Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

@Fabrizio_Tagliano nego na šta si potrošio kiriju sa snimanja to nam pričaj

Ulepsalo:Narucio Lg oled 42"c4…805 evrica.
Sjebalo:Necu biti kuci pa sam se dogovorio da ga posalju tek 05.11…

5 Likes

Hehe pa šta ti misliš da ja živim sam i da sve meni ide da se tako zezam i baškarim okolo ? :d

Mislim naravno bilo je tu nesto i za mene ali ono trenutno mi nista sad nesto posebno ne treba, eto jedino sad tokom ovog sajma knjiga idemo da malo pojačamo kolekciju stripova i grafičkih novela. :muscle:

1 Like

Ja bih to sve propio i prokockao na Fifa packove :expressionless:

4 Likes

Brate, koja te muka spopala? daj da pomazemo :grin:

2 Likes

Ništa belo i žene sumnjivog morala? :grin:

2 Likes

Dve najobicnije hemijske olovke u knjižari Vulkan platio sam 620 din :mask:

1 Like

Sigurno sa ugraviranom posvetom @dacha pro

4 Likes

Ja sam mislio da su hemijske 50 dinara. Jos gledam cene, 400, 500, 600 din…i razmisljam da li su ovo cene za celu tubu. Uzeh dve i pradavacica kaze 620 din😬

1 Like

Vulkan, klasika… Sve te paljevinske “knjižare” po tržnim centrima i sl. Prdneš = tlista dinalaa :nauseated_face:

4 Likes

Pa šta ako kaže, mislim ko kaže da si ti morao da ih uzmeš, mislim nisi se ti sad zakonom obavezao da moraš da ih uzmeš ako si ih pogledao ili doneo do kase.

U pravu si, moja greska. Evo zena bila u Pepco i uzela pakovanje od 3 hemijske za 90 dinara :neutral_face: Bas sam sada uporedjivao, ne vidim da su iole boljeg kvaliteta ove iz Vulkana. Aj da su neka penkala pa da razumem…

Gde ima tu se i prosipa braaacaooooo

3 Likes

Idemoooo na Kooooorn i Slipknooooot, ko je za neki roadtrip u 2025. do Austrije, može da se spakuje kod mene u Punta :joy::metal:

4 Likes

I Electric Callboy :scream:

1 Like

Za četvrtak (TBA) se spekuliše da će biti LP

2 Likes

Ne znam zašto, ali i meni je to palo na pamet da bi mogli njih da ubace. U tom slučaju letim tamo :joy:

Ja tek sad vidim da ce u Cetvrtak biti i Motionless in White, jedan od mojih omiljenih bendova. Holly shit pa gde je ovo? Metalcore scena se vraca? :smiley:

U Austriji je, zaboravim stalno ime tog mesta ali baci oko na njihov sajt. Nova fest se zove. Karte nisu skupe (trenutno) s obzirom da sam za Rammstein dao 100e. :metal:

1 Like

Jes, pa da posle ljudi zavrse na Banjici🤣

2 Likes