Upravo to radim. Koji su krastavac postavljali svo to smece ![]()
![]()
![]()
I ja hoću da uzmem lego ali kažu da ima mnogo in game micro transakcija i sl gluposti koje se doplaćuju i one debilne sezone i sl. Kao da je free to play. Hteo sam i onaj Disney isto kao cart racing, tamo još gora situacija ![]()
Izvinjavam se za off ![]()
Treba nam Lego tema.
Ja sam zbog Starielda uzeo ovo u nedelju, cekam vikend da krenem u pakao sklapanja sa devojkom.
Onda sam pisao Lego store-u da pitam da li imaju:
Taj Tales of Space komplet i ja merkam još od kad se pojavio, taman će mi se uklopiti uz Moon Lander ![]()
I moonlander je isto na listi.
![]()
Odlično, sve ono što je trebalo day one da bude u igri.
Ovaj update danas znacajno popravio igrivost. Fluidnije je. Bar kod mene.
Moram da se ispravim za hejt kada je u pitanju shipbuilder i mali broj modula.
Nisam ništa pravio par dana, nabudžio 20tak lvla i odjednom imam neku silu novih dostupnih modula.
Pogledam malo po netu, izgleda da se pojedini moduli otključavaju na svakih 10 levela. Ne prestaje ni posle levela 100
Da, bombona. Takođe su ispravili bugove u par misija, između ostalog i u delu gde sam ja bio zapeo. Svakako, dobro je da slušaju igrače i ispravljaju.
Srozali su ocenu dodatno ![]()

Glupost, Eurogamer koji je godinama bio bez ocene sada krenuo da daje ocene, i imaju skalu do 5. Za Starfield dali 3/5. Kako god, ocene sada i nisu bitne (ako su uopšte) za Starfield. Bukvalno svako može da je proba i proceni za sebe.
Kao i za svaku drugu igru, ništa Starfield nije poseban…
Jedna stvar koju su usrali na releaseu, i nigde ni pomena da postoji je horzontalni boost sa jetpackom.
Ne znam samo na kontroleru kako možete da rešite, ali na pcju se binduje taster za alternativne za jump et voila. Bukvlano life saver, pogotovu za planete i mesece bez gravitacije
Na metacritic obraćam pažnju ali to je jedan feleričan sistem koji sigurno ima previše uticaja na indudtriju. Više nego što treba imati. Recenzije kao tekst su super ali grehota je ogromnu igru kao Starfield svesti na broj. Grehota je uopšte praviti recenziju poslije 2 sedmice igranja. Isto važi i za druge igre, Baldur Gate 3 su ljudi pravili recenzije poslije 3 dana igranja za igru od 100 sati. Ali to se ispostavilo kao dobro za igru.
Šteta je pto ta ocjena na metacritic ima toliki uticaj, npr. evo ovi što su radili Immortals of Aveum otpustili 45% radnika uglavnom zbog loše prodaje ali na to su dosta uticale recenzije i loša ocjena na metacritic koja je tu negdje od 70. A ko je igrao, kažu da nije uopšte loša toliko. Neko je ovdje na forumu igrao i svidjela mu se.
Bethesda nije u takvoj opasnosti ali bilo bi kul da je malo viša ocjena. Mada vjerujem da je njima nebitno jer imaju mindshare trenutni, svi pričaju o Starfieldu pa čak i ti koji je pljuju. Mislim da Xbox nije imao odavno takvu igru oko koje je toliki hajp i da su prezadovoljni.
Je li možeš ovo da pojasniš? Ne znam da li može uopšte na kontroleru ali u kojim situacijama je horizontalni boost koristan uopšte?
Ko u klipu, koristim u svakoj situaciji, deluje mi da je brže kretanje nego trčanje. Doduše može biti da je subjektivno, jer ipak mi je jetpack skill masterovan a onaj u physical za stamina/o2 boost nisam uložio baš ni jedan skill point.
Poslednje na šta sam se fokusirao je weapon mods. Kad se otključaju skillovi i mod tierovi u research lab postaje ludilo. Blagodati su što od common oružja može da se napravi jače nego legendary, a i nešto što ima solidan sell value može da se napimpuje s relativno malo uloženih resursa da ima ne znam scopove, stabilizatore, municiju od osiromašenog uranijuma, tipa da svaki 4ti metak ispali 2 metka odjednom itd
i da se proda nekad i za x3 od startne vrednosti bez modova.
Pa da. Ja koristim jednu basic sačmaru i jednu rare koje su bolje od legendary koju imam.
Sad sam počeo i da koristim basic armor što sam dobio na poklon od roditelja. Mantis armor mi je možda bolji malo zbog perkova koje ima ali ovaj ima malo jači base stats i ljepši mi je pa da malo promjenim.
Inače pokloni od roditelja su baš dobri. Nisam očekivao iako samo taj armor koristim.
Meni u retrospektivi ispada da su startni perkovi ti roditelji, i dream home jedni od najboljih. Nažalost ja sam se pravio pametan, kontao da stavim da stalno imam bounty, vodio se logikom neko će me stalno juriti i stalni priliv loota i credsa, i onaj neki obožavaoc, smarač. Jedne od najgorih perkova sam uzeo. Ovaj za bounty bukvalno mi se dešava stave bounty od 1 credit bilo ko i eto ih hunteri da smaraju ![]()
Nažalost, ima načina da se skinu permanentno ali da se dobiju novi ne, čak ni kroz new game+