Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Velizar brt :rofl: stavio Series X Halo ediciju 800e pa posto nije bilo zainteresovanih podigao na 1000e :rofl:

6 Likes

Ne zaboravi konzola sa kutijom 10€ skuplja :grin:

5 Likes

U pravu je brat. Ako je kutija gratis moze mu neko poručiti 10 kutija gratis bez konzole :joy: razmislja unapred on

2 Likes

Hoćeš polovnu konzolu badava i kutiju u mint stanju, e onda ima da platiš :grin:

4 Likes

Koliko je kap dizela?
Džabe.
Nakapaj mi pun rezervoar :grin:

3 Likes

U Lidl stigla gomila Hot Wheels-a ko voli. 230 din jedan. Ja sam uzeo samo ovaj bmw čisto ovako pošto skupljam samo one ređe ali ima svakakvih. :ok_hand:

7 Likes

Kakvo je ovo takmičenje?Jel bilo ranije ?

Jeste kolko znam. Najbolji klubovi sa svakog kontinenta se nadmecu

1 Like

Koliko ja znam nikada ovako masovno svetsko klupsko takmicenje nije bilo. Bilo je nekih mini formata,da prvak evrope igra sa prvakom juzne amerike, pa kasnije su dodali ostala (4) kontinentalna samipona. Ovako nikada. E sta radi profit

Jbt pratim ova zbivanja oko desavanja u Ukrajini , Bajden odobrio rakete i mesec dana pre zavrsetka mandata moze da napravi opsti haos u svetu. Uopste mi nije nemoguc scenario ww3. Iskreno, jako mi je jeziva ta cinjenica sta moze da bude, mozda cu zvucati kao neka seka persa citajuci te vesti,a i odgovor sa druge strane. Bog dragi samo da pomogne.

Ps. Ono sto mi je isto smesno kako nas lider prica o atomskim sklonistima, al expo 2027 se fura i dalje :joy:

Pa, igrali smo Fallout, treba da razvijamo survival skills i tehnike lova na bubasvabe. Vucic prica o tome da se teretane pretvore u sklonista (?!) Ali ono u najboljem slucaju bice za milion skloniste. Ostali nek se snadju :sweat_smile:

Lici mi na gradjenje pregovaracke pozicije pred neumitan kraj konflikta, koji je previse skup i zbog toga neodrziv (samo rusiju kosta oko mlijardu dolara dnevno).

Imali smo i kubansku krizu 60-tih godina, malo zaprete raketama pa se smire. Ne kazem da ne postoji rizik od eskalacije, ali ne treba ni padati u predinfarktno stanje.

Ova KUB-M inovativna mobilna sklonista malo me podsecaju na Vault-Tech. Nisam bas siguran cemu sluze jer pruzaju zastitu samo 48h. Ok, u permafrostu mogu da izdrze niske temperature, dobri su to kontejneri ali… treba nam nesto pod zemljom, bukvalno po receptu iz Fallouta.

Taj scenario moze da prezivi samo @yolixeya jer je doktorirao Fallout. :laughing:

2 Likes

Vec vidim novi veliki infrastrukturni projekat - “Beograd pod zemljom” :sweat_smile:

1 Like

Neka počnu što pre svi da rokaju pa da završimo sa ovom mizerijom od planete.

1 Like

A u ima tvoje moje i naše dece, how about we dont fucking do that?! :grinning:

Biće sve ok, svi čekaju GTA6.

5 Likes

Kad izađe gta 6 dolazi blagostanje na našu planetu

1 Like

E ljudi takodje nemojmo zaboraviti da tim vladarima iz senke (bilo ljudskim bilo onima verovatno neljudskim i nezemaljskim koji su još iznad njih) nije u interesu da ljudi izazovu neki nuklearnu apokalipsu ali im je u interesu da ljude drže u konstantnom stanju podeljenosti medju sobom, straha, panike, neizvesnosti i da ih drže na tim niskim frenkvencijama, a uostalom vidimo da 24 sata rade na tome i da je sve što nas okružuje podredjeno tome, počevši od toga hoće li moj tim/reprezentacija za koju navijam pobediti u sledećoj utakmici, preko toga hoću li ostati bez posla i više neću moći da plaćam račune niti da se prehranim pa do toga hoće li izbiti neka nova pandemija, novi rat ili nuklearna apokalipsa, ono samo upališ tv na kratko i ono vesti sve gore od goreg, tipa jaoo pašće sneg posmrzavaćemo se (kao da nikad nije padao sneg, mislim super ako bude padao sneg uživaćemo malo u zimskoj idili), ono neki manijak tamo ubio dvoje ljudi ili silovo neku babu, tamo u Indiji usled bujice zbog velikih padavina nastradalo toliko i toliko ljudi, u poplavama u Španiji nastradalo toliko i toliko ljudi, tamo od suše isto stradalo toliko i toliko ljudi, pa hoće li da zarate Izrael i Iran, hoće li rat u Ukrajini da preraste u neku globalnu eskalaciju, ne znam opet Hrvati gurnula neka kola sa srpskim tablicama u more ili podigli spomenik nekom ustaši i ratnom zločincu (ili kao u Hrvatskoj što slušaju kao šatro Srbi se naoružavaju i prete) ili kad nema vesti onda opet ljude drogiraju nasiljem, seksom, konzumerizmom opet tim nekim stvarima što te pumpaju adrenalinom i spuštaju te na te niske frenkvencije, jer tako oni vladaju, uplašenim i pogubljenim ljudima se nogo lakše manipuliše i što su ljudi uplašeniji, pogubljeniji, depresivniji i emotivno i mentalno iscedjeniji to njima više ide u prilog, otprilike slično kao u vojsci, kako prave poslušne vojnike koji samo izvršavaju naredjenja bez pogovora i razmišljanja, pa prvo uz pomoć drila i izvesne psiho-fizičke torture moraju da im uteraju strah u kosti i da ih slome i tek onda nakon što ih slome mogu da im “instaliraju” novi program u mozak (program koji će nadredjenima omogućiti da upravljaju i manipulišu njima, pa čak nekad i do te mere da su ovi spremni da ubijaju civile i čine ratne zločine ili da svesno odlaze u neke vrlo rizične i samoubilačke misije ili tako neke stvari koje inače u normalnom i neizmenjenom stanju svesti ne bi nikad činili), pa po vrlo sličnom principu funkcioniše i taj matriks odnosno matrica i taj sistem manipulacije i kontrole masa.

Na temu nuklearnog rata… malo da se od muke nasmejemo.
Izadje ovaj nas “svevisnji” u jednom od 6794652 vanrednih obracanja…
Kaze car ladno kako nam ide nuklearni rat… ukratko izdeklamuje kako ce rat da tece…
Da sumiramo svi ima da izginemo :exploding_head:

2min kasnije u istom obracanju iznosi nas napredak i kako cemo za 2god da gradimo puteve i jos svasta nesto :grin:

Jbt koliko je samo lud… prvo cemo svi da izgorimo od nuklearke a onda cemo da gradimo puteve :rofl::joy:

6 Likes

Zešći broj dijagnozi ima lik.

4 Likes

Pa dobro, lik je bubašvaba, psiho je pa me i ne čudi što planira da preživi i armagedon ako ga bude

1 Like