Starfield: Official Gameplay Reveal

3 Likes

Graficki izgleda prelepo. Druga stvar deluje ogromno, pritome se nadam da ima jak narativni deo i pricu. Ne zelim da se svodi igra na to da letim po planetama, gradim baze, brodove i slicno. Zelim jaku pricu kao u Fallout.

Ne znam samo zasto deluje gameplay kao da je 30 (ili ispod) frejmova. Cak i u ovim unapred pripremljenim scenama. Nadam se da ce odlagati igru dok sve ne ispeglaju.

3 Likes

Pa bukvalno u nekim borbama izgleda da je ispod 30. Ali videćemo, ovo je verovatno neki pre alpha ja se nadam…

Da definitivno mora da se utegne, samo da nisu zagrizli prevelik zalogaj gde je igra jednostavno previše velika i ne mogu stići sve ispeglati :man_facepalming: Tod megaloman :rofl:

I imaće 15+ remastera, izaći će na veš mašini, digitronu… :smiley: Kao i Skyrim :muscle: Ali za sada game play izgleda dobro :slight_smile:

1 Like

@robotnjik sta tacno nije u redu sa mojim komentarom ? Nisam napisao hvalospev o igri i idemo na flag? :smiley:

nisi napisao ništa konstruktivno ili smisleno. naravno da ne mora hvalospev pobogu.

1 Like

U stvari toliko lici na no mans sky da:

4 Likes

Lici mozda po nekoj gameplay mehanici, tj jako povrsno gledano, koliko se secam NMS nema uopste pricu, vec je samo cilj da se stigne do centra galaksije (secam se razocarenja kada posle toliko cimanja se stigne). Starfield je, ili bi ipak trebao, biti narativno bogat i sasvim druga klasa igre. Nadam se.

Svakako ne izgleda losa ali mi je ovako na prvu barem mi deluje barem za jednu klasu slabije od Mass Effect-a , onako izgleda vrlo dobro ali mi je ipak nekako onaj wooow dojam izostao.

Reklo bi se da ce Mass Effect jos dugo biti svemirska SF igra bez konkurencije.

1 Like

Realno nećemo dobiti novi i dobri mass effect, tako da bi bilo super da ovo bude super igra :smiley:

Pa vec se radi na njemu, onaj trailer ya novi Mass Effect onako deluje prilicno obecavajuce.
Mada iskreno meni je i ME Andromeda bila veoma dobra igra.

1 Like

Ladno si @MladenVR hide-ovao post sa izgovorom da nije napisao nista konstruktivno, pa onda mozes pola foruma da sakrijes pod istim izgovorom. :joy: A realno igra deluje kao NMS….cak i onaj resource gathering, scaning neodoljivo podseca na NMS. Ovo je bila igra zbog koje bi uzeo box ali sam posle vidjenog ostao ravnodusan za sada. Ocekivao sam nesto kreativnije, drugacije…ipak je to Bethesda. Ali na kraju dana deluje da ce biti neki poprilicno generic space rpg.

5 Likes

Kliknuo sinoc na flag, kad ono, medjutim… :smile:

Evo ti si barem nešto konstruktivno napisao.

Za ovu igru je napravljen toliki hajp da je bilo skoro nemoguce da pokazu nesto sto bi to opravdalo. I pored slabog prvog utiska verovatno biti poprilicno dobra igra, ako nesto znaju to je da naprave rpg igru.

A za flag mladenovog posta nemam reci…

2 Likes

Samo gameplay/ gunplay da zategnu i bice ovo jedna od najvecih igara ikada. Mada, posle svega, kako im verovati. :grin: Hajp i nada ostaje.

5 Likes

Js sam gledao 4K verziju na TV jutros i prelepa je igra. Ima par glitcheva tu i tamo, posebno senke, ali kontam da će to ispeglati. Što kažeš za gunplay, samo da se zategne i to je to.

Meni je premocno izgledala igra, volim tu atmosferu koju oni naprave u igri i zarad toga mi ne smetaju neke druge stvari koje im do sada nisu išle od ruke, tipa bagovi, odnosno peglanje bagova.

Ma bioware je pitanje da li i znaju više da naprave igru. Što se tiče onog što su pokazali, uvek oni naprave trailer ali videćemo kada će izaći i kakav će biti.