STALKER 2: Heart of Chornobyl {MT}

2 Likes

Vratih se i ja Stalkeru, započeo sam ga odmah po izlasku, ali osim nekoliko uvodnih misija, nisam daleko odmakao.

Evo me sada u Zalesju, sviđa mi se atmosfera, priča je isto za sada solidna, ali me izuzetno nervira nedostatak municije, iako stalno loot-ujem ubijene vojnike, nekako uvek izgleda kao da imaju municiju za oružje koje ja ne koristim…

Trenutno sam na onoj misiji Behind Seven Seals, pa razmišljam nakon nje da se pozabavim malo sa opremom, da vidim da nađem municiju i eventualno neko bolje oružje…

1 Like

Polako , videces bice municije i oruzja na pretek. Taj pocetak jeste malo slabiji i trazi od tebe da se malo vise snalazis , ali bukvalno na polovini igre sve ce se to promeniti , nalazices municiju na pretek , oruzja isto i novac ti nece praviti problem, pa ces vise istrazivati anomalije itd.

3 Likes

Danas igra izlazi na PlayStation 5. Uzeo sam Ultimate Edition, da podržim developere koliko mogu. A i update 1.7 baš obećava, dobar dobar update.

4 Likes

6 Likes

Ne bih da te razočaram al mi je priča u igri bukvalno oličenje ovog memea

Početak vrh, kako se približava kraj raspad sistema

1 Like

Šta ima da ga razočaraš, brat uzeo 1000G u igri na Series X. Sad će i platina na PS5. :smiley:

2 Likes

Ne slažem se, prešao sam igru već jednom.

Anyhow:

1 Like

2 Likes

Taman da se počne igrati

Brat ga vec platinirao.

1 Like

Ja kasnim par godina,ne stiže se kao nekad

Eufrat ima troje dece i platinu u Stalkeru. Koji je tvoj izgovor?

2 Likes
2 Likes

Možeš da praviš decu u Stalkeru? To je kul!