Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Jedino vise od Rusa je bilo stranaca. Jbg to je velicina koncerta, turizam cveta. Kao sto u Budimpesti bude najmanje Madjara npr. Bas puno stranaca kod mene u kraju bilo. Pun k.

Slazem se za telefon. Mogu da razumem sliku neku, kratak video, ali to je konstantno. Ne samo za koncerte, za sve. Ljudi ne umeju vise da uzivaju, bukvalno samo telefoni vire. Ja bih na utakmicama npr oduzimao telefon. Ovo je prevazislo normalno.

2 Likes

Pa na prvoj slici su oni tražili da ljudi izvade telefone i upale blic. Tj malo pre te slike. Tako da je cela masa popalila bliceve, i sa tribina i sl. zato vidiš toliko telefona.
Ja imam par klipova od pesama koje sam čekao da čujem uživo i smatram da je to ok. Došao kum iz Beča na vikend bez žene, bez dece, na koncert po prvi put, naravno da hoću da obeležim to sa njim i ostatkom ekipe jer je redak slučaj da se skupimo, a kamoli odemo na ovakav koncert. Snimim jedan refren pesme ili neki deo gde pršte konfete i vatra za svoju dušu gde smo svi zajedno da imam za uspomenu ili čak i da šerujem na društvene mreže, apsolutno nebitno. Ostatak pesme mogu da skačem i šta god. Ovo je svakako spektakl, da sam hteo da puštam 4k na yt, ne bih davao 100e za kartu. Većina iz mase nije ni imala vremena da vadi telefone u zoni gde smo mi, eventualno ovi sa tribina.
Sutradan kad smo se našli, sumiramo utiske i razmenjujemo slike i klipove da nam ostane za uspomenu. Tako da ne vidim nikakav problem u tome.
Nije kao da je neko držao telefon u vis 2+ sata koliko je trajao koncert :joy: U ovoj zoni nije mogao i da je hteo jer je bilo gurki, skakanja i sl. :joy:

Jel to Til bio kod zubara jer je kod nas jeftinije :rofl:

Kairam neku fotku ali sve sto si nabrojao je budalastina. Ako se ne secas posle toga pojeo alchajmer :grin: onda nije ni vazno.
Vau, refren pesme. Ima ih na netu i refreni i cele.
Jos ako nije okaceno odmah na insta ili neku drugu glupost… kao da se nije desilo…

:joy: Ok, ti sedi kući i kenjaj, mi idemo tamo i zezamo se i svima lepo. :joy: Problem rešen, teraj dalje :joy:

A šta vas pa briga šta drugi ljudi rade na koncertima, i kako to uopšte utiče na vaš život (spoiler: nikako). Gledajte svoja posla :raised_hands:.

Kako na tebe utice to sto na mene utice?? :thinking::grin:
Utice tako sto zivim u vremenu debila lvl PRO i covek ne moze iz kuce da izadje da se ne saplete o nekog.

Ma samo napred, uzivas ukoncertu na 5" ekranu umesro uzivo :grin::wink:

1 Like

Bolji si od mene, ti onda uživaš na većem ekranu u 1080p na yt. :joy: Ne mogu da se natežem s tobom na blagdan, raspravićemo ovo uz litar rakije. :joy:

2 Likes

0.5L sve preko je rizicno da spavam… :wink:

1 Like

Idemo naši

2 Likes

Ja mislim da je Valensija vec objavila da ce igrati u onom EvroKupu naredne sezone.

Nego ljudi ja sam instalirao police iznad kreveta u mojoj sobi, eto tu je lopta za basket, tu je kolekcija stripova i grafickih novela (koja ce vremenom rasti), tu je figurica vanzemaljca i to direktno iz Varzinje, iz Brazila gde se srusio onaj NLO u Januaru 1996, gore je i kolekcija igara, tu je i nesto knjiga, gore je i mala replika Subaru Impreze iz WRC-a, tu je i glava sa Uskrsnjeg ostrva, muzike nazalost trenutno nesto slabo imam na nosacima zvuka ali mislim da uzmem nekoliko ploca meni omiljenih albuma pa da ih okacim na zid okolo, eto skoro sva neka moja interesovanja, takoreci skoro citav moj zivot staje na ove 3 daske. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ova lopta za basket nije videla teren :thinking:

Gde je figurica vanzemaljca? Ne vidi se…

Nevidliva je, to je stealth alien tech :stuck_out_tongue:

1 Like

Isto kao i taj pad NLO-a u Brazilu. Nije se desilo :joy:

Još toliko da instaliraš u glavi i sve top :grin:

2 Likes

Iskoristiću ovaj thread kao priliku da vas pozovem na jedan poseban događaj.
Naime, ovo će biti peta godina za redom kako organizujem humanitarne koncerte a prikupljena sredstva završe kao vid pomoći nekom detetu kojem je u tom trenutku svaka pomoć dobrodošla.
Ove godine pomažemo malom Petru Desnici, a sve se dešava u Turiji, na prelepoj lokaciji uz kanal DTD.
Mix zabave, muzike, pića i hrane u piknik atmosferi vas čeka 22.06 sa početkom od 12h, i družimo se sve do ponoći.
Lagana Progressive House muzika koju će puštati najbolji ženski DJ Evrope Marija NTCHBL, zatim gost iz Istre – Jasmin, ali tu sam i ja, kao domaćin cele manifestacije.
Donacije će moći da se ostave na samom događaju u posebno obeleženim kutijama, a tu je i broj žiro računa za sve vas kojima je ovakav vid plaćanja lakši.
Naravno, na isti broj računa mogu biti uplaćene donacije i onih koji ne mogu prisustvovati događaju a žele da pomognu organizaciju ovog eventa.
Žiro račun br. 170-0010066136000-32
(ime i prezime: Nenad Nikolić, svrha uplate: Humanitarni piknik)
Nadam se da se vidimo…

19 Likes

Evo ga vanzemaljac direktno iz Varzinje (inače čak je figura i onako malo sluzava i lepljiva, baš kako su ih neki svedoci opisivali, inače ovo za mene nije suvenir vec istorijski artefakt). :wink:

A evo i sjajan video o tom slucaju. :wink:

@padawan

Ovo je slikano nedavno kad sam tek bio uzeo loptu, inače sad je svako veče u pogonu kao što je i red i nije više za policu (što iz estetskih što iz higijenskih razloga), doduse jednom u par dana je properem malo tušem ili malo izribam onom malom četkom i to (čisto da joj očistim te slojeve prašine i prljavštine što se nakupi na terenu) ali ipak kad je u pogonu skoro svako veče ne može više da se sjaji i da izgleda kao da na njoj nema nikakvih tragova korišćenja.

3 Likes

Jel ima negde high-res snimaka UFO encountera?
US Navy je pre koju godinu neki snimak izbacio gde je navodno snimljen UFO, jel znas sta se tu zapravo desilo? Ne mogu nigde da nadjem info vezano za to