Ja mislim da je 0.7 najviše što sam izgurao sam, i to neka daskovača, ubiva namrtvo Krš živi
@MikiBanter eh kad bi samo znao koji je pakao da se premesti post na ekranu mobilnog dvaput bi razmislio gde da turis post sledeci put
Prekopira isti tekst u odgovarajucu temu. Obrise iz pogresne
A post was split to a new topic: IGN kupio Eurogamer, GI.biz, Rock Paper Shotgun …
Još nije rešen onaj problem sa prikazom trenutno aktivnih korisnika na forumu?
Jooj kakav dan danas , jutros sam sa mojima bio na opelu na Zemunskom groblju, Daretu umro brat Deki pre 10-ak dana u Nemačkoj (gde je živeo i radio poslednjih nekoliko godina), baš tragedija, imao je samo 45 godina.
Neka počiva u miru
ključem? kakvi slepci
Nemam pojma, liči mi na neki bajs/trotinet da je prošao pa zakačio kormanom, pošto ima dva traga, jedan površinski a drugi malo jači, kao ručka i kočnica…
Cuti kad nije u plasticni deo
Sala mala, inace, mrzim da idem u ove sopping centre jer je uvek velika sansa da ti nwo ogrebe auto od udarcem vratima i sl…
Ništa mi ne govori, bukvalno drugi dan kada sam kupio auto, sedim u kolima na parkingu čekam ćerku sa nekih vežbi i parkira se lik do mene, ladno otvara vrata i udara o moja…
Otvaram prozor i onako besan pitam ga jel mora to tako bahato, kaže on jebajga vidiš kolki sam, izvini
Šta reći takvom majmunu…
Neznam ni dal ista govoriti…
Imam onaj vodoinstalaterski ključ u gepek od 40+ santima, smanjio bih ga ja i ispumpao s pola gasa. Mog punta tako da tretira neće, samo golubovi mogu po njemu da seru i to samo jer ne mogu da ih dohvatim. I oni bi bili ispuvani
Kako je pokidao Ramstajn. Spektakl.
Mi bili u petak u Fire Zone… Ludnica živa, malo bilo blato dok smo stigli pa su mi patike kao da sam bio u njivu da pabirčam kukuruz ali kad smo stigli ispred bine na beton, bilo je top. A i vredelo je Ono je spektakl koji treba doživeti, bukvalno smo razmatrali da dođemo i juče. Da smo ugrabili karte, verovatno bi došli i drugi dan.
Fotograf da budem
Više rusa nego naših
Kada vidim ovoliko telefona upaljenih znam da je svet otisao u kurac. Koja DEBILANA. Jbt dosao si na koncert uzivaj. A ne dodju na koncert, plate kartu i koncert gledaju na 5" ekranu. Zato sto pilje u to govno dok snimaju.
Da upotrebe 2g mozga koji nemaju naravno uzivali bi na koncertu. Sutra pogledali na youtube to isto u 4k i to mnogo bolji snimak verovatno nego taj sto je snimio telefonom.
Zali boze koncerta.
Slažem se, ni ja ne razumem zašto ljudi sve oće da snimaju umesto da dožive. Ko što kažeš, ionako mogu online sutra da nađu isto to, samo boljeg kvaliteta ako baš oće.
Pa da pokazu da su bili?
Time samo pokazuju ne da su bili nego da su “debili”