Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Pretpostavljam da misliš na Lazu Ristovskog ?

Pa pazi brate ja sa njim nemam zaista ništa i nije na meni da se bavim tim stvarima i kakav je on kao osoba, mislim znamo da je bio lojalan gotovo svakoj vlasti, da se šlihta vlasti kako bi dobijao pare iz budžeta za razne projekte, itd, ali jbga to prosto ovde tako funkconiše i da nije on bio bi neko drugi.
Takodje iako on deo tih para (verujem ne malih) sigurno strpa sebi u džep opet opet ono toj silnoj filmskoj ekipi kao i nekim ljudima sa strane je omogućio da zarade neku kintu i to sasvim prostojnu za naše prilike, mislim da od tih silnih pomoćnih radnika, fizikalaca, scenografa, šminkerki, fotografa, tonaca, montažera i šta ja znam kapiram da niko tu ne radi ono za 50,60 hiljada (kao većina ljudi što radi), mada doduse oni uglavnom nisu stalno zaposleni nego ono rade po projektu, tipa ne znam jedan film se snima uglavnom od mesec do dva dana i sad recimo tonac, scenograf ili neko radi možda na 2,3 projekta godišnje i to je to, šta zaradi od toga zaradi, nije zaposlen tokom cele godine.

Inače sad naravno da se snima sve i svašta i da tu retko ima nekog posebnog kvaliteta, neke kreativnosti, originalnosti… nit im je kapiram i bitno toliko kako će film da prodje, kako će biti prihvaćen od strane publike i šta ja znam nego ono bitno je samo da se snima nešto i da kaplje lova iz budžeta.
Pa kapiram tako i ovaj film, verujem da se ni ne snima da sad bude neko kapitalno delo ili neki hit i da je film ono u rangu romana Mirjane Bobić Mojsilović (koja mi je uzgred ovako simpa milf i simpa pojava ali sad baš njeni romani kakvi su, pa sumnjam da odišu nekim naročitim kvalitetom ali dobro žena piskara malo jer kapiram to voli, pritom joj i neka kinta kaplje od toga, zovu je malo po emisijama i na neke dogadjaje i eto super), ali kao što rekoh iako bi verujem i ja mogao da napišem daleko bolji i zanimljiviji scenario ono nije toliko bitno već kapiram da im je bitno samo da se nešto snima i da kaplje neka lova iz budžeta.

E da nažalost nisu se pojavili Anica Dobra i Zoran Cvijanović :frowning: , iskreno baš sam hteo da ih vidim, da ih upoznam, malo popričam sa njima ali nažalost završili su svoj deo snimanja još pre 10 dana u Užicu, dok sa ovim glumcima koji su bili ovde nisam imao nikakvu interakciju niti me je iskreno nešto interesovalo jer su mi ono skroz bezvezni i neinteresantni likovi i ono više sam blejao sa nekim šminkerkama, jednom koordinatorkom, jednim toncem, kamermanom i sa još nekih par likova.

Nego fabri šta je plan kad bude naplata stanarine neke džordanke,lopta ?

Yugo 65A, crni, kabrio, kao što vozi Batistuta… :grin:

4 Likes

Moraš i dres onda da budeš u fazonu komplet

Plan mu je tutto sul rosso.

1 Like

Hahhahah što bi rekli voćkari il pukovnik il pokojnik

1 Like

znajuci njegovu biografiju, pokojnik :rofl:

:grin:

Sasvim dobra ideja što se mene tiče… Aerodrom Nikola Tesla…

9 Likes

Otpratih ja filmadžije, nego da znaš brate da mi sad malo i nedostaju. :slight_smile:

Nego mi i dalje pun frižider njihove hrane ono donosili su ketering za ekipu pa sad naravno da su davali i nama, one kao lunch pakete, a i snimali su sscenu neke večere u dnevnoj sobi , pa ono pečenje, kajmak, kupus i šta ti ja znam, a bilo brdo hrane a ono nisu to jeli to je bilo više ono kao “rekvizit” čisto da bude u kadru (tek je mozda poneko malo nesto čalabrcnuo u pauzi) i kad su završili , kao aaa ova hrana nek ostane vama, slobodno je jedite super je, nista joj ne fali…haha , i ono kad su se spakovali , ja im ono malo pomogao da iznesu nešto ono kao ostao im neka pakovanja toalet papira i neka pakovanja mleka, pa ovaj jedan lik, evo brate ovo ostalo, pa ako ti treba toalet papir ili mleko evo, neotpakovano…a ovaj jedan lik, auuuu brate pa mi ko da smo dosli u neko izolovano afričko selo a ne u blok pa ono delimo toalet papir, mleko, vodu…ono što bi reko Bane Sanšajn u filmu 1 na 1 , znate mi u bloku smo socijala, nemamo baš uslova ali se zato mnogo trudimo. :rofl:

Inače bilo je ok skroz, ono bilo je ovde njih 50 i uglavnom sam se zgotivio sa njima, bilo je onako druženja, zezanja sa ekipom, jednu šminkerku koja živi tu blizu sam i bio i otpratio do kuće jedno veče, razmenio kontakt, onaj čovek što je kao organizator snimanja me isto zgotivio skroz i rekao je gledaće da mi nadje neki posao (tipa ono da nosam rasvetu ili tako nešto), što se tiče glumaca nažalost nisu se pojavili Anica Dobra i Zoran Cvijanović (iskreno sam se nadao da će se pojaviti i da ću ih malo upoznati, malo se zezati sa njima, popročati i tako ali jbga zavrsili su svoj deo snimanja jos pre 10 dana u Užicu), što se tiče samih glumaca nisam nešto imao neku posebnu interakciju sa njima, mislim bili su ok i to ali iskreno ono nije me ni zanimalo, prosto ono nisu mi bili interesantni i inspirativni da bi sad nesto imao potrebu ja sa njima da se tu zbližavam nešto ili šta ja znam nekako su mi delovali ono dosadno i kao bezveznjakovici (pogotovo one dve kao glavne glumice), nekako je mnogo gotivnija ekipa bila ona iza kamera, mada ajde malo sam tu izblejao sa onim Rašom Vujovićem i jednim mladjim ne nesto poznatim glumcem koji je mala koincidencija u filmu “Prvaci sveta” igrao Ducija Simonovića i onaj jedan stariji glumac što je došao drugo veče je bio onako fino raspoložen, mada svakako je mnogo bolja i gotivnija ekipa bila ona iza kamera…ali sve u svemu bilo je ok i zanimljivo iskustvo, eto malo upoznao neke nove ljude, malo su usli neki novi ljudi u ovu kucu, uneli na kratko malo neku novu energiju, neku novu vrstu energije…i ono nadam se bice opet prilike za neko novo druženje ili neku novu saradnju. :wink:

Inače okačiću neke slike i kadrove sa snimanja mozda kasnije ili ovih dana kada budem bio raspoložen. :wink:

7 Likes

ma jel legla djunta? pusti ti ketering i karton mleka :joy:

4 Likes

Opet ukljucuju “igrice”

Do mojega i oni i igrice.
Secam se kada je neki mentol pre 10god ubio devojku nasli mu na netu sliku a on imao majcu Diablo 3 (ko za ku…c i ja imam istu :exploding_head: )
odmah je bio clanak o losem uticaju igrica i da je satanista posto ima majcu Diablo.
Naravno da nisam nosio onda majcu dugo dugo :grin:

5 Likes

Sve je kriva zapadna kutura igre filmovi knjige

Bolje nego da dugo nisi skidao tu majcu, e to bi onda tek bilo delo satane :sweat_smile:

1 Like

Završih cp, sad lagano još phantom liberty. Zadovoljan sam, iako su mi krajevi malo anti climactic.
Samo šta me do ludila dovodi je nedostatak kamere iz trećeg lica kad si on foot. Jedno milijardu puta mi se desilo da me udari auto, par puta sam prošao ko loptica u fliperu. Dash i air dash pomažu samo do nekle.

3 Likes

:woozy_face:

1 Like

Ljudi odlepljeni od stvarnosti

1 Like

Odličan kvalitet i veličina s obzirom da sam je platio manje od 70e. :rofl:

11 Likes

Evo ove malo zaboravljene legende, neprevazidjen lik i iskreno meni najjači komentator ikad. :wink:
Inače ima svoj Youtube kanal. :wink:

1 Like