Prebaci pozadi mele i sprint, samo te kratke na donji savršeno legnu na srednji prst ![]()
Ovo mi je sasvim savršeno za warzone mapirano A i B . Ništa više ne treba …
Taj izgleda odlično ali nisam nigde naleteo na njega. Čak sam ovaj našao sasvim slučajno jer sam gledao na kp da li ima ta edicija ustvari.
Kod nas je nema nigde. A i sada sam video da postoji i Elite 2 Halo edition. I ono izgleda brutalno, ali kod nas još uvek ništa nažalost. 
@stiveq To sam i uradio, stavio iza za sprint i melee pa testirao u jednoj partiji. Ali onaj lock trigera je odlično došao mada trebaće mi dosta navikavanja sada na te zadnje dugmiće 
Koji je to model?
samo 999e
Koliko placate ove polovne i gde kupujete ako nije tajna 
Kupujem prodajem ima ih na kilo 
50-60 evrica, veruj mi čak i da te zapadne faličan sa nekim stik drift opet će ti se isplatiti kao drugi džojstik za single player i nema baterija …
A džojstik kao džojstik pa ne mogu ga dovoljno nahvaliti, evo ovako, kad uzmeš u ruke elite 2 i ovaj sto dobijemo uz XSX ispadne kao jeftina igracka …
Ja sam vise za novi. Ali sam pitao par prodavaca na kp i niko ne moze da ga nabavi iako stoji na oglasima.
Isto, novo je novo 
A sto je najveći fazon puno novih dobije stick drift u prvih mesec dana, jako puno žalbi vidim po forumima i na YT, sve zavisi koja te serija zapadne…
Zato sam i odustao od kupovine novog, ali
Eto mene zapala dobra serija kod polovnog …
Pa bas zato. Garancija je zato tu.
Mada ja koliko igram nece se pokvariti ni za 10 godina 
Znam buraz, ali ovo je prvi put da sam kupovao da kažem pa i jeste profesionalni džojstik…
I nisam mogao da verujem dok nije stigao I dok ga nisam uzeo u ruke koja je to razlika …
Samo sam bio ono u fazonu u jbte zato ovaj džojstik košta skoro 3 puta više od običnog…
Da sam znao da je ovako dobar pljunuo bih 150e za nov sa garancijom kao iz topa…
I kad ovaj crkne ide novi odmah …
Pa kada pogleedas realno za tako profi i nije puno. Pa svaki dobar mis kosta 100e jos neka bolja tastatura isto.
Ako je stvarno toliko dobar vredi ga kupiti, i za nas koji nismo profi 
Imaš na kp za nekih 60e kao što kažu ali su uglavnom bez dodataka, futrole i sl. Dobiješ klot džojstik sa tim standardnim analozima.
Ja sam ovaj platio 80e ali sam dobio sve što ide u pakovanju, sve rezervne delove, knjižice, kabl, futrolu, onaj đavo u futroli za punjenje itd. I dobra stvar naspram elite 1 je to što je ova guma sa teksturom izjedna rađena jer je drugar imao problema sa prvom verzijom gde mu se ta guma izvukla napolje i onda je morao da je lepi nazad. Ali on je već dva Elite-a 1 uzimao polovna za 50e i nije imao nikakvih problema osim toga sa gumom nakon nekih godinu dana svakodnevnog korišćenja. 
Cim budem nasao nov, uzimam 
Hm, sudeci prema tome sto pisete, Elite dzojpedi su katastrofa od kvaliteta, profesionalni su u 3 pm, ne secam se da se ikada neko na forumu zalio na drift obicnog kontrolera za 360/One/S/X, a ovi i pored “kvaliteta” ispadose gori od PS5 dualshocka, ili se varam? Secam se i da se @celahudini bas dosta zalio na forumu.
Znam sve sam naveo to već gore, i mane i prednosti, ali eto meni zapao dobar … i to polovan za 50 evrica …
Ali i pored svih eventualnih nedostataka, bato kvalitet izrade, guma, dugmići, nameštaš otpor palice, podesivi trigeri na 3 nivoa kad ih namestis na najkraće i dodatne papučice pozadi jednostavno tako igrati FPS je next level shit …
I jos jednom da ponovim “ovi” što dolaze uz konzole jednostavno kad uzmeš u ruke posle ovog imaš osećaj kao da si uzeo jeftinu kinesku kopiju… U mom slučaju od kada sam kupio konzolu bukvalno evo u 6-7 meseci možda sam par puta igrao sa običnim još stoje prve baterije u njemu…
A elite 2 sam uzeo polovan da mi bude kao drugi džojstik…
I da navedem svaki dan igram u proseku 5-6 sati sigurno …
Ali pazi, sa druge strane da sam ga uzeo novog i puko 150e za njega i da mi je nešto crklo za mesec dana, verovatno bi ga ispljuvao…
Ovako 50e, polovan, 6-7 meseci bez greške radi, ja imam samo reči hvale za ovaj proizvod…
Ma uzecu ga samo da vidim kako to radi i koja je razlika u odnosu na obican. Inace, ni ovaj uz series x nije los ali ga šije ps5 kontroler, dosta vise deluje premium u ruci.
Sjebalo:
Olupao sam se kao PICKA…
Krenem na posao, dete vrtic. Stepeniste zaledjeno.
Okliznem se i padnem na ledja, i srolam se 10 stepenika nizbrdo…
Polako krece da se hladi, gledam kako mi ruka raste kao kvasac.
Aj za ruku me zabole dupe! Leva je, ostaje mi desnica prva ljubav 
Ali ledja jebu mamu kako pocinju da bole i oticu… samo da se ne ukocim skroz.