Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Nisam u situaciji toliko da se protezem trenutno :smile:

Juce uzeo nov ranac kozni, bas je dobar i stavio bedz :sweat_smile:

12 Likes

Ijaoooo, to je to…

2 Likes

Eh kako sam pljan i veseo. :smiley: @MladenVR aj da pišaš

3 Likes

Kako sam ođe bio nagrđen enhaced pro

5 Likes

Sad cu ti flegujem post da dobijes ban za uvredu. :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

iskren sam bro :smile: :heart_eyes:

Legenda

1 Like

Papak.

2 Likes

Ja mislim da mnogi nepravedno potcenjuju Džejk Pola, mislim ok jasno je da on sad ne može biti konkurentan vrhunskim bokserima koji spadaju u vrh tipa ne znam Usik, Fjuri, Terens Kraford, Berbatiev, Bivol i šta ja znam, ali evidentno je da je dečko sportista, da zna šta je boks i da je u to uložio trud, energiju, vreme, da zna šta da radi i da nije samo običan amater i neki naloženi jutuber koji ceo dan sedi ispred ekrana i gricka čips ali se eto naložio da može da prebije Tajsona ili da se nosi u ringu sa profesionalnim borcima.
Takodje lik trenutno ima skor 11-1 i pritom nije se borio sa nekim kantama, jutuberima i likovima što po ceo dan cirkaju pivo ispred prodavnice već sa sve vrhunskim sportistima i imenima kakva su Anderson Silva, Tajron Vudli, Ben Askren, Nejt Diaz, Majk Peri, ajde da zanemarimo onda Nejta Robinsona koga je patosirao koji iako bez dileme sjajan atleta i vrhunski sportista ipak ne bavi se borilačkim sportovima, mislim to su skoro sve UFC šampioni i svakako trebaju baš velika muda uopšte i izaći u ring na megdan bivšem UFC šampionu ili Majku Tajsonu (bez obzira koliko ovaj već godina ima).
Mislim ja sam imao tu i tamo prilike da odigram basket sa nekim poznatim profesionalnim košarkašima, pa da vidiš kako mi nije bilo sve jedno, ono malo trema, frka, a pritom ono ništa nije moglo da mi se dogodi, samo smo malo igrali basket (i to onako da kažem privatno, nezvanično, kao ispred zgrade), a sad zamisli ono da izlaziš na crtu nekom bivšem UFC šampionu ili recimo Majku Tajsonu koji ciljano i svesno ulazi u ring sa namerom da te povredi i patosira i plus ono pritom ono kada su sve oči, sve kamere uprte u tebe i kada te gledaju milioni ljudi, tako da za to baš trebaju muda (pogotovo neko ko nije profi borac i iz te priče) i zaista ne može to svako i treba mu skinuti kapu i odati priznanje na tome.

Mislim sad naravno da on ne bi mogao da se nosi sa Usikom, Fjuriem ili top bokserima u svom prajmu, ali to niko ni ne očekuje od njega nit je to uopšte poenta i sigurno da bi lik tako da kažem samouk i naturščik mogao da bude makar neki prosečni profi bokser (što je opet ono impresivno za nekog lika koji je amater i koji dolazi iz neke potpuno druge priče).

Daj bre, jace ga na pres konferenciji udario neg u ringu

Pa ne zaboravi da to nije više onaj Tajson iz 80-ih i 90-ih već lik koji ima skoro 6 banki a ovaj mlad momak u punoj snazi.

Pa ne ulazi u ring da ga povredi. Namlatili para, malo sparingovali i tjt

1 Like

Imam Supernovu, da li mogu nekako da nakacim STB Move uredjaj i ruter na jedan onai satelitski muski kabl sto imam iz zida kako se vec zove?

Mora proverim kad dodjem kuci da li moj Move ima LAN port, pa da ga tako povezem sa ruterom. U sustini on je na drugom mestu u stanu povezan na taj drugi izlaz iz zida.

Ceo mec je napravljen kao Netflix show i za novac, nema to nikakve veze sa boksom i sa pravom borbom, kao americki keceri je to postalo.

3 Likes

Eh dobra stara vremena.

Dodjes iz skole, a ono keceri, nindza ratnici, Takesijev zamak, Wipeout. Lepa vremena.

2 Likes

Ahahhahah :smiley:

2 Likes

Sad će @djomla43 da ga reši, sve za 150 :joy:

2 Likes

Bukvalno sam mu odobrio oglas pre par minuta :slightly_smiling_face: jbg, ima pravo da trazi koliko zeli

2 Likes