Starfield {MT}

Počeo sam da igram, na prvi pogled igra izgleda jako lepo i deluje mi obećavajuće. Nekako poseban osećaj neki, kao prvi put kada sam igrao skyrim

3 Likes

Nemoj da kazes da se ne secas te pijanke na Dzejmisonu :blush:

Za ovo odmah raspodeli poene na Lasers i Engine, ako možeš Shield isto, ne trebaju ti poeni u Grav nikako jer ne služi ničemu u fajtu. Engine je možda najbitniji kako bi izbegavao missiles. Kada si pogođen, ako imaš Ship Parts pritisni RS da uradiš popravku.

Prvo gađaš protivnika laserima (da mu uništiš štit), kad su laseri na cooldownu. pređi na rakete, i tek kada mu shield pukne rokaj balistic da ga dotučeš. Kada se fajt završi uradi loot i pokupi Ship Parts ako ima.

1 Like

Levelujte piloting skills na lvl2. 1 daje thrusters, a 2 povećava mobilnost, baš je osetna razlika. Ja nisam imao problema, tek skoro se učlanio u vanguard/uc, onaj flight simulator oduvao wave 6/6 iz prvog pokušaja

3 Likes

Da, Piloting skill je bitan, ja sam naknadno otključao i Shield da bih manje brinuo da me pocepaju. U početku barem jedan poen u Piloting je dobra investicija.

Ne igrate dovoljno Flight Sim :joy:

Meni je mehanika upravljanja i borba brodom nesto najbolje u igri.

Lagano mi i bez skilla. A obavezno invert verikala.

1 Like
4 Likes

Ma ne vredi, šta god da uradim raznesu me u deliće. Konkretno je u pitanju side quest Failure to communicate, vidim na Redditu da se i ostali muče sa njim.

Potpuno je kretenski, tri broda te konstantno rokaju, ne postoji ni promil šanse da izbegnem, jer jedan od njih me uvek drži naciljanog. Verovatno ću odustati od questa, ili ću spustiti težinu.

Ovo je moglo i u prijašnjim Berhesda igrama. Odguraj item tamo gdje niko ne vidi i ukradi. :slight_smile:

Hm, ja sam taj kvest realitvno rano završio sa početnim brodom, mislim Piloting skill #1 je bio untom trenutku. . 3-4 puta su me razneli a onda sam počeo da manervišem jer sam dosta poena stavio na Engine. Skinuo sam sve sa Balaistic i Grav i stavio na Engine i nešto na Shield.

1 Like

Ja koliko se sećam sa početnim brodom sam odradio, bez piloting skila. Samo nemoj stajati u mestu. Odaberi jednu metu i sa burstom ka njoj, ja obično koristim lasere pa tek kad ode shield rakete i balistics.
Inače završnih upravo Tristar rangers questline, 3 misije ali dugačke i teške u 3pm, ali na kraju fenomenalni treći spaceship star eagle mislim. Bolji dosta od mantisa, mislim da teško da može od ovoga bolje kad je a class u pitanju

2 Likes

Probaću ponovo kasnije, u međuvremenu sam kompletirao Mantis quest i sad imam novi brod, pa će verovatno biti lakše, a i nagurao sam još jedan piloting skill.

2 Likes

Mantis je odličan, mali a fleksibilan, mislim da me vozio do lvl 20.
Samo nije mi palo na pamet kad sam radio misiju da možeš kod armora da napraviš quicksave i re-rolluješ dok ne dobiješ dobre perkove, baš mi je neko sranje dalo chameleon i ne znam šta. Tražim već duže vreme neki legendary set, ovaj me smorio baš.

1 Like

Je l postoji neka mogucnost da one slotove na D-padu popunim sa oruzjem?
Ili moram kad god hocu u borbi da menjam pusku da stisnem pauzu,pa otvorim invertori pa oruzja pa da izaberem :frowning:

Moze naravno, tome i sluze, samo treba svakom itemu u inventaru da dodelis slot tako sto ces odabrati da budu favourites sto otvara opcije za dodeljivanje quick slota.

Kada listaš oružja, pritisni Y (favourite) i onda na d-padu izaberi sllot koji želiš.

1 Like

Ne sviđa mi se što ovi prefiksi kod oružja refined, calibrated, advanced i superior nisu modovi kao u Fallout 4 i ne možeš prebaciti na drugo oružje. Nego ovdje je zapravo level oružja. Bar tako mislim, jer nisam vidio na weapons workbench da postoje takvi modovi.
Tako da Legendary Coachman koji imam je sad smeće u odnosu na Rare calibrated Coachman koji sam našao.

1 Like

Uspeli su da mi iznerviraju Alanicu.

1 Like