Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Cestitam! Al otkad nisam video pravi kucni telefon uzivo :rofl:

4 Likes

Odoh ja u tešku kategoriju sa ovim čudom :joy: Ovi primerci su dosta ređi nego inače, a ova roza Honda s2k ide za 500$. Moram da počenam da ih zaključavam, za sada sve vucaram po kutijama :joy: Imam još dosta slika ali da ne zatrpavam temu :blush:

8 Likes

Da si možda mogao uzeti onaj crni sa 1tb ali opet nek te dobro služi

1 Like

Svaka luda nešto voli, a moj Đuka rakiju!
Tako veli jedna moja koleginica…

Ovaj mi je iskocio poprilicno jeftino, plus sam dobio neke igre uz njega za pocetak cisto da malo okrenem.
Mada koliko sam cuo 512gb ssd se bas przo napuni, ali eto, posljednjih godina otprilike predjem jednu igru u 4-5 mjeseci, tako da ce meni biti valjda dovoljno.

@n00dle sva zahvala pripada crnogorskom telekomu😂

Jasno,ako je takva bila kombinacija.Koliko vidim crni je 10 15e skuplji od bijelog po oglasima ali ovo je skroz druga priča

Volim ja i rakiju :joy:

2 Likes

Imaš po internetu odlične protectore. Maltene za sve što je kartonsko a sakuplja se, možeš da nadješ. :smiley:

1 Like

Ne znam prati li iko, al juce puko Escapist – otpustili editor-in-chiefa, da bi potom prakticno cela video produkcija dala otkaz u znak protesta, na celu sa Yahtzeeom.

Ko i mnogi, slabo sta drugo sam pratio na escapistu sem njegovog Zero Punctuationa. Sad kad odlazi, jedva da imaju razlog da postoje. Zackoljica je sto oni zadrzavaju pravo na Zero Punctuation brend, iako je svima jasno da bez njega ne vredi ni prebijene pare.

Snaci ce se on sigurno, samo me zanima u kom ruhu ce nastaviti. Npr ima li pravo da i dalje pravi iste animacije, koristi iste boje? Ne znam kako radi americki copyright.

2 Likes

Sreća pa ovi dolaze u protektorima :smiley: Tražio sam neko vreme one akrilne kutije kao, ali napraviću neku policu zastakljenu sa nekim led svetlima pa ću sve da poređam na neki zid… Nadam se :joy: Pošto ih imam mnoooogo :joy:

1 Like

@n00dle eh, jos jedna pametna odluka menadzmenta. Ne secam se doduse kada sam gledao jahcea, pre 15-tak godina bio je bas popularan.

Zao mi je kada vidim da se dobre stvari raspadaju, ali mediji su u konstantnom trazenju neceg novog, sve mora da se reinventuje, raste, scale-uje. Sem ako si Politika i Svet Kompjutera, poslednja promena je bila kolor stampa u rubrici Svet Igara. Salu na stranu, ali i njih su recimo iz prasnjavih i neurednih stolova gurnuli na jutjub.

Esencija je cesto u samim ljudima, koji prakticno postanu brend za sebe. Te ljude moras da cuvas (=platis) isto kao IP, vrede isto, ako ne i vise od IP-a. Ili da oko njih napravis pravi brend i ekipu.

Napravice nesto novo Jahci, Escapist u zivotu nisam ni posetio, ali osecam da je sam koncept tj kratka forma sarkazam-rivjua, naprosto izgubila momentum. Ljudi se uvek vracaju klasicnoj formi video sadrzaja, jer je sarkazam rivju u sustini gimmick i zabava sa minimalnom informativnom vrednoscu. Nista ne valja i sve je smesno.

1 Like

Uh, meni je ZP i dalje hajlajt, nije izgubio nimalo ostrine tokom svih ovih godina. Svako toliko odgledam nekoliko epizoda u cugu, sit se nasmejem.

Drago mi je da jos nije izgubio entuzijazam, imam utisak da dobre stvari stalno propadaju, a nove ne dolaze da ih zamene. Ovde to verovatno malo kome ista znaci, al mene i dalje boli sto je gawker prakticno na silu odstranjen, kao i realtime propadanje mog dragog twittera. Stojim na palubi broda koji tone.

Elem, eno ga vec je najavio Fully Ramblomatic, sad samo ostaje da se vidi sta je ostalo isto a sta je moralo da se menja.

Zanimljiv članak

2 Likes

Na temu danasnjeg praznika… prvo sto pada u subotu pa nema neradnih dana.
Drugi paradoks ove raspale zemlje da su deca “centralne Srbije” na raspustu dva dana.
A deca u vojvodini nemaju raspust :thinking:

Za ovaj raspust nisam siguran ali sto se velikog zimskog raspusta tiče nikada nije bio isti. U Vojvodini je zbog nacionalnih manjina raspust trajao od katoličkog Božića do pravoslavne nove godine

1 Like

Negde su i 3 dana :grin:

To je starastvar i zbog toga sto vojvodia ima manjine koje slave po gregorijanskom kalendaru.
Ali na kraju deca imajuisti broj dana raspusta.
Paraspust krene tacno 7 dana ranije u vojvodini ali se i zavrsi 7 dana pre ostatka Srbije.
A ovo sada 2 dana su imali svi sem vojvodine.
Potpuna budalastina.

Ma tako nesto 2-3 dana ali svuda sem vojvodina.
Jebes zemlju kojapolovicno slavi dan pobede…

1 Like

“Dan pobede a ne primirja. Mi se nismo mirili s neprijateljem, vec je dotucen do nogu.”

1 Like

Neko mi sinoć čitavu desnu stranu zgulio

1 Like