Kao sto i thread kaze,da li svirate neki instrument osim guitar hero gitare ? Btw ja sviram bass gitaru
Sviram ja Harmoniku ponekad
Neka stara ima 5 godina 80 basova dobro je pa jos radiā¦
hahaha,moj bas je iz 71ā i jos radi
Ja kod moje sestre sviram neku gitaricu(neam pojmaxD)
Ja sviram gitaru, ako se to moze nazvati sviranjem haha
Imam Yamahu Pacificu 112j ukljucenu u Marshalla od 15w⦠Odlicna kombinacija, za mene sasvim dovoljnaā¦
Imam i akusticnu Yamahu f310 koje hocu da se otarasim, nikako mi se ne svidja zvuk. Pored elektricne nema sta da traziā¦
Ne sviram nista (mislim da sam anti-talenat za to) ali bio sam par puta DJ na hip hop zurkama.
gitaru iz GH3 i bubnjeve iz Rock Banda (przim Wonāt Get Fooled Again na expertu, bubnjeve mislim) :rock:
Klavir, mada odavno nisam dotakao neku klavijaturu.
Nista specijalno. Jedino sam ponosan na to sto sam skinuo āna uvoā nekoliko melodija iz Amelije Pulen, i glavnu numeru filma klavir⦠to se neko vreme toliko sviralo u kuci (ucio sam brata i lidiju isto da to sviraju) da je svima dosadilo, ma koliko da je lepa melodija.
Sviram bubanj(pravi),bass gitaru i pomalo solo gitaru i usnu harmonikuā¦za sada toliko.
Sviram klavir, naterala me majka da zavrsim Muzicku skolu, mada ne pamtim kada sam zadnji put seo za klavir.
Sviram trombon, zavrÅ”io srednju muziÄku. Sada se ne bavim time⦠TakoÄe sviram i klavir.
Moj instrument jeā¦Joypadā¦
Ali ozbiljno ja sam skroz antitalenat kad su u pitanju muzicki instrumenti.
Dok sam isao u osnovnu ucio sam da sviram klavirā¦Nisam imao pojma i delovalo mi je dosadno (bio sam mali).
Pa sam probao Elektricnu gitaruā¦Skros grozno zvucalo.
Pa Akusticna gitara,e tu sam vec malo bolje krenuoā¦ali nista.
Da,akusticnu gitaru.
ne, ali bih voleo da sviram klavir ili gitaru
Svako ko je gledo CSI Miami je poludeo za tom pjesmom.
Inace ja sviram ku*cu dok moj brat svira el.gitaru Fender-Squier Stratocaster Infinity na Line6 SpiderIV 15ā¦Ima bend,svirali smo sa grupom Kraljevski Apartmanā¦itdā¦ima nas na YouTubeu (ime kanala: MaxPayneIzRudog) i etā¦
Ova nesreca u sredini je moj bratā¦
Ovo smo za novu godinu ovaj skroz lijevo zeleni je moj bratā¦
Upsā¦Reklamiram svoj bend na XBox forumu.Hahah
Ja sviram povremeno gitaru.
Nista specijalno, kada se setim.
Ucio sam u osnovnoj da sviram frulicu i to onu iz Maxija XD
Sviram ja vec par meseci gitaru.
Imam aster Akustaru, kupljenu u Mitrosu za 8 soma.
Svidja mi se zvuk, a elektricnu sviram svaki put kad ugrabim sansu ili odem u studio, poshto moj drug svira bubnjeve a drugi bas.
I tako furamo
Inache nisam ishao u muzicku skolu, i ne postoji anti-talenat za bilo shta. Ako se sedne da se radi i ozbiljno se posveti tome, sve se mozhe(a kod mene ta posvecenost manjka)
Heh, ja ucim da sviram vec jedno 1godinu (posto to sto radim ne smatram sviranjem) akusticnu gitaru. Sad bi trebalo da kupim klasicnu pa ako ima neko iz NS viska klasicnu gitaru mogao bi da pogledam. Elektricna gitara je definitivno shit, nikad necu prezaliti pare koje sam dao za nju, mada opet ima ljudi kojima se dopada.