Neki su igru ocenjivali za ono što nije umesto ono što igra jeste. Nešto su zamislili u svojoj glavi a igra to niti je obećala niti ima u sebi. Kako god, absolutno abitno, samo je licemerno videti kako se IGN, Gamespot i PC Gamer sada upinju da kapituliraju na svakakvom Starfield sadržaju. Mislim, ako vam igra nije nešto, zašto se toliko trudite oko iste lol.
Jako volim kad čitam utiske ljudi koji igraju i da su WTF momenti dosta različiti. Ja sam sinoć odigrao jedan AI side quest koji se desio iznebuha jer sam samo dockovao na napušten svemirski brod.
Čak sam mislio da će mi misije u kojima moram da budem zaposlen u nekoj korporaciji ili frakciji biti smor, ipak su to najmanje bile a neki delovi dosta epic. Još uvek lomim malo od main questa i onda malo side misija.
Generalno sam ja covek pun razumevanja, ali sedmica je na granici neukusa i treba hapsiti doticne. Jedino sto vadi blesavog Stampaltona je sto je Alyxu dao desetku.
Elem, ja sam presrecan kako je sve ispalo na kraju pogotovo posle redfall debakla. Jedva cekam veceras ponovo da igram.
Tesko je sagledati na takav nacin, Starfield je toliko napredniji u tehnickom i konceptualnom smislu od svega do sada. Najbolja Bethesdina igra morala bi biti jer je proslo 8 godina od Fallouta 4. Jedino sto mi malo nedostaje je taj povezan, koherentan svet sa mapom.
Inace kako vam se svidja lockpicking? Meni mozak radi u 30 fps-a i bas se mucim sa digipickovima.
Ja ga nisam razumeo iz prve, ali mi je sada omiljeni mini game. Ulažem u taj skill samo da bi mi igra dozvolila da dođem do Expert nivoa, jer sam nailazio na brave koje su tog nivoa a ja još nisam mogao da ih obijem.
Meni isto fino ide digipick ali je bilo malo konfuzno na početku.
Ajd to ali što sam vidio listu igara kojima je dao bolje ocjene, tipa Mass Effect Andromeda i Just Cause 4 koji sam ja obrisao poslije sat vremena.
Ne sviđa mi se witch hunt što se digao na njega ali mora se priznati da ga je sam navukao.
Igra sam najvećom i najpraznijom mapom ikada. Nisam je igrao pošto je pre mog vremena ali sam gledao neke strimove…ono je bolno i za gledanje. WoW classic su sprdali da je walking simulator ali ništa ne može da prismrdi Daggerfall-u po pitanju praznine.
Mozda moze Starfield. Neki lik je satima isao u prazno pokusavajuci da dodje to kraja jednog tile-a (kojih ima beskonacno i proceduralno se svaki put generisu). Trebaju nam zaista vozila u ovoj igri.
Moram reći da sam prilično intrigiran šta je unikatni twist za new game+ kao što Todd reče za Starfield. I Hines ga je pokušao prodati kad je rekao na Gamescomu da igra tek počinje kad završiš main story.
Slušao sam Gene Park-a i Mr. MattyPlays i obojics isto kažu da je dobra stvar i da će se igrati igra ali nisu spojlali ništa.
Greg Miller isto savjetuje ljudima da za prvi playthrough odigraju samo main story i da igraju onda new game+ kako hoće što ozbiljno razmišljam da prihvatim iako sam poprilično već vremena gubio i čak radio dosta one activities.
Imam neku ideju šta je u pitanju, ali neću da spekulišem sad. Ako nisam u pravu onda imam dobru ideju svakakoi neko bi trebao da napravi i takav NG+.
Vozila su glupost, istraživanje bi se pretvorilo Forza Horizon. Drugo, nije svaka planeta za vožnju zbog terena. Kada u nekom trenutku nabiješ staminu i jetpack, do svakog Point of Interest na mapi stižeš za manje od minut. Kad god otkriješ neki PoI, uvek možeš da uradiš Fast Travel do te lokacije. Vozila bi samo onemogućila osećaj otkrivanja i pronalaženja.
Bas i ja lupam glavu istim. Da li da radim stotine side misija / aktivnosti, ili da ostavim za new game+. Jako sam zaintrigiran i imam jednu teoriju takodje. A pretpostavljam sa moze biti jedna jedina stvar. Ako to ne bude bice veliko iznenadjenje za mene.
Igraj kako god želiš i punim plućima, nemoj da lupaš glavu oko toga, tako su meni rekli lol. Nameravam svakako da je pređem full, pa šta god bio NG+, neka je.
Ma ne pada mi napamet da “zbrzavam” main kampanju kako bih započeo NG+, ionako će se ovo igrati godinama (bukvalno do sledeće Bethesda igre). Igram kako mi se igra, pa kad dođe NG+ na red, doći će. Neće pobeći niđe svakako…