Televizori

E, to nisam znao. Hvala ti ninja. Samo jos ds provalim ovo sa igranjem sa laptopa preko hdmi kabla i onda cu sve znati

Evo danas kupio novi tv.
Samsung TU7020 50inch, koštao 450e. Iskreno za sad mi se bas svidja, HDR plus, 4k, tyzen OS. Za ove pare se meni iskreno svidio.

5 Likes

E, takav nekakav i ja treba da dobijem. Znaci, nema greske.

Da, sad za sad je extra

https://youtu.be/bdSkkNCnHdw

1 Like

Pozdrav, ukoliko je zabranjeno deliti link sa drugih sajtova obrisite.

Trebala bi mi pomoc oko kupovine Tva, nije za gaming nego za svakodnevnicu, serije, filmovi itd.
Ima par sto su mi zapali za oko ali ne bi nista odabrao dok neko ne da savet zasto ovo da ili ne.
Tv 65" i da je budzet do 100k
Isto 3 marke koje su meni na piku jesu Lg/Samsung/ Sony

Hvala :blush:

popodne, kad dođem sa posla, predložim par komada.

Sony bez razmisljanja.

Wrong wrong wrong

Daleko od toga da su loši, ali ima bolje za iste ili manje novce.

2 Likes

Nabudžio sam ambilight na TV :grin:

12 Likes

Pretpostavljam mislis na one koje ti prodajes ovde ? :slight_smile:

Mislim uozbiljimo se Sony je ipak Sony.

1 Like

Bio u doba Sony trinitrona pre nekih 20 godina.

4 Likes

Ne, odakle ti ideja da razmišljam tako?
Da je hteo da kupi kod mene, stavio bi link od Shopa.
Meni zaista nije problem da pomognem nekom, bez obzira gde kupuje.

Komentar ti nimalo nije na mestu

11 Likes

Nemoj Android TV moje iskustvo krajnje negativno. Bas Sony android.

@ninja hvala, cekam kad uspes pa javi sta je u opticaju :blush:

@marko_gts slabo ti se ja razumem u te stvari, koji je sta, zato sam pitao i naveo za sta mi treba.

Ma zajebavam se malo, opusteno.

Inace Sony je Sony, ono oduvek bio pojam sto se tice televizora i kucnih uredjaja i generalno Japanci su ipak Japanci.

Brat je uzeo neki Sony sa Androidom i slika je prelepa. Ali Android radi uzasno na njemu. Baguje, riknjava pa moras da ga resetujes na fabricko svako malo.
Ja bih rqdje uzeo tv sa tim nekim njihovim fabrickim OS spori su i dosadni ali rade bolje.

Evo, malko su van budžeta, ali su zaista vredni pažnje, pogotovo Philips One serija.

A evo ti i detaljno poređenje ta 4 modela:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/6695186fc8

1 Like

uf 20k iznad je vec za razmisljanje. Ono sto se meni kao laiku svidja kod njih je sto je bukvalno sve ekran, gledao sam poredjenja malo i osim led, daljinca i ostalog nisam nasao neke razlike. Laicki me zanima da ne idem previse u sitna crevca, zasto recimo taj u poredjenju na ova dva modela LG i Samsung koji su u budzetu?