Ne pada mi na pamet da se mješam-mješa se ![]()
„Pročitaj ponovo post“

Apsolutno je jasno na koga se odnosio i šta si htio reći.
Generalno su nam komunikacijske vještine zahrđale, a internet je još gori, igra poklapanja. Eto, uspio si u simpatičnom poklapanju.
Samo jedno pitanje: je li se mogao postaviti kontra argument ili prokomentarisati bez ikakvih poklapanja, ili je lakše snishodljivo svrstati sugovornika u ovu klasu “predoziranih”? Da sjedimo na kafi je li to bio tvoj argument ili bi ga proširio?
Nikako ne razumijem redukciju komplikovanih tema na jednu rečenicu, naročito na ovako snishodljiv način.
Evo i drugi odgovor je isti stil, poklapanje.
Брат мој, па с овом Камелом, Камилом, камилом, како год, само би се распрашили конфликти. Од Украјине па све до пуне подршке Израелу да настави да ради то што ради.
Кад је Америка у питању, обе странке су ми жешђе зло. Можда је Трамп у овом случају бољи што се тога тиче.
Vidi se da je iz lala land-a ne zna zasto se sve prekrsajne sudije stavljaju bas ZENE ![]()
Zato sto su kao terijeri. A ne zato sto su poznate kao mirne, stalozene… ![]()
Šta znam meni su demokrate veće zlo od republikanaca,sve je to iz koje perspektive gledaš iz moje je ovako
Ah, pa nema šta da proširujem, jednostavno si preveo „iz reči u reč“ sa engleskog na srpski šta se izgovara kod gore pomenutog gospodina. To je moja konstatacija. Nisam komentarisao politiku ili iznete stavove ili „predvidjanja“.
Niti imam zelje isto da radim na ovom forumu. Baš ću sad da ulazim u duboki „kompleksni“ politički diskurs na sajtu „xboxrepublika.com“. Presipanje iz šupljeg u prazno. Vidjali smo toliko puta.
Ali nemoj ni biti previše kritičan prema mojim šturim postovima, jer si isto uradio i uporedio me sa onim meme-om.
Nekako ne paše.
Izvini ako sam te uvredio sa izjavom.
Nadam se da je akademski i po broju reči i načinu izrazavanja prihvatljiv ovaj post.
Ako neko zeli u kompleksnu duboku diskusiju zašto je Watch Dogs 2 najbolja igra prošle generacije, spreman san da pišem disertaciju. To bar odgovara tematici ovog foruma i zašto sam član. ![]()
Poštovano optičko vlakno, jako smo zainteresovani za opširnom recenzijom Watch Dogs serijala
Meni su 2ka i 3ka super. Kec nikad od mene iz nekog razloga nije dobio šansu. Vredi li ?
Istina, mislim kao žene nisu sklone ratovanju i eskalaciji, pa setimo se recimo Margaret Tačer, Medlin Olbrejt, Hilari Klinton ili tako neke veštičare, to su baš ono teške sociopate i gori krvolici nego muškarci, takodje treba imati u vidu da su te žene samo marionete ko zna kakvih centara moći u pozadini i da su samo isturena lica (pogotovo neko kao Kamala Heris).
Inače sa druge strane ta fascinacija Trampom mi je smešna, mislim kako ja lik iz bloka sa 200 kinti u džepu mogu da se identifikujem sa nekim tamo matorim multi-milijarderom i jednim od najbogatijih ljudi u Americi i da ga doživljavam kao “svog” ili da verujem da on kao multi-milijarder i jedan od najbogatijih ljudi u Americi je “čovek iz naroda” i da nije deo sistema i isto tih nekih centara moći.
Mislim nije baš da je lik tamo neki siromašni crnac iz geta koji je valjao piratske kasete i cd-ove u prolazu metroa ili ne znam negde pržio hamburgere pa eto postao predsednik Amerike nego je čovek ono potomak isto milijardera i nekih tamo gradjevinskih magnata, teksaških naftaša, bankarskih oligarha ili koga već i sad kao takav malo je verovatno da će on sad da se zauzme za sirotinju jer prosto ne razume te ljude jer nikad on sam nije bio u takvoj situaciji.
Poštovani kolega Young Virtual Reality,
kao prvo veoma sam zahvalan za Vaše interesovanje.
Kao drugo iako sam veliki fan prvog dela ovog fenomenalnog serijala, mislim da u retrospektivi Vas ne bi toliko oduševila igra.
Imajući u vidu da ste kupili Pro konzolu danas, siguran sam da ima brdo boljih igara gde mozete svoje slobodno vreme da investirate.
Svako dobro
Meni je bezveze što je Tramp pobedio, ali isto mi je drago što je Kamala izgubila, obe stvari mogu biti tačne u isto vreme. U principu, birali su između dva zla: Republicans i Republicans Light. Sa svakim izborima vidiš koliko se identitet demokrata gubi i postaju sve bliži republikanskoj stranci.
Mask u vladi kao bilo šta i Tramp koji to sve odobrava će biti super jer će pre dovesti do nekakve destibilizacije Amerike. Sve u svemu, svako sa pola mozga je mogao da vidi gde vodi Bajden/Kamala ratnohušački projekat. Mislim da je naivno misliti da je Tramp neki mirotvorac, tek taj voli da vidi krv ako ima para u tome.
Koliko je ratova zapoceo Donald Trump?
Demokrate su pobjedile same sebe sa zadnjih četiri godine i sa izbacivanjem slabog kandidata. Da je Robert Kennedy Jr. ostao kod demokrata, on bi bio moj kandidat, isključivo iz razloga što čovjek razmišlja svojom glavom.
Nažalost, njegova velika slabost je vanjska politika (i ekonomija) gdje ga Trump šije u svakom pogledu.
Mislim da istorija neće biti velikodušna prema Biden/Harris kombinaciji, te mislim da bi USA slično izgledalo da su oni bili predstavnici republikanaca-jednostavno u pitanju su veoma slabe vođe koji su izuzetno podložni uticajima sa strane. Samo su igrom slučaja ovaj put demokrate mogle da ganjaju sve svoje interese kroz njih, pitanje je šta bi bilo da svaki repblikanac dobije sve što zaželi.
Kao i uvijek, istorija će biti najbolji sudija, a Trumpu ekonomski pokazatelji već idu u prilog, te će trenutna papazjanija biti prilika za lake bodove i unapređenja.
Ono zbog čeka mi je najviše drago je što se pokazuje da je većina ipak smještena u centru, kako u USA tako i u svijetu. Nije većina lijevo ili desno nego u sredini, i valjda će napokon doći do glave političarima da zdrav razum ipak ima ogromnu ulogu u odlučivanju.
Kad god neko kaže da je centar to u stvari znači da je dobrim delom desno, samo krije to iza etikete da je nekakav centar da ga ostali iz centra ne bi prozivali da je van kružoka.
Isto ne znam otkud to da je Tramp i Republikanska partija centar kada je vrlo jasno da je to okorela desnica zasnovana na religijsko kapitalističkom temelju. Demokrate otkad su se udaljile od radnika i privolele zastupanje kapitalista, prešli su u mlaku desnicu, recimo zašećerenu verziju. Nema tamo skoro niko ko je levo sa nekim uticajem. Čak i ono što se vidi je perormativno ili čist cosplay levice.
Pričamo o relativnim terminima. Više centar u situaciji kada imaš dva izbora.
Pa ti si pobedio ![]()
Jedino od cega su se demokrate udaljile je od javnog zalaganja za robovlasnicki sistem. Inicijalno su demokrate naslednici robovlasnickog sistema ![]()
Jbt o cemu bre vi pisete ovde i jedni i drugi isto rade. Satiru sve zivo po svetu i pun gas.
Možda u tvom nekom matriksu lol.
U pravu je. USA politiku determinisu pravi centri moci a ne demokratske i republikanske marionete.
Ne pričamo o tome nego o dvema strankama i gde su bile/gde su sada.