Starfield {MT}

Instaliran je Premium Upgrade, čak sam ga malopre obrisao i ponovno instalirao. Ne mere…

Global release je tako da smo svi u moldaviji.

Ne znam, pise da u Evropi u 2AM CEST danas, znaci kod nas u 3 ujutru treba da bude ready to play.

Nek neko proba da prebaci na Moldaviju :sweat_smile:

Od jutros 2 h je dostupno. Ja sam igrao u 5 ujutro i evo me sad kljucam na poslu kao magarac. :grimacing:

3 Likes

Radi bez promene regije. Tutska. Kupio upgrade, isao tamo u manage content, instalirao sta je bilo od opcija i radi.

Radi, aktivirao sam GPU na main nalogu (Argentina) i proradilo odmah. Ništa, otkazaću kod Erdogana na drugom nalogu i toeto :smiley:

2 Likes

Ja sam se noćas pola sata mučio da uđem u igru,uspeo sam oko 2:30, i odigrao sam nekih sat vremena.

Igra je fantazija, na svakom koraku odaje utisak epic naslova. Jedva čekam da se završi tekma pa da uskočim ponovo u igru.

Jedino mi se čini da je nekako musava i da je HDR dosta čudan, koliko sam video za prvu stvar treba isključiti film grain I izgledaće mnogo bolje. Probaću i to.

7 Likes

Dobro jutro svemirci. Nekoliko ranije napravljenih fotki, bez spoilera:

15 Likes

Sad si me zabrinuo, isto imam GPU na Turskoj a Premium Upgrade sam kupio kod Batistute.
Ako to bude moraću kupiti i igru onda.

2 Likes

Kakve slike, vrhunski izgleda. Bukvalno imam zelju svaki kutak da vidim.

Ono sto mi je najbolje sto ce svako igrati svoju igru

4 Likes

Što jednostavnije ne prebaciš GPU pretplatu kod Batistute? Svakako je jeftinije odnedavno

Ova mi je najdraža (za sada). Photo mode je odličan i vidi se da će ga proširivati vremenom.

6 Likes

Te slike iz foto moda se pojavljuju kasnije kao loading screen? Nesto sam citao na reddit.

Da da, iznenadio se kada sam video da se pojavljuju. Jako kul.

Zato što sam uradio onu konverziju dok je još moglo i imam još 2 naredne godine uplaćen GPU na Tursku.

Ili sačekaš par dana :grin:

A svakako sam mislio uzeti u nekom momentu i base game samo sam mislio na nekom sniženju kasnije. Čekanje ne dolazi u obzir. :smirk:

1 Like
1 Like

Definitivno HDR izgleda baš loše na Series X, sve je sivo i isprano. Crna uopšte ne postoji kao boja.

1 Like