Evo kucam na google taj tvoj C3 i u karakteristikama pise osvezavanje 100hz. Zar nebi trebalo 120hz po danasnjim standardima a i zbog gaminga fala bogu?
Ma ne. Na 60hz je c3
Lol to ti je zbog evropskog standarda.
Iz nekog razloga, neki prodavci tako obelezavaju televizore i dan danas.
LG televizori podrzavaju 120Hz (kao sto podrzavaju i 100/60/59/50/30/29/24/23) svuda u svetu
Ja sam milsio kada ti preporucujes TV da se podrazumeva 120hz. Ja vec dugo osmatram oled 55" za gaming pre svega. Minimum 4 HDMI porta da bude, 120HZ, VRR i sve ono sto je standard za gaming, Cena 1300-1500 evra
Ma 120hz je pobogu.
Jel vidis da pise 100hz
Mislim da je i razlika g u odnosu na c isto da se u normalnim zemljama od g3, možda čak i g2 dobija garancija od burn ina, sad kolko je to kod nas primenljivo i ostvarivo upitno je.
Ne znam oko te garancije kako bi išlo, pošto ne verujem da bih uzimao TV kod nas u radnji, već bih gledao na KP, pošto je poprilično velika razlika u ceni.
Mada koliko je to pametno, budući da je OLED, ali sa druge strane i garancije kod naših prodavaca su za da obrišeš dupe.
Lik ga lozi hoce da mu uvali oled sa 100hz , neverovatno. Jos sigurno ima 2 hdmia , glupost
I na tramvaju piše Beobanka pa ti ne daju pare kad uđeš. 120hz je brale.
Ne kupuj dacho, sali se djomla. 60 hz je pa sa motion tehnologinom ubrzavaju do 120 hz. A napisali 100hz. Ko im jos veruje ? Ko?
Ti vec sa motion imas 700hz na tvom tv-u.
Vrh mi je ovo da ima ekran bolji od oled
Svaka preporuka za Lg oled c4… kupio sam od 42" na KP…805 evrica
Ovo se vidi da je fotomontaža. Neće ti proći ni to što si slikao sa iPhone 16 Pro Ultra Giga Max. Ako na Gigatronu piše 100hz, ko si bre ti da lažiraš ovakve slike i poturaš Dači?
Da prostis to mi ne izgleda kao pozadina televizora.
U pravu si, ovo je nešto mnogo skuplje od TV-a. Pogledaj samo kabal kakav mu je !
To ti kazem. Ovo kao da je neki HDMI switcher
Lik tvrdi pazar, a nikad uzivo nije video ovakvu pozadinu tva. Idi druze igraj skolice.
Ja je zovem odmila guzica mog oleda
@Scalper to je Dacha bro, slecifičan lik u moru gejmerskih insajdera. (Prvi znaju da se gta VII uveliko sprema) . On igra 30 fps u 120 hz na 50hz monitoru u performance modu