koji sam video na televizorima :D. Devojka je imala Hisense, strašno me nervirao. Evo ubacili kod klinca da se igra Seriju S na njemu, za to je dobar.
Znaci nista od toga da namestim na TV.
Jbg
Jbg, zbog te kompatibilnosti sa homebrew aplikacijama i ostalim zajebancijama sam i gledao AndroidTV pre svega.
EDIT:
LOL sada vidim da ne možeš da instaliraš ni Chrome na tom TV-u. Da može, radilo bi.
Problem sa tim operativnim sistemom je to što aplikacije kao što su Netflix, HBO, Prime i tako te zajebancije imaju “rok trajanja”, rade po licenci koja je kupljena recimo nekada. Ono šta se devojci desilo jeste da je TV doživeo EOL za podršku i Netflix koji je radio sasvim normalno je prestao da radi.
Isto se desilo sa Tizen sistemom kod njene sestre na samsungu od 55" koji je kupila pre fazon par godina. TV savršeno radi ali jednostavno su izbacili Netflix i onemogućili da se uopšte instalira i loguje preko web browsera na TV-u.
Neverovatno.. Koji kreteni. Pa to je ceo smisao smart TV da mi rade te aplikacije.
Jebiga, ja evo imam Samsung TV koji nije smart iz 2011 još radi kao sat, a u proteklih 10tak godina, kada prave takve televizore sa svojim sistemima, moraju nekako da nateraju korisnike da kupe nove modele.
Zbog toga sam devojci rekao, nikad više Hisense ili Samsung, samo AndroidTV.
Zbog toga sam je naterao da uzme Xbox One S, evo stoji joj, a do TCL-a ga je koristila za Netflix i HBO jer je prestalo na TV-u da radi ![]()
Potpuno gubi smisao tv. Bolje da je crkao pa barem znam nema i cao..
Smara me da ubacujem jos neki uredjaj u racunicu.. Tipa apple tv. Ja bih da smanjim broj uredjaja ne da povecavam.
Na Apple TV treba gledati kao na nešto što će da ti zameni sve.
Neće ako si na kablovskoj i kanali su ti bitni, sem ako nisi Orion korisnik pošto iz nekog čudnog razloga jedino oni od svih operatera imaju TV aplikaciju na Apple TV-u. U tom slučaju ti je defitivno najbolji Android ili GoogleTV kako već Wahad kaže.
Moj savet je da kad se kupuje TV da se kupi “ekran” i da se zanemare sve smart funkcije koje ne utiču na sliku.
Ej… ![]()
Instaliraj homebrew na apple tv.
Koliko ne volim AndroidTV, toliko je dobar za sve moguce servise
Pa nije Apple TV nikako za homebrew/jailbreak zezancije ![]()
Tehnički možeš da sideload-uješ ipa, čak i cracked ipas sa Mac-om i xCode-om, ali to se baaš ne isplati i Android jeste pogodniji za te stvari.
Pa kako da instalira onda šta mu je potrebno? ![]()
Vidiš o čemu pričamo lol
Na Apple TV-u nikako.
Zato samo i stavio ispod da mu je u odredjenim slučajevima bolji Android/Google.
Moja poenta je više bila da se ne treba oslanjati na OS TV-a, nego eto onaj Google TV Streamer deluje kao mnogo bolja stvar. Koji kod TV na kupi/promeni može njega da zakači.
Ma znam ja da je apple tv top igracka. Imam jedan u drugoj decijoj sobi..
Ali ono sto ja zelim mi ne radi posao. Kadasam video ovu vest hteo sam da sinu stavim da moze igrice na svom TV koji je Hisense..
Ali generalno ja gledam da smanjim broj uredjaja. Da ima sto manje zato i volim smart TV. Jedan uredjaj i jedan daljinac i cao. Najjednostavnije.
Treba sa kupim novi TV, 55 inča. Budžet do 60000. Jel ima neko preporuku za neki, video sam ovaj Hisense 55E7Q pro qled. Vidim da ima 144hz ne znam da li pije to vodu za XBOXSX
TCL C6K 55”
Imam neki LG koji je bio skuplji od toga i kupio sam skoro dva nova Hisense..
Za sada sam vise zadovoljan sa Hisense. Isto imam i neki Samsung slicne kategorije i on je osrednji.
Po meni Hisense najbolji odnos ulozeno/dobijeno.