Ma da ima neki tako profi za PS5 ja bih uzeo.
Mene je tijelo sinoć na treningu podsjetilo da imam 37 godina, I feel your pain 
Ali brateee, olizao sam 10 stepenika. Zaurlao sam tako da su me cule komsijei sisli da mi pomognu da ustanem. Plava mi ledja 
To definitino.
Stici ce vreme OLED monitora.
Jezivi su ti padovi na ledja, svaki put sam posle mesecima ukocen, zbog toga vise i ne volim zimu.
Meni elite bolje leži od elite 2
Bez oporavak ti želim
Čuvaj te prekidače koji menjaju “dubinu” triggera. Na s2 su to neki sitni dugmići spušteni na plastiku, lako ispadaju ako često menjaš i izgube se, a na s1 su baš veliki dugmići. Ne pitaj me kako znam ![]()
Elite S1 kupio polovan, otpale gume sa bokova i ružan je, ali ovako funkcionalno radi savršeno ko prvog dana.
S2 em mi ti đavoli otpali i izgubili se, em r1 prestao da funkcioniše na svaki klik, a uzet nov.
Takođe s2 iako ima svoju bateriju je napominjem meni s neke ergonomične strane pretežak, s1 je prijatniji, bilo da staviš 2 baterije ili je na kablu
Dosta stvari je i meni bolje odrađeno na prvom a najviše zbog utiska da je nekako kvalitetniji unutra od dvojke.Jeste da gume otpadnu ali opet je ugodnije za igranje
Ej bez sale sam se olupao kao picka!!! Ali olupaooo.
Kada sam dosao sebi otisao sam u prvu radnju i kupio soli i posolio jebene stepenice odmah da se ne desi jos nekome.
Samo da ne budu simptomi discus hernia za par meseci. Brz oporavak
A sta da radim, sta bude bude… kada spadne otok itd idem do drugara koji radi to. Fizioterapeut, kiroprakticar. Odlican je, vec me namestao par puta.
Nimalo bezazlen pad. Samo zdravlja, oporavices ce.
Ti kukas za tebe, jel dete dobro? Nisi ga valjda nosio?
Ne zezaj se sa leđima, ok to sto ces otići kod drugara da pogleda, nego ti buraz pravac kod doktora da se to sve snimi od tako malih stvari posle nastane ne dao bog veliki problem, a drugar i u najboljoj nameri može da ti još više sjebe jer jednostavno ne vidi bez snimka, ako je nešto krcnulo.
Koliko sam se samo naslušao tih priča jednom se ukočio dizajući nešto teško, odležao, samo posle godinu dana ode disk, e pao pre dve godine pustio da prodje samo od sebe na kraju pršljen se skroz pomerio, malo malo čujem sličnu priču…
Posle je kasno, samo kažu e moraće operacija …
Ma ne pominjem sto me strah i da pomislim da je nesto bilo. Ona je super, vec je velika isla je sama 4god. Nju teram da uvek ide uz gelender i drzi se. Sto je sada bila sreca svakako. Tako da se ona samo malo uplasila kada sam se ja olupao.
@stiveq
Ma videcu kako se odvija sve. Da li otice jos i da li ce da boli. Pa prema tome dalje reagujem.
Ali ako me sutra bude bolelo ide redom, dr, pa pregledi itd…
Sve je sada sveze. Mislim da ce sutra ujutro sve biti jasno. Ako ne ustanem iz kreveta onda sam jebao jeza u ledja! Ako ustanem normalno onda teramo dalje za iste pare i cao.
Ajoj ti gumeni su spali i izgubljeni još u prvih nedelju-dve dana ![]()
Samo da navedem da i ćerkica igra isključivo sa elite 2, jer se ježi na hrapavu plastiku kod ovog običnog, jako joj je zabavno da stalno nešto menja, stalno joj je krivo podešavanje na džojstiku kad izgine u igrici🤣
To joj je izgovor ![]()
A pre jedno mesec dana e2 je imao i bliski susret sa besom gore navedene persone dok je igrala destroy all humans
i nista, preživeo let preko sobe, samo smo skupili palice ![]()
Kada cujem cripto i nft polako mi se kenja. Pokusavaju u gaming da se uguraju ali nema nista od toga.
Prvi put cujem iskreno za NFT, deder napisi jos koju rec o tome. Meta-humani, what?
NFT ili ti non-fungible token, je prosto receno bila prvobitno ideja da omoguci trgovinu digitalnem sadrzajem, slikama, crtezima, gifovima, da svaki bude unikatan. Svaki crtez npr ima svoj digitalni potpis (o transakciji) u blockchainu, gde se vidi kome “pripada” taj crtez npr. Ja mogu da napravim screenshot tog crteza, ali on ne pripada meni. Sada debata je koliko je to glupost ili nije, jer ljudi daju trenutno stotine hiljada dolara, pa cak milione na odredjene crteze i drugi digitalni sadrzaj. Jedan od najpoznatijih je bored ape yacht club.
Evo ja sam npr napravio screnlenshot slike gore, i mogu da je stavim kao profil sliku, a neko je platio 150k $ za istu i stavio za profil sliku. Stim sto u blockchain bazi podataka stoji da njemu pripada. 🤷
Sada ako malo razmislis, vidis da igre koje prodaju skinove i karaktere, imaju dolar znak u ocima.
Trenutno izuzetno popularan fenomen i vrte se neverovatne svote novca.