Pretpostavljam da misliš na Lazu Ristovskog ?
Pa pazi brate ja sa njim nemam zaista ništa i nije na meni da se bavim tim stvarima i kakav je on kao osoba, mislim znamo da je bio lojalan gotovo svakoj vlasti, da se šlihta vlasti kako bi dobijao pare iz budžeta za razne projekte, itd, ali jbga to prosto ovde tako funkconiše i da nije on bio bi neko drugi.
Takodje iako on deo tih para (verujem ne malih) sigurno strpa sebi u džep opet opet ono toj silnoj filmskoj ekipi kao i nekim ljudima sa strane je omogućio da zarade neku kintu i to sasvim prostojnu za naše prilike, mislim da od tih silnih pomoćnih radnika, fizikalaca, scenografa, šminkerki, fotografa, tonaca, montažera i šta ja znam kapiram da niko tu ne radi ono za 50,60 hiljada (kao većina ljudi što radi), mada doduse oni uglavnom nisu stalno zaposleni nego ono rade po projektu, tipa ne znam jedan film se snima uglavnom od mesec do dva dana i sad recimo tonac, scenograf ili neko radi možda na 2,3 projekta godišnje i to je to, šta zaradi od toga zaradi, nije zaposlen tokom cele godine.
Inače sad naravno da se snima sve i svašta i da tu retko ima nekog posebnog kvaliteta, neke kreativnosti, originalnosti… nit im je kapiram i bitno toliko kako će film da prodje, kako će biti prihvaćen od strane publike i šta ja znam nego ono bitno je samo da se snima nešto i da kaplje lova iz budžeta.
Pa kapiram tako i ovaj film, verujem da se ni ne snima da sad bude neko kapitalno delo ili neki hit i da je film ono u rangu romana Mirjane Bobić Mojsilović (koja mi je uzgred ovako simpa milf i simpa pojava ali sad baš njeni romani kakvi su, pa sumnjam da odišu nekim naročitim kvalitetom ali dobro žena piskara malo jer kapiram to voli, pritom joj i neka kinta kaplje od toga, zovu je malo po emisijama i na neke dogadjaje i eto super), ali kao što rekoh iako bi verujem i ja mogao da napišem daleko bolji i zanimljiviji scenario ono nije toliko bitno već kapiram da im je bitno samo da se nešto snima i da kaplje neka lova iz budžeta.
E da nažalost nisu se pojavili Anica Dobra i Zoran Cvijanović , iskreno baš sam hteo da ih vidim, da ih upoznam, malo popričam sa njima ali nažalost završili su svoj deo snimanja još pre 10 dana u Užicu, dok sa ovim glumcima koji su bili ovde nisam imao nikakvu interakciju niti me je iskreno nešto interesovalo jer su mi ono skroz bezvezni i neinteresantni likovi i ono više sam blejao sa nekim šminkerkama, jednom koordinatorkom, jednim toncem, kamermanom i sa još nekih par likova.