Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Ljudi misle da cim se bavis borilackom vestinom si nasilan. Ja ljude ne ucim da druge zlostavljaju i tuku, nego da prvo steknu neku disciplinu j da nece sve u zivotu biti lepo i bajno. Imao sam X primera gde problematicnu decu dovedu roditelji i vidis promenu posle par nedelja, gde jedva cekaju da dodju. Pravila se znaju, ukoliko diras drugu decu , saljes pretece poruke ili slicno ( imao sam slucaj ) zavrsio si sa treningom, a ukoliko se napravis faca i dodjes na trening, isti ces zapamtiti i nece ti pasti na pamet da dodjes. Takodje mi smo isli na salsu, konkretno zbog motorike i opustanja tela, sve je to nekako povezano :slightly_smiling_face:

4 Likes

Redak ulov: sam na bazenu :pray:

8 Likes

4:14h :thinking: jutro ili sada ?

Sada. Ovde je sve AM / PM sistem.

1 Like

Ulepsalo:stigao Lg oled42c4…slika perfekcija.
Presao sam sa Samsunga 32d5000 Full HD.

Sjebalo.Warzone na ps5 u 4k120hz losije izgleda nego na starom tv-u.Kad ostavim u 4k60hz onda izgleda super.

4 Likes

To su ti čari PS5 konzole kada su igre 120FPS onda ih spusti na 1080p :face_with_raised_eyebrow: …Ako imas Series X igraj na njemu duplo bolje izgleda.

2 Likes

Nemam xbox…znaci haos.Bolje izgleda na samsungu u full hd na 60hz.A na 4k60hz je super

1 Like

Možda da središ boje na tv prema svom ukusu,igraj se malo

Ma dzaba slobe boje kada OS konzole ubija rezoluciju ako cekiras 120Hz

1 Like

U warzone kad gledam u daljini deluje kao da je 576p rezolucija

1 Like

Boje su dobre ali rezolucija i antialiasing lose

Ma kakvi 120hz, ne radi to. Sto kazu sta je ovo, a uz to i ne radi. 120 hz je jedino dobro za igre koje mogu da guraju u 40fps, kao spajdermen i rachet. U fortnajtu 120 je isto ocaj

1 Like

Ja sam recimo tu razliku video kad sam imao konzolu pored konzole.
Apex legends u 120 fps Xbox - odlicna slika
Apex Legends 120 fps PS - slika uzas, kockice bukvalno

Pisao sam o ovome ranije, al na Xboxu su igre stvarno lepse i cistije.

2 Likes

Zanimljivo.

Isto je bilo i u xDefiant.

120 Hz uzas na PS5 ruzno, instalirao i pokrenuo na Series X, sve prelepo u 4K.

2 Likes

Tek sada su to ispeglali na PS5 Pro igrao sam Apex i sada izgleda kao na Series X…
Ne prebacuje vise na 1080p do duse Apex ima ps5pro update dok npr WZ i dalje izgleda ocajno.

1 Like

Jezivo, to znaci onda da ti treba duplo skuplja, a ne “jaca” konzola da bi kvalitet bio isti. Katastrofa.

1 Like

Apex legends je uzasan primer, 120fps su ubacili u februaru za sezonu 20. Promenili su ceo kod da bi bio multitread i rezultati nisu sjajni uopste.

Razlika nekada moze biti u kablu i portu na televizoru. Za 4K 120hz treba ti HDMI 2.1 i kabl i odgovarajuci port na TV-u. HDMI 2.0 podrzava samo 1440p (2K) u 120hz. Dok HDMI 1.4 podrzava samo 1080p u 120hz. Znaci uzmite isti kabl, isti port na TV-u (sa istim posesavanjima filtera za input) pa uporedite. Ja nemam 120hz 4K TV pa ne mogu na zalost. Takodje dugo vremena PS5 nije ni podrzavao 1440p mod.

Na papiru je razlika u korist Xboxa minorna. Developer je uvek druga strana jednacine i zavisi sta ce da urade sa tim malim overhedom. Ne znam da li je DF izbacio neko “profi” poredjenje tj video nakon tog nesrecnog apdejta, moja pretpostavka je da Xbox koristi visu internu rezoluciju renderovanja, bolji upscale algoritam ili manje dipove za dinamicku rezoluciju koja opada pri kretanju i intenzivnoj akciji da bi se odrzao stabilan framerate.

Isti monitor, kabl , settings na obe konzole testiran.

Razlika je sramotna koliko se upropasti kvalitet na ps5, a to je jedna od mnogih igara

1 Like

Kupi pro da probas pa ako ne valja ja uzimam :face_with_peeking_eye:

3 Likes

Ma ima on PRO brate. Sramota ga da kaze da mu se svidja. Kenj…or stari :rofl:

4 Likes