Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Pa nije baš za poredjenje. Letovanje traje 10-14 dana….konzola koja je trećina cene jednog letovanja ti traje duži niz godina….svakako je konzola bolje uložen novac. :rofl:

Ljudi imaju drugacije prioritete u zivotu. Nije svima gaming holy grail i da zele svaki dinar da spucaju na svetleca kucista, konzole itd. Tj jako malom procentu ljudi gaming i jeste prioritet i vecina tog procenta verovatno zivi od toga streamovanjem itd. Ja volim igre ali bih radije otisao negde (ne nuzno na more, vise sam jesenji tip, sumice, jezerca, planinice, priroda) tako je i mnogo vise ljudi koji hoce sa devojkom, zenom, porodicom da odu negde i stvaraju uspomene, odmore glavu od jedne te iste sobe, istih ljudi, istog okruzenja. Kad se vratim kuci, ta ista konzola me svakako ceka i ne planiram dalje da ulazem u nju, a opet sam video i doziveo neke stvari. Ja ne znam da li ijedna devojka, zena ili sta god zeli da joj partner bleji kuci dan i noc i ne izvede je nigde van jer su im prioriteti gaming i beskrajno ulaganje u jedna ista kucista na svake dve-tri godine (mozda i ranije posto tehnologija napreduje) Da ne pricam odlazak negde sa drustvom, to je tek sprdnja i zeznje. Tako da bih ja licno uvek odabrao tu varijantu koliki god gamer bio.

3 Likes

Najgore mi je kad ljudi prozivaju ili se podamehuju ‘’paradajz turistima’’.

Svi vole more, pesak, da uzivaju pored vode. Nemaju svi pare za all inclusive, avione, hotele… A neki jednostavno i nece da daju pare za to.

Tako da, sto je vas problem sto neki idu na more a grce se da bi otisli. Ljudi vole.

Ja obozavam, i cesto se pitam zasto jednostavno ne zivim na moru nego radim godinu dana da bi 10-15 bio na moru :sweat_smile:

jebeni kapitalizam verovatno :grin:

4 Likes

Meni je odmor,bio na moru,planini,pored Drine samo da nisam na svakodnevnom radijusu kretanja

3 Likes

To, samo da iskocim iz sina. Da nije isto i da mi dupe vidi puta pa makar i 50km

3 Likes

Dal se neko boji ovoliko leta aviona kao ja, znaci svaki put budem mokar kao natopljeni sundjer…

Relax, statistika je na tvojoj strani jer su avionske nesrece izuzetno retke. Pomisao malo jeste neprijatna ali je avion moderno cudo tehnologije danas, 10.000x je veca sansa da umremo od srcke ili mozdanog udara pa nemamo smrtni strah svaki put kada pojedemo nesto masno… jer smo na te rizike navikli.

2 Likes

Vece su sanse 100x da pogines na putu do aerodroma nego u avionu. Najbezbedniji vid transporta.
Jos jedna umirujuca misao. Ako do sranja i dodje. 99% su sanse da neces nista osetiti. Instant smrt. Nema lomova, bolova… nista… sve brzo bude gotovo.
Tako da uzivaj. Bukvalno nemas o cemu da brines.

Hahahahahhssha ovo ga je umirilo garant. Mare legenda. :joy::joy::joy:

1 Like

Mare je u pravu. Ako avion krene da pada, nagla promena pritiska u kabini, padas u nesvest i nisi svestan nicega. Ako negde nista ne mozes da uradis to je u avionu. Neko moze da se izbori s tim, neko ne moze

3 Likes

Ako pogledas, svako sedanje u auto, rizikuješ zivot i ne zavisi od tebe. Na putu ima milion kretena, sto pijanih, sto drogiranih, sto nespretnih.

avion sa druge strane toliko provera ima pre svakog leta, sigurnosnih mera, autopilota…
Pa evo, jel znate nekog ko je umro u avionu/prilikom pada :grin:

2 Likes

Nema sta, sve sto pisete ste u pravu, jednostavno svaki put kad sednem u njega nerealno mi je da letim toliko visoko i sedim mirno, pogotovo kad pocnu turbolencije hvatam se za sediste ispred kao da bi mi nesto pomoglo :face_holding_back_tears:

Mozdani udar sam preziveo, operaciju srca… idemo dalje :joy:

1 Like

Kad sam leteo u Bejrut doziveo sam najgore turbulencije. Ono je bilo strasno. A jednom kad sam leteo u amsterdam, jacina vetra je bila 143km/h pa nismo mogli da sletimo pa smo dvadesetak minuta(koja su se cinila kao tri dana) leteli u krug i to toliko nisko da se normalno videlo more i ljuljali se malo malo.

Ovo je bila moja reakcija otprilike

@scalper instaliraj neku igru na telefon/tablet, slusaj muziku radi nesto da odvratis misli

4 Likes

Gledaj u avionu one dokumentarce “Avionske nesrece” sto ima na National Geographic-u, po princupu klin se klinom izbija, ono u pocetku ima ziv da se useres (ali drmni koji bromazepam ako treba) ali posle strah mora u jednom momentu da krene da popusta, a kad te popusti onda ima da osetis veliko olaksanje i da budes ko nov (i sto bi reko Petar Bozivic i za 15 godina ima da ti bude bolje :d). :wink:

2 Likes

E to skreni malo misli, ili nek ode na tviter profil od Diksi i malo cita njene postove kako napusava opoziciju i kako ih cascava raznim socnim epitetima, vrlo cesto onima u deminutivu i onima koji se zavrsavaju na “ica” i koje ja ne zelim da izgovorim sada jel se to kosi sa mojim vaspitanjem i odgojem…ili nek ode na Stasin profil i nek malo gleda njene selfije i cita mudre misli i citate. :grin:

Ja pred let otvorim uvek Flightradar24 i vidim koliko hiljade aviona ima u svakoj sekundi u vazduhu i tako 24/7, i pomislim „ pa majku mu jebem ako se bas moj srusi…“ :joy:

Nekako mi stavi u perspektivu. A od turbulencije se avion ne moze srusiti, tako da neka samo trese… :laughing:

6 Likes

Da :thinking: ali vojni pilot… druga prica.

5 Likes

Ta desna noga baš bode oči…proporcija nije dobra.

3 Likes