Hej ljudi evo jedne igre koju razvijam sa drugarima. Mi predstavljamo jedan mali Niski razvojni tim. Igra je trenutno u fazi testiranja. Ocekujemo da se pojavi uskoro na nekom od xBox servisa. Slobodno bacite pogled test gameplay. Na klipu se ne vide neke zadnje izmene koje smo napravili. Dajte bilo kakav predlog ili komentar.
Svak cast momci, samo tako nastavite. Moj savet je da ukoliko ste u mogucnosti prilagodite igru handheld uredjajima, mislim da bi tu ostvarili najbolje rezultate.
Izgleda veoma zanimljivo,iako sam u pocetku bio skeptican(kada je krenuo snimak).Odlicna stvar za raznodu,mislim da ima veliki potencijal kao XBLA igra.Srecno u daljem radu!
Svaka cast! Izgleda stvarno super. Slazem se s drugim clanovima koji su naveli da “ubrzate” gameplay.
Isto tako preporucio bih Vam da kao inspiraciju za ovaj vid i ovu igru koristite igre kao sto su Pepsi Man i Monster Rancher Hop-A-Bout (stari igraci PSX znaju o cemu govorim)
Pogledajte te 2 igre, poigrajte ih makar po 2h svaku pa skontajte kako da implementirate steceni “feeling” i iskustvo u Vasu igru
Svaka cast, igra izgleda super. Kao i prethodni posteri, preporucio bih vam da igru slobodno malo ubrzate kao i da poradite malo na animaciji trcanja (suvise su mu nekako rasirene ruke i noge).
Meni se svidja brzina igre kakva je sada,de brze od ovoga pa da se pogubis O.o Po meni jedino sto treba jeste da poradite na animaciji trcanja kako su neki clanovi gore naveli.
Hvala puno na podrsci i komentarima. Animacija je trenutno u fazi dorade i prepravke. Dosta je nezgodno da se lepo animira s’obzirom na kasnije ubrzavanje. Igra je dosta teska i ovako… verujte mi Ne znam koliko bi ubrzanje doprinelo boljem gameplay-u.
Odlično!
Baš mi je drago da ćemo imati našeg predstavnika u XBL Indie biserima!
Redovno nas updateujte sa progresom i promenama/izmenama koje pravite. Spremni smo da vas i dobro ispromovišemo preko svih naših kanala
Koliko vidim, za razliku od gomile prosečnih indie igara, vi zapravo imate konkretan gameplay i mehaniku, koja je poprilično na mestu, možda još nekog poliranja, ali osnova je itekako primamljiva.
Dopada mi se što je igra Mirrors Edge + Wipeout + REZ hibrid i verujem da će privući dosta ljudi da je proba i na kraju kupi.
Ono što bih ja predložio jesu sledeće stvari:
Interface je malo krut, možda najviše zbog fonta
Ako već imate biranje boje/palete za igru, bilo bi dobro možda imate i neki color picker u kom igrač “zameša” svoju boju (a to se recimo otključa kada igrač pređe igru prvi put ili tako nešto)
“Staze” u igri bi mogle biti naglašenije, tj kontrasnije u odnosu na ostatak scenografije, recimo da izgledaju kao neonom obeležene
HUD se čini premalim i možda vertikalno rešenje bi bolje leglo
Uglavnom, to je to.
Nastavite sa poslom i kao što rekoh, redovno nas obaveštavajte
Podrzavam ovo u potpunosti
Trebalo bi i malo ozbiljnije nasi timovi da se angazuju pa da naprave malo jace igre, inace ako kojim slucajem budete planirali god of war za 360 slobodno me zovite
Igra izgleda super! Vrlo zabavan gameplay i muzika, samo kao sto robotnjik kaze, da se doda malo “slaga na tortu” ili sve to ispolira i eto jedne vrlo dobre srpske igre.