Star Wars Outlaws: Official Gameplay Walkthrough | Ubisoft Forward

3 Likes

Pa, do jaja

5 Likes

Nisam SW ludak, ni blizu, ali meni ovo deluje fantasticno. Sve mi se svidja.

3 Likes

Izgleda prelepo i dobro.

Meni ova konferencija bila odlicna. Veliki je procenat igara koje bih probao/igrao.

Moram da priznam da je Ubisoft podigao lestvicu malo što se tiče njihovih igara. Sviđa mi se kako kroz sve ove godine imaju taj svoj neki ekosistem gde mogu da naprave koju god igru od stvari koje već imaju. Ovde se jasno vidi da su neke animacije i sl pozajmljene iz Division-a, Ghost Reacon-a i AC-a. Što ne navodim kao lošu stvar. Takođe onaj Avatar se vidi da je osnova bila Far Cry itd. Svaka im čast ako sve izgleda ovako. Još da su dali neki solidan punokrvni nastavak Prince of Persia ili neki remake trilogije ili samo Warrior Within što se mene tiče (da prži Godsmack soundtrack dok bežim od one crne utvare :ok_hand:) i novog Rayman-a i ništa više mi ne treba, obrnuli bi cajger. Jedino što im ostaje isto i ne vidim pomak je Assassins Creed.

1 Like

I meni se oni popravljaju poprilično. Ima još tu i tamo škripavih mesta (generic misije kojima pretrpaju ogroman svet, koji opet nekako ostane prazan i neiskorišćen), ali opet furaju neki svoj fazon, svetovi su im fantazija, poslednjih nekoliko AC naslova stvarno izgledaju fantastično i odišu realizmom, WD:Legion mi je isto ostao u lepom sećanju, kao prva igra koju sam igrao na SX, London je bio sjajan… I ne treba zaboraviti da su oni jedini tada na launchu konzola imali ne jednu, nego dve igre u razmaku od mesec dana i još obe igre bez ikakvih tehničkih problema, što je danas postalo trend da igra izađe u poluigrivom stanju. Eto ispade sad ĐUbrisoft radi bolji posao po pitanju optimizacije čak i od nekih 1st party studija.

I sad mi ova igra i Avatar, kao i Prince of Persia, definitvno golicaju maštu i vrlo rado bi ih probao, pogotovo što će biti Day 1 u Ubisoft+.

4 Likes

@ph1beropt hoće li biti velikih kerova? :joy:

Ok povlacim jutrosnju kuknjavu, odlicno ovo izgleda. Zapravo najcudnije je da se niko ranije nije dosetio da napravi open-world star wars igru.

4 Likes

Izgleda super… secate se moje price od pre nski dan… samo “jaki” zenski likovi :grin:

Odlično, ovo je Division gameplay u Star Wars odelu :ok_hand:.

Gledam sada do kraja, mnogo dobro. Ovo se kupuje ko kuća.

Ovo izgleda sasvim ok, jedino mi napucavanje izgleda malo clunky, što se naravno može ispeglati, i reticule mislim da bi mogao da izgleda bolje.

Samo da igra ne pati od ubizma i biće sve ok. Da ne bude opet isti tip Ubi igre, samo sa u drugačijem ruhu.
Ubi je zadnjih godina u veoma lošoj situaciji, bilježe sve lošije rezultate i pritisak shareholdera je sve veći. Nadam se da je ovo rezultiralo odmicanjem od formulaičnih igara i svjetova koje su gurali zadnjih par godina.

1 Like

Ovo kao neki open world Uncharted in SW universe :smiley: Obećava za sada, ali obzirom da je Ubisoft u pitanju, videćemo…

Meni ovo do jaja izgleda i bas kao igra po mom ukusu, takodje i protagonistkinja i njen ljubimac su mi isto kul, nekako i ona zraci onim nekim smekom 80-ih.:wink:
Sve u svemu deluje zaista obecavajuce pa valjda cu do izlaska igre uspeti i novu konzolu da nabavim (bila bi do jaja neka sarena limited edition verzija konzole). :wink:

1 Like

Pa cim igra ima u nazivu rec Outlawz to mora da bude nesto kul. :wink:

2 Likes

Grafika je neverovatna. Jos jedna pure next gen igra.

Inace nekad samo ime zna da bude vrlo bitno, jer ime nosi neku energiju, neki prizvuk, recimo ta neka kul buntovna imena kao Outlawz, Outkast, Sons of Anarchy, Banditos, Hells Angels,itd ne mogu da prodju nezapazeno.

Cak recimo zasto su i partizani donekle bili vise kul od cetnika i zasto su pobedili u ratu, stvorio se mit o njima, itd, pa opet samo ime partizan koje je francuskog porekla i koje izmedju ostalog u slobodnom prevodu znaci i kao odmetnik, bandit (doduse znaci i pristalica u doslovnom prevodu).

Recimo bend Rage Against The Machine, ono sa takvim imenom je prosto bilo nemoguce da ne postanu kultni bend i ne naprave planetarni uspeh. :wink:

1 Like

Fabrizio i njegova doza nebuloza. Mogu da se zovu kako hoces ako je zvuk los nema nista od toga. Ali ako je zvuk dobar i bedno ime moze da prodje. U muzici je ime sekundarna stvar.

3 Likes

https://twitter.com/Jorraptor/status/1753429340065354176

5 Likes