Starfield {MT}

Ček ček, ja sam mislio da je samo par “velikih” lokacija (New Atlantis, Akila, Cydonia…) i nekoliko važnih manjih svemirskih stanica, baza za frakcije, ratnih brodova, ali ono sad sleteo u omanji grad koji niko ranije nije spominjao, sa sve populacijom, spaceportom, prodavnicama, zgradama, fabrikom :exploding_head:.

1 Like

@SlobeX ciko jel sav ovaj lebac tvoj? :sweat_smile:

Meni upravo stize dzojped.

1 Like

Nisam srećnik taj :frowning:

Ni ja ;(

Ali dobro, utesicu se sa drugom nagradom.

17 Likes

Ali Gajba legenda obrnuo igru u 3 strima :smiley:

1 Like

Ajde najzad i jedan dzojstik koji ima smisla kupiti. Prvi put da izadje uz igru.
Do sada su imali 5x vise dzojstika od igara.
Prelepo. Sve sto su izbacili je prelepo. Od konole, igracaka, onog kofera… sve bih hteo :grin:

2 Likes

Sem igre :joy:

1 Like

Prvi put mi puče igra u sred activities questa, zacrni se ekran i posle nekoliko sekundi eto me na Dashboard planeti :grin:

Srećom autosave je bio dva minuta pre toga, pa nisam morao mnogo da ponavljam.

2 Likes

Meni je 3 puta pukla igra do sada, jednom sam čak imao izlazak iz parkiranog broda propadanje na planine :grin:

Meni ni jednom pu pu da ne ureknem! Lvl 13 sam btw

1 Like

Treba mi nov CPU :sob:

Fantastican video, ni DF se ne bi postideo ovakve analize.

Ako se niste umorili od misljenja ljudi na internetu, a verovatno jeste, do praga da cete nekoga (mene) da uhvatite za gusu, izbacite kroz airlock u hladnu tamu svemira i proklinjete dok gledate kako se gusi i zamrzava… kinda funny ekipa dobro sumira vecinu zamerki na, ne bas iznenadjujuce, kinda funny nacin, u starfield jaknama, i to u legendarnom sastavu.

Jbg, PS imam. :grin:

Long live the king :crown:

image

Ovo je zlato. Voleo bih da sam i ja znao ove stvari.

9 Likes

Ako može bez spoilera da opišete osećaj kada ste dobili LB+RB?

2 Likes

Au bajo al’ sam nabavio dobar komplet spacesuit (legendary) i novi svemirski brod posle neke misije :open_mouth: Svemirski brod je duplo veći od prethodnog što imam.

5 Likes

Mantis? :smirk:

Nekada sletim negde samo sliku da odradim, kao ovde. :grin:

10 Likes

Eh nisam to uopšte očekivao. Odmah sam hteo sve da ih pokupim. :grin:

1 Like

To je bio moj prvi wtf momenat, a ujedno i trenutak kada sam skapirao koliko volim igru. Najgore ne mogu nikome u tom trenutku da kažem :face_holding_back_tears::sob:.

1 Like

Selfie:

Space chill, plus vidi se unutrašnjost broda:

Samo laseri :zap:

4 Likes