Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Prebaci pozadi mele i sprint, samo te kratke na donji savršeno legnu na srednji prst :rofl:
Ovo mi je sasvim savršeno za warzone mapirano A i B . Ništa više ne treba …

1 Like

Taj izgleda odlično ali nisam nigde naleteo na njega. Čak sam ovaj našao sasvim slučajno jer sam gledao na kp da li ima ta edicija ustvari. :grinning_face_with_smiling_eyes: Kod nas je nema nigde. A i sada sam video da postoji i Elite 2 Halo edition. I ono izgleda brutalno, ali kod nas još uvek ništa nažalost. :smiley:

@stiveq To sam i uradio, stavio iza za sprint i melee pa testirao u jednoj partiji. Ali onaj lock trigera je odlično došao mada trebaće mi dosta navikavanja sada na te zadnje dugmiće :smiley:

1 Like

Da krenemo :grin:

8 Likes

Koji je to model?

samo 999e

2 Likes

Koliko placate ove polovne i gde kupujete ako nije tajna :slight_smile:

1 Like

Kupujem prodajem ima ih na kilo :rofl:
50-60 evrica, veruj mi čak i da te zapadne faličan sa nekim stik drift opet će ti se isplatiti kao drugi džojstik za single player i nema baterija …
A džojstik kao džojstik pa ne mogu ga dovoljno nahvaliti, evo ovako, kad uzmeš u ruke elite 2 i ovaj sto dobijemo uz XSX ispadne kao jeftina igracka …

1 Like

Ja sam vise za novi. Ali sam pitao par prodavaca na kp i niko ne moze da ga nabavi iako stoji na oglasima.

2 Likes

Isto, novo je novo :grin:

A sto je najveći fazon puno novih dobije stick drift u prvih mesec dana, jako puno žalbi vidim po forumima i na YT, sve zavisi koja te serija zapadne…
Zato sam i odustao od kupovine novog, ali
Eto mene zapala dobra serija kod polovnog …

Pa bas zato. Garancija je zato tu.

Mada ja koliko igram nece se pokvariti ni za 10 godina :slight_smile:

1 Like

Znam buraz, ali ovo je prvi put da sam kupovao da kažem pa i jeste profesionalni džojstik…
I nisam mogao da verujem dok nije stigao I dok ga nisam uzeo u ruke koja je to razlika …
Samo sam bio ono u fazonu u jbte zato ovaj džojstik košta skoro 3 puta više od običnog…
Da sam znao da je ovako dobar pljunuo bih 150e za nov sa garancijom kao iz topa…
I kad ovaj crkne ide novi odmah …

1 Like

Pa kada pogleedas realno za tako profi i nije puno. Pa svaki dobar mis kosta 100e jos neka bolja tastatura isto.

1 Like

Ako je stvarno toliko dobar vredi ga kupiti, i za nas koji nismo profi :grin:

1 Like

Imaš na kp za nekih 60e kao što kažu ali su uglavnom bez dodataka, futrole i sl. Dobiješ klot džojstik sa tim standardnim analozima. :slight_smile: Ja sam ovaj platio 80e ali sam dobio sve što ide u pakovanju, sve rezervne delove, knjižice, kabl, futrolu, onaj đavo u futroli za punjenje itd. I dobra stvar naspram elite 1 je to što je ova guma sa teksturom izjedna rađena jer je drugar imao problema sa prvom verzijom gde mu se ta guma izvukla napolje i onda je morao da je lepi nazad. Ali on je već dva Elite-a 1 uzimao polovna za 50e i nije imao nikakvih problema osim toga sa gumom nakon nekih godinu dana svakodnevnog korišćenja. :slight_smile:

1 Like

Cim budem nasao nov, uzimam :slight_smile:

Hm, sudeci prema tome sto pisete, Elite dzojpedi su katastrofa od kvaliteta, profesionalni su u 3 pm, ne secam se da se ikada neko na forumu zalio na drift obicnog kontrolera za 360/One/S/X, a ovi i pored “kvaliteta” ispadose gori od PS5 dualshocka, ili se varam? Secam se i da se @celahudini bas dosta zalio na forumu.

Znam sve sam naveo to već gore, i mane i prednosti, ali eto meni zapao dobar … i to polovan za 50 evrica …
Ali i pored svih eventualnih nedostataka, bato kvalitet izrade, guma, dugmići, nameštaš otpor palice, podesivi trigeri na 3 nivoa kad ih namestis na najkraće i dodatne papučice pozadi jednostavno tako igrati FPS je next level shit …
I jos jednom da ponovim “ovi” što dolaze uz konzole jednostavno kad uzmeš u ruke posle ovog imaš osećaj kao da si uzeo jeftinu kinesku kopiju… U mom slučaju od kada sam kupio konzolu bukvalno evo u 6-7 meseci možda sam par puta igrao sa običnim još stoje prve baterije u njemu…
A elite 2 sam uzeo polovan da mi bude kao drugi džojstik…
I da navedem svaki dan igram u proseku 5-6 sati sigurno …
Ali pazi, sa druge strane da sam ga uzeo novog i puko 150e za njega i da mi je nešto crklo za mesec dana, verovatno bi ga ispljuvao…
Ovako 50e, polovan, 6-7 meseci bez greške radi, ja imam samo reči hvale za ovaj proizvod…

1 Like

Ma uzecu ga samo da vidim kako to radi i koja je razlika u odnosu na obican. Inace, ni ovaj uz series x nije los ali ga šije ps5 kontroler, dosta vise deluje premium u ruci.

Sjebalo:
Olupao sam se kao PICKA…
Krenem na posao, dete vrtic. Stepeniste zaledjeno.
Okliznem se i padnem na ledja, i srolam se 10 stepenika nizbrdo…
Polako krece da se hladi, gledam kako mi ruka raste kao kvasac.
Aj za ruku me zabole dupe! Leva je, ostaje mi desnica prva ljubav :joy:
Ali ledja jebu mamu kako pocinju da bole i oticu… samo da se ne ukocim skroz.

7 Likes