Star Wars Battlefront

Igra je jako gotivna i zabavna. Celo vece igrali burazer i ja u co op.
Grafika lepa.

Co op bese samo za misije? Ste lokalno split screen? Kakve su, sta ste igrali? Survival, heroje ili nesto trece?

Pikali i jedno i drugo u split screen. Bese zabavno, celo vece smo pikali. Ali uglavnom jedan protiv drugog interesantije je, nekako survival mode me smara.

Minus shooting feels often too weak lol. Pa em ovo nije kanter em neko ne zna u glavi da nanisani izgleda, smejanje. Veci su minusi sto nema voice chata u igri i server browsera, al to su kontam vise problemi za PC igrace nego Xbox(bese moze chat u partiji preko Live ili tako neko cudo?)

Heh… Sjecam se tek kad je izasao. To su bili dani…

To je matoro i netacno.

4 planete(u decembru 5), 12 mapa ako se dobro secam(jos 3 u decembru za dz), 9 modova. Drugo Endor mapa je najbolja i najlepsa mapa koju sam ja ikad video.

Da, 20v20 i najmanje je 6v6 u droid run

Nema Space Battles ima Atmosphere battles, wow. Doduse znam na sta ljudi misle oce svi da ulete u protivnicki brod i ubijaju pilote.

Instant Action ne kapiram i ne secam se sta je. Mislim i ovde kliknes i nadje ti partiju tako da ono.

Nema klasa, ima 11 oruzja, 19 star cards(od bombe do shielda, snajpera, recon droida i cega sve ne) i 5 trait-ova.

AI-eva ima u svim solo/co-op partijama i jednom MP modu.

Ostalo je tacno.

Igra je odlicna, radi vrlo dobro, launch je bio bez problema i nema problema sa serverima(na PC barem) i hitscanom i netkodom. Igrao sam sinoc 4 sata skoro sve MP modove probao i ono nisu zabavni al vecina jeste i to neocekivano hero battles i droid run.

Kontam sta je ljudima briga, longevity ili dugovecnost igre, da li ce da prestanu ljudi da igraju posle nekoliko meseci ko Titanfall. Za to ne znam, al je igra zabavna po meni.

Drugo kad je los launch, onda je EA najgora kompanija u americi 2 godine za redom. Sad kad imaju normalan launch igre, niko nista. Znaci problema iz BF4 ovde nema, iako su ljudi brinuli o tome jer ipak DICE Stockholm pravi ovo.

Sad, 4(ne 5, mada opet lose) DLC-ova planiranih to i dalje stoji i tesko je sra*je od strane EA. Kolko god likovi koji imaju sve u BF4 pricaju da vredi, glupost teska sto je Ultimate Edition igre 110 dolara. Neko kaze da ne vredi 60, a kamoli 110.

Ima i destrukcije, znaci drvece pada a sa onih najdebljih sekvoja otpada kora drveta kad se pogodi(posto ne moze da se obore najveca stabla)

Za full uzivanje desni klik copy URL pa u novi prozor. Ovo je 4K rezolucija u igri.

Uzimao sam ja do sada uvek BF sve moguce mape bla bla ali to nikada nije prelazilo ukupno 70e ali 110usd NE DAM! Nek se teraju!
Kapiram da cu je kupiti jednom ali jednom…

“Stunning as the Death Star, dry as Tatooine” :smiley: :smiley:

Au koliko lepo ta igra izgleda! Pa pogledaj samo ono rastinje… U predzadnjoj slici ona detelina, nisu valjda poligone na to trosili?! Izgleda nestvarno lepo. Hteo bih da je probam samo zbog grafike.

8/10

Huge sandbox
Great Co-op missions
Spectacular multiplayer

Weak game modes
Weird music and VO

Ne znam sta smetaju kriticarima modovi majke mi. Igrao sam sinoc sa 6 likova i pricali smo na TS-u i iznenadjeni smo bili koliko su zabavni modovi koje smo prvi put igrali, Hero Battles i Droid run, a ostali su provereno dobri(tipa Walker Assault, koji su mozda previse olaksali Rebelima) i Supremacy koji je klasika capture the point.

Endor je prelep i odlicna je mapa. Hoth Ice cave mapa je takodje odlicna, ima jedna tamna dvorana sa tamno plavim ledom i niskom tavanicom, odlicno izgleda ne mogu da nadjem sad

EA Confirms Battlefront Sequels Are Coming

Some exciting news was revealed today at San Francisco’s UBS Global Technology Conference. One of the speakers at the conference, EA CFO Blake Jorgensen, went on to say that EA’s recent triple A title, Star Wars: Battlefront, will be receiving multiple sequels over the course of EA’s 10 year licensing deal with Disney. The games will span many different genres, and will launch not only on consoles and PC, but mobile as well.
_
During Jorgensen’s segment, he also went went into further detail about EA’s deal with Disney. Jorgensen confirmed that while the deal gives EA access to the six already released Star War films, they’ll also be able to cover the upcoming Star Wars movie, The Force Awakens, and all other upcoming Star Wars releases which will include spinoffs as well as core installments in the franchise. While EA has no plans to make movie tie-ins, it’ll be interesting to see what they’ll produce with all of the content they currently have access to. While the [I]Battlefront games are limited to the original Star Wars trilogy, EA sill plans to make more [I]Battlefront games in the future.

EA Canada has reportedly been working on an open-world Star Wars game as a part of the 10 year deal for a while now. In addition to this, Visceral Games is currently developing another Star Wars game. What the exact project is, well that’s completely unknown. There have been rumors floating around that the game will take a dip into the RPG genre.

EA has no limits to what they can do with this deal, with access to all past and future content, they can milk the deal for everything it’s worth. The only thing EA needs to follow in the deal, is that they need to stay true to everything in the Star Wars franchise. They seem to be doing well with this so far, as many players have praised Star Wars: Battlefrontfor it’s authenticity. Speaking of Battlefront, make sure you check out EA’s guide and tips and tricks for the game.
_
[/I][/I]

Source:

**
Star Wars Battlefront**
Brilliantly captures the look and feel of classic Star Wars, but beneath its cinematic flair lies a pretty generic multiplayer shooter.

Ok, za sada ono sto moram da kazem, jeste da su i da ce granate i eksplozivi biti problem, pogotovo kada kasnije svi otkljucaju barage, trenutno mi je 70% smrti od granata. Sto je steta, jer je gunplay fenomenalan.

A kad otkljucas Jet pack moci ces da pravis MLG 360 no scope izbegavanja :wink:

Pa dobro ocene za sad klasika, i Battlefront 2 koji ljudi previse dizu u nebesa cisto iz nostalgije po netu ima 78 na metarcriticu.

Veoma lepe brojke:

Currently online players

PC: 45,397 (24h peak: 54,982)

XBOXONE: 77,929 (24h peak: 110,495)

PS4: 157,750 (24h peak: 187,784)

Total: 281,076

http://swbstats.com/

Secam se kad je u igrama ‘low preset’ znacio da igras impresionisticku verziju igre. Ovo je nenormalno lepa igra.

Au ljudi, pa jel ova igra preko svega jos u 60fps?!? S ovakvom grafikom? Ja sam ostao bez reci… Spreman sam da izjavim da je Star Wars Battlefront vizuelno najnaprednija igra ove generacije. (imajuci u vidu da nisam igrao ryse)

Gledam sad eurogamerov comparison video, detalji se prosipaju sa ekrana, osvetljenje prirodno, teksture preostre, slika na momente fotorealisticna. Ono trodimenzionalno suvo lisce i rastinje po zemlji na endoru ne znam uopste kako su uradili… majko mila. Moracu da kupim igru u nekom obliku, samo da bi ovo iskusio uzivo.

Pored ovoga, Halo 5 bi trebalo usima se poklopi. Gledam juce mp partiju na nekakvoj forge mapi, sto pretpostavljam da u startu znaci da nije vizuelno napredna, al svejedno sam bio sokiran koliko rudimentarno izgleda.