Svirate li neki instrument?

Svirao akusticnu gitaru 7 godina [muzicka], i nakon toga ostavio. Sad ponovo planiram da se aktiviram. :slight_smile:

Ja sviram gitaru na njoj neke laganije pesme metalice kao one sviram klavijature od 6 god i to je vec danas profesionalno i harmoniku mada gitara i klavijatura su mi na 1 mestu pa onda tek harmonika jer mi i nije bashx miljenik al aj :emoticon-0100-smile

bavim se muzikom profi. inace trenutno sam pevach u jednom bendu, inace sviram klavijature i bubnjeve, klavijatre profi a bubanj rekreativno . a pevam od silvane do nirvane :slight_smile:

Od Silvane do Nirvane, ova ti je dobra :smiley: :rock:

:sun:

Ja sviram bubnjeve. Rekreativno… nista pro mada who knows. Inace sam zavrsio srednju muzicku ali teoretski odsek.

Pre sam svirao iz hobija gitaru, i znao sam veći broj starih pesama, ali sam je zapustio.
Sada mi u sećanju ostaje Theme Music iz Max Payne 2 i Breaking Benjamin - So Cold.

Mislice te da se zezam, ali Gitaru, Bass gitaru, Klavijature, Bubanj - u tom redosledu, bubanj najlosije ali mogu da pratim neke lake pesme are you gonna go my way, leny ili nothing elese, metallica.

Pa ti si one-man-band :)…jos samo kad bi i propevao bio bi Peter Hobbs :rock: