Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Ja mislim za sebe da sam centar, samo taj centar osciluje malo lijevo, malo desno, pa tako i ja s njim.

Ja uvijek centar. :man_shrugging:

2 Likes

2 Likes

Znam samo da li sam trenutno lijevo ili desno po tvitovima koji mi iskaču na lajni. :grin:

P.S. Odavno mi nešto tvoje nije iskočilo. :thinking:

Mene Mask shadowbannovao. Free speech :roll_eyes:.

3 Likes

To ono kad su cistili tviter/x od neaktivnih usera?

2 Likes

Ne, nego tviter algoritam limitira vidljivost korisnika na osnovu onoga što pišu. Određene teme i aktivnosti su zato shadowbanned da se ne bi reklo kako nema slobode govora. Stojiš na trgu punom ljudi i nešto vičeš ali te niko ne čuje. Taj neki rad :person_shrugging:.

3 Likes

4 Likes

@MladenVR doduse jesam napisao bilo kakve zene :sweat_smile:

Razmisljao sam dosta o ovome i problem je sto su u politici trenutno samo agresivne zene jer moraju da se takmice sa muskarcima psihopatama.

Daj neku “normalnu” zenu samo. Da ima majcinski instikt, da je zanima kuvanje i briga o porodici.

Kako bi se ovo sprovelo na globalnom nivou ne znam - ko god prvi to uradi u nezgodnoj je situaciji pa bi moralo nekako da se svi grupno dogovorimo i u zajednickom interesu celog covecanstva uvedemo neki soft matrijarhat.

Ova ideja mi se javila kada sam video Vucica na klupici kod Trampa - sve muskarci oko njih dvojice.

Danas su ti soft skills mnogo vazniji od sposobnosti da razvijas imperiju i osvajas nove teritorije.

Bio sam juce u karadjordjevoj kuci, svo ordenje je bilo iskljucivo za ratne zasluge. Gomila oruzja, izlio je krunu iz drske od topa “cika Pera” koji je ceo zivot proveo po ratistima.

Morao si da imas muskarce, dominantne, vojskovodje.

Ali toga skoro vise da nema, ni u politici ni u ratovanju. Glavla fora je da izbegnes sukobe, da budes oprezan, konzervativan, jer se svaka greska i nagla odluka placaju milionima ljudskih zivota. Da ne pricam o nuklearnoj katastrofi.

Radim dosta sa uspesnim zenama i tvrdim da su mnogo bolje od muskaraca u svakom pogledu. Sutra bih mogao da im poverim celu drzavu.

Naravno ima izuzetaka. Ali ni najgora zena ne bi tek tako usla u ratni konflikt. Mi muskarci zivimo za to.

Ovo necete cuti kod Rogana naravno. I svi su umrli od smeha kada sam im izneo teoriju a ja sam veoma ozbiljan.

Zene su nam jedini spas, potpuno je nebitno sve ostalo.

Jedan višeslojni. :grin:

3 Likes

Ma jasta, treba da se radujemo toj viseslojnoj civilizacijskoj nesreci :sweat_smile:

Ok nije ni jedan rat pokrenuo, ali zato mu se sav propagandni materijal na jugu USA zasniva na oruzju.

Zna se da ga protezira vojska.

:rofl:

1 Like

Ta slika / grafik ne govori ništa novo, iako jeste ubedljivo pobedio.

Plavo su milionski gradovi, crveno su ruralna područja, šume i brda.

Gradovi, kosmopolitska područja uvek predominantno glasaju progresivnije, liberarno, levičarski itd, dok su ruralna područja sklona da glasaju više konzervativno i desničarski populistički ili nacionalistički itd…

Kako klinci dolaze kod mene na trening :smiley:

9 Likes

Da je dosao u playstation majci, 20 sklekova odma :sweat_smile:

1 Like

Tesko ce da ostvari svoje snove. Steta. Verujem da je okej klinac.

4 Likes

Treba vjerovati u svoje snove ne budi negativac

Treba decu uciti pravim zivotnim vrednostima, ne samo da udaraju.

1 Like

Borilacki sportovi su odlicni za mladju decu za kasnije sportove. Od koordinacije pa na dalje.
Dve najbolje stvari borilacki sportovi i folklor.

1 Like

Borilacke vestine su za musku decu obavezne.

I za kasnije takodje. Nema tu veze uzrast, ne postoji nista bolje i za kasnije pod stare dane.

Opet nebitno je sta, rvanje, dziudzicu, cak i ubogi aikodo ili kung fu koji su potpuno beskorisni u ulicnoj tuci.

2 Likes