Prosvetli nas
Daj malo optimizma u životu
City Express
Bilo je lepo dok je trajalo. Al svakako svaka čast ekipi. Zadovoljavajuća igra protiv ovako jakog rivala. 3:1 sasvim pristojan rezultat.
Prvo poluvreme kao u Fifi
Rezultat jeste pristojan, ali nije realan.
Da nije golman onako branio prvo poluvreme bilo bi bar još 3 kom u golu zvezde…
Imala zvezda više prekršaja
Prebrojavanje turskih lira
Sve top, kuhinja, hotel, usluga i klopa al druze kad moras placati taksi da ides i vidis lepe plaze, al sacekalo nas je tesko sranje, vetar je nenormalan posle podne i nemoguce je biti na plazi, a pre podne ima dosta jahti i brodica pa se izlije nafta i sve smrdi. Bukvalno ti naprave dodatni trosak po dani jer moras ici 30km na druge plaze da ti ne propadne odmor.
U 21 veku nema se pravo reci bilo sta vise za lokaciju.
Ja se divim ljudima koji uplate nesto pa se cude za plaze. Nema pravo na zalbu.
Da brate, druga bi prica bila da nisu rekli, imate top plazu preko puta hotela, njihov bar, nema vetrica ni najmanje, plaza je lepa i slicne stvari koje sam naveo. Nisam sam trazio nego na preporuku od agencije , kao Bodrum je odlican za sve to, ali eto ispala je kita.
Ovo je plaza na minut od nas
Mislim ne kukam sad u smislu para, nego zbog cimanja i sto me je neko preveslao za ovakve stvari.
Plus let trebao biti u 6 ujutru , pa pomerili za 6 uvece i stignes taman oko ponoci, taj dan se racuna kao da si bio,smejurija.
Ta prva slika je druga lokacija gde moras ici taksijem.
Dje zapelo?
U dresovima Valensije.
Hah, ja vise zato i ne zelim na more. To je postao veliki biznis, SVI moraju na more, to je neizostavni deo leta, kao sto moras da ides u WC. Kad svi vole, mora da je neko totalno sranje, kao Fortnite, ili Minecraft.
Pametni ljudi oce da se sklone od te guzve za plebs. Mislim, ko moze da priusti, naravno. Najjeftinija mesta su krcata, dok nas bogatasi gledaju sa svojih jahti sa bezbedne distance i izlivaju naftu u plicak.
“Odlican za sve”. Jel postoji tako nesto? Parizer u svetu letovanja.
Nemoj vise da pises
Sta prica ovaj covek.
Video sam onaj kiks na pocetku. Posle onih 5:1 protiv milana ocekivao sam vise
Pa vjerovatno su se istrošili u derbiju,ali samo jedan šut u okvir gola je premalo
Istina…plus na to dodaj da se velika većina grči tokom većeg dela godine da skrpi za taj “odmor”. Ne znam, debilan je taj momenat. Priča kao iz latino kartela bolje jedan dan kao lav nego sto godina kao miš.
A cene tih aranžmana i usluga su haos…kao da je/su sve od zlata.
Bukvalno to mozes da kazes za sve. Pa i za gaming.