Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Suma sumarum oko priče sa netom, wifi signalom itd. ako može da se generalizuje je da su jedni jeftini, a drugi kvaltetni, tako da jbg.
Ako se izuzmu naravno individualni slučajevi, grupni na nivou naselja, loš signal, šum na mreži kad je u pitanju bakar, mikro refleksija na optici i sve ostalo

A jesam se našetao za godinu dana

6 Likes

Nije lose, oko 12k dnevno izadje.

Svaki dan u setnju pretpostavljam + tamo vamo na poslu?

1 Like

Danas položio za Kendo zvanje prvi dan. Sada kreće jedna druga priča i filozofija. Do skoro sam akcenat stavljao na tehniku al sada mora da se proširi ugao sagledavanja stvari. Na papiru to jeste zvanje majstora al sada kreće endgame. Kao Diablo kad predješ story. :grin:

9 Likes

Sad sa one kokice Suzuki na gtr da pređeš

1 Like

Milion dinara…kako to “gigantično” zvuči kad ono manje od 10 hiljada eura…:rofl:

1 Like

Pa dobro mislim ajde nek ti neko da 10 soma evra :roll_eyes: , mislim ajde nek ti neko da i 20 evra, bas ce neko (mislim za neke nase prilike to je onako bas ozbiljna lova, kapiram da 80% ljudi kod nas nikad nije imalo ili videlo 10 soma evra na gomili).

1 Like

Sve je to ok, ali čemu fama i pompa? Daj pare, ćuti, i idi dalje. Jeftin marketing.

3 Likes

Plus poreske olakšice za davaoca donacije.

2 Likes

Opet dobar gest ma šta bilo u pozadini

@Collector

Uzeo collectors ediciju za oko 100e, figura je prilicno cool i masivna

Also, za vikend smo napravili postolje i vrat/telo tallneck-a. Postolje smo prineli na oltar lego bunny-ju. :rabbit:

12 Likes

Sve si dobio za 100e ili samo figuru? Ako si ceo paket uspeo za 100e da uhvatis to je top cena.

A pricali o skupim aranzmanima za more :rofl: bacanje para i to.

1 Like

Sve sem igre jer je kod iskoriscen, ali mi ne treba tako da jesam fino prosao, sve savrseno ocuvano i upakovano kao novo. Ali sustinski me je statua zanimala.

@nikolapfc89 eh, ma da, bacanje je naravno. Mada imas kao osecaj vece vrednosti jer ti nesto kao ostane na duzi period.

S druge strane, uspomene nemaju cenu i sto sam stariji pomalo zalim sto nisam vise putovao, pa koliko kosta da kosta… Stvari i igracaka se neces secati, ali lepe uspomene nekako te posle duze prate i ostaju deo tebe.

1 Like

Pa dobro, to je super s obzirom da je oko 20k kostao. Ja sam isto vidjao par oglasa pa sam hteo da uzmem i ovaj “običan” collector ali iz nekog razloga odustao. Figura je odlična, za 100e pogotovo. Ako se ne varam ovo ti je drugi nakon Cyberpunka? :rofl:

Imam i GoW Ragnarok. :slight_smile: Bice jos… nego sam se malo sad preorijentisao na Lego.

1 Like

To mi je promaklo. :joy:

Ne znam gde drugde da stavim, nekako me i uveselilo i rastužilo da vidim koliko su igre napredovale, a ja dovoljno mator da sam bio tu i za jednu i za drugu –

9 Likes

Ah,voleo sam obe… :grin:
Svaku u svoje vreme :joy:

1 Like