Vec su poceli hvalospjevi na PBR na gafu i kako je Battlefront najbolji primjer te tehnologije. Stvarno izgleda nestvarno, jos gledam preko yt snimaka, uzivo je sigurno jos impresivnija. What a time to be alive.
Btw Forge mape za Halo 5 su ti u rangu Halo 3 po izgledu i kvalitetu, sad ce izaci njihove mape, pa njih usporedjuj. Iako ti odmah mogu reci da nece izgledati dobro kao Battlefront
A, jesam. Svakako izgledaju daleko bolje, zato sam se u startu ogradio.
Inace ne znam koliko igrate na ovim velikim Warzone mapama sa gomilom vozila i mobova i svega , ali kod obicnog mano-a-mano napucavanja, Destiny mi iskreno deluje bolje.
Ovim ispunjavamo moju kvotu kontroverznih izjava za danas.
Nije uopste kontraverzna izjava. Destiny je ciljano pravljen za lezernu igru i uzivanju u PvE igri. Halo 5 mp je pravljen u saradnji sa pro igracima, social lista nema osim Warzone, znaci ciljali su se kompetitivni igraci, a vecina XO publike je takva.
Pih, pa Football manager ce ih sve oflekati u UK-u tamo se fudbal prodaje ko alva. Ali da, fino je videti i perspektivu iz drugih zemalja sto se tice prodavanih igara.
Otprilike su po toj listi i najigranije igre na Xboxu u svakom trenutku, uz par rotacija.
Ovo je lepo postaviti, samo ne znam cemu spominjanje da je nfs ispred halo u mt swbf… Mislim ima link pa ce svi videti, al nije ni bitno, da se ne vracamo opet na ratno stanje od pre par dana.
Sjajne brojke za SW:BF, u svakom trenutku oko 100k na konzolama sto je fenomenalno. Trenutno 3a najigranija na Xbox Live iza CoD BO3 i Fife(te 2 ce uvek biti prve )
UK tržište je mnogo čudno. Nevezano za ovo, sećam se kad je izašao Collonial Marines. Svi napljuvali igru, niko je nije hteo uzeti … U UK je skoro 3 meseca bila na prvom mestu po prodaji :D.
Meni je igrica bas fino legla, cepao sa drustvom danas ceo dan.Jedva cekam sutra da probam onaj Hero VS Hero ili kako vec mod, danas nisam stigao od posla.Companion app i onaj Comander mode je super za ubijanje vremena.
“The Star Wars™ Battlefront™ PlayStation®4 Bundle will immerse you in the epic Star Wars battles you’ve always dreamed of and let you create new heroic moments of your own on the world’s most popular next gen gaming system. *With this bundle, you’ll not only get to play the fun, authentic Star Wars experience you’ve been looking for with Star Wars Battlefront, you’ll also receive a voucher containing four Star Wars Classics.”
**Sto se boldovanog dela tice, kupio sam disk od Istvana i on prodaje upravo ovu verziju diska sa 4 dodatne igrice koje treba da izadju tek.Valjda neki rimasteri ako sam dobro razumeo.
Koje nisu remasteri nego emulacija ps2 sistema na ps4, ima par klipova i na Digital Foundry-u pokazuju da igra je emulacija, zato sto pokazuje delove menija gde koristi “memorijsku karticu” i plus je 4x upscale-ovana tako da izgleda malo bolje, a da ne pricamo da emulacija bolje radi nego na ps3 radili su framerate test.