T.E.C. 3001 domaća igra za Xbox 360

Velika pohvala za rad na igri. Igra djeluje vrlo zanimljivo. :rock:

Svaka cast,samo tako nastavite!

Hej ljudi hvala svima na podrsci. Uskoro kacimo novi klip da vidite. U medjuvremenu ne bi bilo lose da nam se pridruzite na twitter-u :hihi

Twitter

Zamolio bih vas ako znate neke dobre strane forume za xBox igre da nam date linkove… malo da se promovisemo i tamo. Mi smo negde okacili mada marketinga nikad nije dosta.

Pohvale i od mene za trud.

No, moracu da vas ugrobarim, … ukoliko bi bio objektivan, Snail Mail je mnogo bolji

i zakon u ovom zanru, kako god da se zove.

Generalno, svi govore, super je , trt-mrt (uglavnom su to oni genericki komentari), ali ne vidim zasto bih ja kupio tu igru :/?

Ne bi bilo lose malo humora ubaciti, nesto sto ce personalizovati igru.

Zdravo svima. Evo da vidite napredak na igri. Nove texture, nove animacije, senke, varnice, novi hud, naznaceniji zidovi… i jos mnogo toga sto se mozda ne vidi na prvi pogled.

@duschan
Sve je stvar ukusa. Mi ne pokushavamo da se takmicimo sa profesionalcima. Ovo je nasha prva igra i zadovoljni smo i generickim komentarima :slight_smile: A i josh jedna stvar… ne mozesh da nas ugrobarish jer bez losih komentara igra ne moze da se poboljshava :smiley: Hvala na predlogu da personalizujemo igru.

Ko je probao na ovim prostorima da napravi igru sa 0 din. budzeta zna koliko je teshko.

u ovom novom gameplayu se tacno vidi razlika, sto pokazuje da napredujete…imate punu podrsku i od mene…

e sada da li ste namerno stavili androida ili jos nije oformljen, ne znam, ali, mozda bi mogli da poradite i na njemu, da mu dodate neke detalje, neki tank, pa kada skuplja te baterije da mu zasvetli ili mu se lagano dopunjuje dok ih sve neskupi…malo je prazan naspram okruzenja…sorry, ovo je samo predlog :slight_smile:

Svaka čast momci!!!
Samo tako nastavite

Jasno, sve to stoji i svaka vama cast na ulozenom trudu sobzirom na vase mogucnosti, no kazem ukoliko bih bio objektivan, igra je kao igra losa, ne uzimajuci u obzir okolnosti pod kojima je pravite i resurse kojima raspolazete, jer onaj ko je bude kupovao njega to apsolutno ne zanima.

Ono sto (bar meni) cini car kod ovakvih igra jeste budzenje i apgrejdovanje, eto samo uzmite warblade na primer… tako da imajte to u vidu da nekako implementirate.

Btw, onaj deo kad pocne suludo brzo da trci je prilicno dobar, tj deluje izazovno.

Meni ovo deluje ok iako treba tu josh da se radi na detaljima, svaka chast za trud samo nastavite, ne obazirite se na zrachenja.
Ja bih bez problema dao kesh jer generalno ovakve igre i ne mogu biti skupe tako to nije problem, ako bi meni bila dobra za razbibrigu zashto da ne, nije sve u novcu.
GJ again and great music btw.

Lepo to sve izgleda, ali kao što je rekao duschan slabo će vam se to isplatiti ukoliko je vaša želja da bude prodavana i igrana dosta.:doh:

PS: Ova tema me uvek podseti na jedinu Indie igru koju sam uzeo Avatar Ninja.
Pogledajte je, možda vam da neku ideju.

Well, momci će ovu igru prodavati kao XBLIG ili ti indie igru, gde cene ne prelaze više od 400 MS poena i zbog toga igru treba gledati kao investiciju od 2-3$ koliko će ljudi platiti. Dakle nije u pitanju retail/XBLA izdanje pa da se prodaje u tom cenovnom rangdu od 15-25$.
Zbog svega toga, ovo što momci rade je super jer će im dati pored iskustva i uvid u funkcionisanje celog Xbox Live Marketplace ekosistema za buduće projekte. Ako igra bude prošla još nekoliko faza poliranja i sređivanja, sa dobrim demo segmentom, može biti više nego solidan takmac na XBLIG tržištu koje je prepuno treša i bledih ostvarenja.

@robotnjik

Upravo tako. Kad vidite ostale igre na indie servisu shvaticete koliko smo dobri/losi. Igra ce da kosta kao sto kostaju dve coca-cola-e :smiley: Zasto kupiti takvu igru…Zato sto dobijas za male pare solidnu razonodu.

@duschan

Svidja mi se kako si ocenio da je igra losa a nisi je probao :wink:

Sto se tice same igre ne verujem da ce biti jos polirana i doradjivana. Prijavili smo se za indie summer uprising promociju i imamo josh 3 nedelja da je zavrsimo. Ima za sada 70 tak igra i dalje prolaze 10. Prvih 10 naslova koji pobede imace medijsku promociju.

Ovde mozete da vidite nasu konkurenciju ( nisu sve igre jos uvek dostupne na ovoj stranici)
Summer Uprising - T.E.C. 3001

Uskoro ce da vam prikazemo trailer na kome radimo.

Ajde de, eto i od mene. Super je igra, sva cast momci.

No s obzirom na cenu, onda je sasvim korektna igra.

Sad sam bas gledao vasu ‘‘konkurenciju’’ i mogu reci da imate velike sanse udjete u top 10, nijedna igra mi se tamo nije svidela sem vase i jos neke, ne znam kako se zove, tako da, imate moju punu podrsku i samo nastavite da pravite dobre igre. :wink:

@duschan

Jeee uspeli smo da ti izvucemo trt mrt komentar. Shalim se. Stvarno puno hvala svima na podrsci. Puno nam znaci. Takodje smo tu uvek za konstruktivne predloge… mada sad nema puno vremena za izmene.

Dosta bi nam znacilo kad bih upali u prve 10 igre. Drzite nam palceve. Glasanje za to ce biti odrzano od 4tog -18tog jula.

Jel ce glasanje biti u fazonu kao na MS Imagine Cup, da glasa publika ili?

Btw, igra vam definitivno zasluzuje jedno od prvih 10 mesta sa one liste.

Da definitivno zasluzuje da bude u top 10. Vidi se dosta truda pogotovo kad se uporede gameplay sa prvog i drugog trailer-a,veliki napredak…dok mi se na prvom i nije nesto svidela igra,ovaj gameplay sa drugog vec jeste. Steta sto nemate vise vremena za poliranje ali svakako navijamo za vas da upadnete u prvih 10.

Postavio sam o ovome na jednom stranom forumu, zajedno sa youtube snimcima

There is one game from friends of mine - T.E.C. 3001, it’s like Mirrors Edge meets Wipeout. It’s still under development, but it should be ready in next few weeks.

Early gameplay video>
http://www.youtube.com/watch?v=M_P97BJXSJQ

Latest video>
http://www.youtube.com/watch?v=5_JF4z0U1_Y
i ovu su reakcije>

That’s kinda neat. I think I would have given the obstacles you jump a more distinct color. Too much grey for me.

Darn nice! If it controls at great at it looks, day one for sure!! :slight_smile:

So it’s like a 3D auto-scrolling platformer? That’s pretty cool, actually
Uglavnom, thread u kom sam ovo postovao posvećen je indie igrama za mesec jun i dobiti bilo kakav feedback je super, posebno ako je konstruktivan ili pozitivan.

update>

I often have a game idea/dream where I can run 60-70 mph passing cars on the highway. As I pass people I give them a thumbs up and throw pickles in the windows.

Always thought that would be fun.

This game is probably the closest I can get to that. Looks cool.

@duschan

Glasanje ce biti po principu.
Svako od developera koji su ucestvovali u “takmicenju” su duzni da ocene 8-10 igara po zelji. Daju se ocene od 1 do 5 na osnovu sledecih kriterijuma: gameplay, grafika, muzika, originalnost… Juce je bio zadnji dan za prijavu. Prijavljeno je 80 naslova, medju kojima ima i dobrih i losih.

@robotnjik
Hvala na pomoci. Naravno da je svaki feedback dobrodoshao. Tu smo da cujemo i dobre i loshe komentare a pogotovu predloge… ipak mislim da su igraci ti koji najbolje znaju kako igra treba da izgleda :slight_smile:

znas sta mene zanima, kako se uopste prave igre, koji je to princip, u kom programskom ili kako vec ? Ne trazim sada kilometarski tekst ili detaljan opis, ali me cisto zanima kako se ozivljava igra ?