Starfield {MT}

E pa ja sam postao master race, pa cu da je igram u 60(mozda i 120) :smiley:

Lozio sam se na xbox dugo godina, ali mi konzola nije dala, ja je i dalje volim al sam presao na drugu masinu, sad pljujem xbox al i dalje ga u sebi najvise volim, al dzabe kad mi ne da(nista) :grin:
da slikovito objasnim :smiley:

2 Likes

Sta zapad uradi od coveka :cry:

A pa super, mislim da će ti biti ok.

1 Like

IGN dao Dead by Daylight ocenu 9. :joy: Od tog trena su mi postali toliko nebitni (nije da su mi bili bitni ni pre toga nesto posebno, ali ono je takvo dno) Kao God of War ima ocenu 10, ali odmah ispod njega odigrajte Dead by Daylight - vredi. :joy: Rekao niko nikad :joy:

1 Like

Alrx mi je prodao(poklonio) pola deova za bagatelnu cenu, i opet hvala alex😍
a drugu polovinu delova mi je uzela zena za rodjendan.
Tako da zasto da ne :grin:

1 Like

Nah I dalje ne pušta da se uđe u igru.

Izasao DLSS mod 2 sata nakon izlaska igre. :grin:

Edit: btw ustao sam jutros u 5 da odigram malo. Ceo početak je ono što su pokazali na gamescomu . Igra izgleda i zvuči prelepo (pc). Samo moram jos da čačkam settings, 4K sve na Ultra imam oko 50 frejmova. :melting_face: Nekako mi se čini da FSR ne radi ništa. Probaću večeras DLSS mod. Nadam se da izvučem izmedju 60-90 frejmova na kraju. Mada izgleda pre-le-po ovako sve na ultra, pa se mozda zadovoljim sa 50. :grinning:

Uglavnom zelim da igram igru a ne 2 sata čačkam podešavanja.

5 Likes

Ma svi su smešni, ovde isto vidimo da je jako bitni Areajugones dao 10/10 :grin:

Super :clap:t2:

3 Likes

Ah to je PC gaming, podesavanja su deo igre. Ukoliko ne izgubis 1h u menijima kao da nisi ni igrao. Kaci screenshotove i utiske kad sve podesis. Meni se nesto ne daje 10e za early access, pa mozda sacekam i 5.

Danas mi nadam se stize poor man’s collector edicija tj starfield dzojped (ako se da citiram prodavca nesto ne “izjalovi”), a razmisljao sam da uzmem i Lego Mars Rovera koga ce mi trebati vise vremena da sklopim nego sto cu provesti u Starfdieldu.

Uglavnom srecan Starfield day svima koji slave. :moldova:

3 Likes

Ali ta zastava Moldavije. :rofl:

1 Like

Zar nije trebalo već da počne early access?
Zabrinjava me to, iako imam još fore jer sam do 16:00 na poslu.

novi zeland fora?

Pa radi igra. Ja probao jutros pre posla par minuta. Global release je, nema veze sa regijom.

Koliko dobro izgleda na XSS.

4 Likes

Ne da mi se oko toga zajebavati. Pročitah sad da i drugi imaju problema. Neki su to riješili tako što su uradili uninstall i ponovo instalirali premium upgrade i kažu da je proradilo, dok neki kažu da samo ppkušavaš da uđeš i proradi.

Meni ne radi i dalje, izbacuje istu poruku :frowning:
Nešto mi pade na pamet, GPU je na drugom nalogu (Turski) a Premium Upgrade sam kupio na mom main nalogu gde sam Argentinski region. Da nije možda zbog toga došlo do zbuna, ne znam…

Instaliraj premium upgrade addon 50 mb.

Nije do toga jer vidim i po stranim sajtovima isti problem imaju pojedini.