Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Stigao malisa. Jedini problem sto na Steamu imam samo jednu igru :joy:

18 Likes

Ako budes sta kupovao imas kategoriju Great on Deck tu mozes videti sta je kompatibilno sa konzolom.

4 Likes

Kad ti dosadi javi :wink:

Stani u red. :grin:

Da te dugo sluzi, i kad ti dosadi ne prodaj ni za zivu glavu. :sweat_smile:

Sumnjam da cu prodavati, jedino bi mozda mogao dodati neku full Win sistem. Krenuo sam sa caprkanjem po konzoli, gledam sta cu kupovati od igara, ali tek sutra mi dolazi memorijska kartica tako da dzaba i gledam i ostrazujem.

Inace, slika jednog nezenje:

14 Likes

Sve OK, ali čemu tri Switcha? :grin:

4 Likes

Za svaku prostoriju po jedan ako sam dobro ispratio

1 Like

Tri razlicite serije

Kad iskrsne po dobroj cjeni kupim ga, zao mi da ga ovi preprodavaci kupe i prodaju za duple pare. Iako mi je jedan cipovan viska, ali on radi samo u handheld, iz nekog razloga ne baca sliku na tv pa kontam da niko nece ni da ga kupi, ostavio ga za RPG igre koje nikad ne igram :joy:

1 Like

Hmmm… Za koliko bi prodao taj što ne baca sliku na tv…? :joy:

1 Like

Mislim da nismo u istoj drzavi, a i necu da zaradjujem na ljudima na forumu.

Elem, onoliko za koliko bi se oprostio od njega nisu pare za koje bi ga dao nekome na forumu.

Ne znam jesam li ovo dobro objasnio :joy:

@SlobeX nisi ni ti daleko…

1 Like

Pogubio sam se još više :joy: Merkam i ja neki switch da je čipovan i sl ali ne razumem se uopšte, a čujem da su igre skupe i retko na popustu.

Od 17:00 sam pokusavao da dodam Half Life 2 na Steam Deck kao prvu igru koju bi pokusao da sideloadujem, moj mali doprinos piratskoj sceni. Naravno, sve je islo po zlu i Winpinator i Wrapinator “ne razgovaraju” i nista od rjesenja koje sam pokusao nije radilo.

Pored ovoga, odjednom dobijem notifikaciju da je moj Steam acc sumnjiv, kontam zbog kodova za dve ili tri igre koje sam kupio na g2a, kad ono nije to, nego je uradjen refund za igru koju sam ja kupio sa svojom karticom.

Napisah Valvu par poruka, ali mi se cini da cu se dopisivati sam sa sobom.

E sad, da li se nekome desavalo da banka automatski odbije neku uplatu? Posto ne vidim drugi nacin da se odbije uplata, para na racunu ima, region je odgovarajuci, jedino ostaje da me moja rodjena banka usosila.

Ovo se kod nas u Argentini i Turskoj nikada ne desava :confused:

Pusti na pp

Po meni pravi potez,da se razjasni šta je šta

3 Likes

Citao sam danas, hvala ti boze. Dolazi polako ljudima iz dupeta u glavu.
Da se ljudi okanu tog zelenog sektasenja.

1 Like

Evo nakon duzeg vremena da se i ja ponovo pridružim.

Prosle godine nabavio novi pc, medjutim cisto mi ne prija igranje na njemu, pa se odlucio na ovog malisana, medjutim tek negdje za vikend cu stici nesto da odigram obzirom da posao i fakultet mi bas masu vremena uzimaju

17 Likes

Koliko inače treba da se očituje Steam support? Nemam odgovora 12 sati na tiket, a nema nikakav live chat gdje mogu da se direktno požalim.

Definitivno ću istražiti opciju instalacije Windowsa na Steam Deck i lagano da pičim pirate bez Steama, ovo preskakanje kroz obručeve mi poprilično ide na živce.