Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

2 Likes

Stigla prinova :grin:

16 Likes

B92: Ubio se poznati glumac i “gangster”: Po njemu je nastao lik koji Srbi obožavaju Ubio se poznati glumac i "gangster": Po njemu je nastao lik koji Srbi obožavaju - Vesti - Život - B92.net

Jbg.

Da ne spamam u {MT},evo ovde ,ja sam se uziveo kao kucence od starta,sobzirom da mi je Alan Wake 1 jedna od najomiljenijih igara,obozavam ivaj zanr.

7 Likes

Ulepsalo mi jutro sto vidim priliv novih clanova niotkuda. Lepo videti nove glasove, odmah diskusija zivlja. Samo da ih ne rasteramo… :sweat_smile:

4 Likes

7-14 dana i puff :grin:

1 Like

Koje nove glasove? :sweat_smile:

Nek je srećan svima koji slave

1 Like

Au, Halo 5 je izasao na danasnji dan, pre 8 godina!!!

Vreme leti…

2 Likes

Trenutna sa terase :heart_eyes:

14 Likes

7 Likes

7 Likes

Metju Peri je inače u svojoj knjizi napisao: “Kada umrem, svi će biti šokirani, ali niko neće biti iznenađen”.

Koliko sam ga gotivio. Pocivaj u miru legendo. Jedinstven.

:sob:

5 Likes

Auuu iskreno ja u soku, ne verujem da ode covek tako na pravdi Boga kada je bio jos uvek u nekom naponu snage (navodno ga je srce izdalo dok se kupao u vrucoj kadi). :frowning:
Iskreno nisam nikad nesto posebno gledao “Prijatelje” i vise ga pamtim iz filma “Ubica mekog srca” gde je igrao sa Brusom Vilisom i sa nazalost sada isto vec pokojnim Majkl Klark Dankanom.
Bas tragedija, bas greota coveka, inace imao je tu specificnu facu koja je odisala nekom mirnocom.
Neka pociva u miru i vecna mu slava, bas greota coveka. :frowning:

Evo jedan jako zanimljiv video (verujem da vecini ovde engleski nije problem) , pa koga zanimaju ovakve teme svakako preporuka :wink:, mislim naravno da sad ovo ne treba odma uzimati zdravo za gotovo i izvor ovakvih informacija je uvek vrlo diskutabilan i ovako nesto je gotovo nedokazivo (jer to nije ono negde se srusio ili pojavio NLO ili je neko bio otet (stvarno il navodno) pa sad imamo ocevice, svedoke, dokumenta, ljude koji su radili na istrazi, cak i neke fizicke dokaze, itd, vec ovo su dosta onako kompleksnije i apstraktnije stvari) ali u svakom slucaju onako edukativno i vrlo zanimljivo za pogledati. :wink:

Ovo si treba u onu tvoju NLO temu :grin:

E jeste da, mozemo i da je prebacimo tamo , nije problem.
Mada okacicu jos jedan video u toj temi kasnije kad se vratim sa basketa. :wink:

Stigle dve nove igre. Moram ovom prilikom da pohvalim i da se još jednom zahvalim članu @dezmozom. Igre mi je prodao ispod cene i čak se ponudio da mi pošalje iako u tom trenutku nisam mogao da mu platim. Ovo dovoljno govori o ovom forumu i poverenju :slightly_smiling_face:

12 Likes

Jel ima neko da mi objasni kako da namestim IPTV ? Sa Arenom na Samsung smart tv-u iz 2017 ? :slight_smile: