OMEN je daleko skuplji od ovog modela
Update sto se tice laptopa.
Podigao jos dve virtualne masine, sada pokrecem Server 2019, Server 2019 Core i Windows 10. Odlicno se nosi i dalje i vec sam zadovoljan performansama. Od igara sam probao ravenswatch na kratko i on radi besprekorno na visokim detaljima, mada igra nije nesto zahtevna
Sledeći omen da bude ili legion neki
Ulepsalo –
Moj prvi automobil u zivotu!
Svakakve dobre savete sam dobio na forumu, od kojih nijedan nije bio ‘uzmi nova kola’, al srce oce sta oce. Sad jos samo da ignorisem na sta nam lici bankovni racun.
Najsmesnije od svega, ne smem ni da ga vozim jos, tek cu da polazem vozacki krajem meseca. Jedini nacin da ga uopste dovezemo kuci je bio da prodavac sedne samnom u kola.
Zanimljiv im je taj sistem, kao cim dobijes learner’s licence mozes da ucestvujes u saobracaju, ako neko ko ume da vozi sedi s tobom. Pretpostavljam da je sistem osmisljen za tinejdzere da vezbaju voznju s roditeljem u kolima, a ne za 47-godisnjeg emigranta.
Eh zivote.
Jos se nisam opasuljio, odjednom imam automobil posle decenija drndanja po gradskom prevozu. Ideja samostalne voznje je strasna i uzbudljiva u jednakoj meri. Ako nista drugo, ovde su barem vozaci generalno mirniji nego u srbiji.
Dobar “svemirac” boja brutalna,šta je pod haubom ?
uuuuh… znam da 2L motor, da sveukupno ima 200 konja, i da je hibrid? dalje nista ne pitaj
pre cu ja vas ovde trista stvari da pitam
Da te lepo sluzi. Da uzivas… za 5god plafon opet nov kupis
Djordje mogu ti reci da si gospodski ostario, a auto je legao kao kec na deset (nema veze sto je kriza srednjih godina ((sala mala)).
Da te sluzi dugo i lijepo, dok god si korektan u saobracaju, karma vraca isto. Neka je sa srecom.
Čekaj prvo si kupio auto pa tek polažeš?
Šta ucini kanada od coveka
Ajde da se i ja pohvalim onda. Posle 25 godina vožnje manuo sam se golfića i kupio malo divljiju zvjerku…
Nek vas obojicu u zdravlje sluze masine. Odlican izbor i jednog i drugog.
Koji je ovo golf?
Ma neka švedska kopija, nije original jbg…
Top izbor za balkanske drumove
Opa, lepo je videti da se ljudi ponove. Iste zelje, da te lepo sluzi i zameni ga novim.
Mislio sam da će mi problem biti automatski mjenjač a ustvari ne mogu da se naviknem što je auto duplo veće od golfića i ovaj jebeni start/stop sistem kojeg gasim non stop a on se resetuje svaki put kad upalim auto.
Ma lako je se navići na bolje.Sa tim brendom nema greške bićeš zadovoljan sigurno
Vidi da li neko moze da ti resi start/stop preko kompa. Ja sam to resio tako sto je obrnuta funkcija. Sada je stalno ugasen a da bi radio moram da ga upalim…
mozda moze da se resi tako.