Napisao sam pobede… kao sto vidis
I opet kenjam ali sta cu…
Jebes drzavu i sve kada na decijem odelenju u bolnici nema sapuna i WC papira.
Tu ne mislim na ambulantu, nego na boravak, gde ljudi sa decom leze danima.
Ko nije iz Beograda i platezno sposoban jadna mu majka. Neka prstima brise dupe, neka jede govna posto hrane ima malo, ma neka crkne jednom reciju.
Ipak je razum preovladao
Meni malopre bile na vratima neke dve zene iz SNS-a i donele 200 grama kafe, ja cujem cale im se javio na interfon i ja reko ajd da im otvorim mozda su neke mladje simpaticne aktivistkinje, medjutim jok, neke dve tetke bile.
Mada kapiram da ona kojoj se ja nadam ne ide po kucama, vec ta ili negde bije ljude i zavodi red ili na tviteru botuje i neumorno napusava palacinkare i pljeskavicare (dusica moja).
Zgodne SNS-ovke odavno imaju odgovornije uloge od kucnih poseta
Pa verovatno ali pazi i te sto sad imaju kao “bitnije” uloge i one su morale od necega da krenu, ko ona mala Nevina Djuric sto je sad kao potpredsednik stranke, cujem ona isto pre tamo po Krusevcu bese il odakle je vec isla po kucama, smarala ljude, ljudi nisu mogli da zive od nje (doduse i sad radi to isto samo je sad kamere prate). :d
Mada znam da te kao nazovi istaknutije clanice (ne samo iz SNS-a) znaju da bleje i na ulici po onim standovima njihovim jer kao ljudi ih znaju pa misle da ce one privuci vise paznje i potpisa stranci.
Inace secam se pre nekoliko godina tokom kampanje za neke prosle izbore kad me je Mica Zavetnica startovala u gradu, ono doslovno me uhvatila za ruku i odvukla do onog njihovog standa, ja reko, eee polako samo, ajde znam da sam neodoljiv ali ne moras da mi se nabacujes ovako nasred Trga, malo mi je neprijatno, ja sam fina i postena devojka, imas moj potpis ne sekiraj se, na sta se ona nasmejala i rekla kao, ee budi siguran da ti se ne nabacujem, ja sam srecno udata zena, ja reko ajd ako tako kazes, da ti poverujemo i nista dao sam joj taj potpis i onako procaskao tamo malo sa njom par minuta i reko ajd Mico srecno, da dodjes na vlast pa na sledecim izborima tebe da rusimo umesto Vucica. :d
Cisto da se pohvalim,da ne bude da sam ga dzabe uzimao
Nazalost Seriju S prodajem da malo dopunim budzet,dao sam je za 190e +moj acc sa game passom i igrama…
Dobrodosao u klub.
Ako svi dobiju free nisi dobio nista jer je power creep tu glavni.
Ja cu verovatno po ko zna koji put da izbrisem Fifu, imam jak tim, ali ne mogu vise, nemam snage, vremena, ubija me grind, polako ali sigurno.
Gdje inače budu najbolji black friday deal-ovi za PC igre?
Nekako sam navikao da konzolne platforme izbace BF dealove već sada, vidim da Steam nema još uvijek ništa. Da mi je neko pričao da ću ovoliko para da dam na PC igre, nikada mu ne bih povjerovao.
BTW na Steam Gears 5 je 5e trenutno, ali je skuplji prostor koji zauzima-skoro 120GB na Steam Deck-u nije lak za sažvakati.
Danas je na aukciju izasao ovaj novcic. Ne znam jel se neko razume u iste da kaze raritet i vrednost. Svakako novav ide u humanitarne svrhe, ali zbog godine od kad je , uzeo bi za sebe
Po ebayu 2-900 dolara, u zavisnosti od stanja
@iKaran ja ne znam sad za bf konkretno ali kad uzimam uvek pogledam allkeyshop, pa onda od najjeftinijeg. Mislim da nema nikakve neke varijante ko na xboxu turska/argentina ali koliko sam skontao za steam valjda ima nešto kao share, samo problem je što svaki drugi studio ima svoj launcher jbg, ne znam sad na decku kako ide zbog kompatibilnosti itd.
I ja bi voleo da znam, 100% ću uzeti ovaj oled u nekom trenutku
Ne znam da li su najbolji dealovi ali GMG ima trenutno BF sale:
Takodje vredi pratiti Humble-Bundle, naravno i van BF:
CZ vise nije CEO Binance-a. Ovo je najludjih pet dana u istoriji tech kompanija.
I evo ga i Steam Autumn sale
https://x.com/steam/status/1727036934042894682?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
Kad se Mica na Kosovo vrati
https://x.com/milicazavetnica/status/1728121417961541797?s=20
Bome opaka Mica, inace procureo je i kratak klip Micinih proprema za odlazak na Kosovo preko suma i gora i ovako je to odprilike izgledalo.
Au, dobro je nisu uhapsili ili ustrelili granicari. Sem ako nije snimala u sumi oko barajeva, kao sto imamo lazno sletanje na mesec, lazni prelazak granice