Htio sam da probam trial na clip studio paint ali nisam htio da dajem svoju karticu, ima 3 mjeseca trial ali moras da das kreditnu, nisam htio pa sam nasao od paypala credit card generator, lupili su broj ja to ukucao ovamo i proslo, videcu ako se setim da otkazem za 3 meseca ako ne nmvz jel tako?
Samo ce prestati da radi jer ce videti da nema sredstava i to je to?
Tako bi trebalo da bude, ali si mogao da uneseš svoju karticu i da odmah nakon prijave otkažeš subscription i izbrišeš karticu.
Možeš uvek u banci da uzmeš prepaid internet karticu ako si paranoičan, tamo sigurno ne mogu da ti skinu pare ako ih nema. ![]()
A ako ti se svidi clip studio, skoro je imala akcija gde si mogao da uzmeš trajnu licencu za 2.0 za 20$. To sam uzeo bratu.
Pokemon je najprodavanija igra na OG GB-u ali realno Tetris je prvi killer app zbog kojeg su ljudi uzimali GB i možda i najbitnija igra.
Ja sam imao Game Gear nesretni.
Dan-danas mi nije zao, kad vidim onaj monohromatski ekrancic na gameboyu smorim se.
Koliko si para potrošio na baterije? Ne smeš ni da pomisliš. ![]()
Ma kakve baterije, to se samo kuci igralo uz gajtan. ![]()
Uff drugaru mama iz Italije donela ovakav. Jos se secam tog mirisa novog i tog ludilo lepog ekrana.
Ja sam imao isto svasta od tih cuda zbog toga me i lozi sada jako Handheld PC i taj nacin igranja.
Davne '93,ja osnovac,dolazi mi komsija gastabajter,kaze,hoces da kupis tetris,ne rade neki dugmici?
Kaze,“ti ces to da popravis i teraj”.
Ostalo je istorija…
Originali kertridz je bio,cini mi se,neki NBA Michael Jordan,taj je nestao bez traga.
Ovaj sa slike sam kupio svojevremeno u Beosoftu.
Radi dan danas…
E ljudi evo me u Domu Sindikata na Daretovom stand-up nastupu, ponudili su me picem a ja se uplasio da mi mozda nisu sipali u pice drogu za silovanje. ![]()
Ako je neko slucajno tu blizu nek se javi. ![]()
Evo i jedna vise porodicna sa caletom, Daretom i sestrom. ![]()
A evo i par selfija u Stasinom stilu i jedan obavezno u klonji. :d
Inace bio je i Mare tamo, bilo je i par fora na racun Vucica i parizera a meni kroz glavu proslo, eeeee da me sad Diksi vidi ovde medju ovim pljeskavicarima i ovom drugosrbijanstinom 'ebala bi mi mater. ![]()
Stigla nova tura stalaka, odlična stvar su ovi stalci za mobilne telefone. ![]()
Soulslike shrine polako poprima oblik. ![]()
Da covek stane i gleda ceo dan. Jel si napravio neki video od kolekcije? Imas li predstavu okvirno koliko je to zadovoljstvo izaslo sve zajedno?
Gledao sam u jednoj grupi na fejsu neki momak sto figurice skuplja,
Skinuo sam neke pa cu postaviti, mozda i neko poznaje lika
Nagledao sam se ovakvih kolekcija u zadnje vreme.
Moj problem je sto previse izgleda natrpano i kao decija soba, do odredjenog nivoa kada postaje kolekcija, sto zahteva veliku investiciju u vreme, prostor, i u novcu, a na kraju izgleda kao muzej.
Mnogo je vise smekerski par komada koji su strateski rasporedjeni i stilski uklopljeni sa ostatkom namestaja, da te podseca na drage momente i kul igre.
Opet, to sam samo ja…
Dap, thats me ![]()
Nisam snimao, nije sve još na mestu. Kada to manje više izregulišem okačiću jedan room tour. ![]()
Uf…ne znam koliko…nisam to pratio, iskren da budem. Ali samo one 3 retke PS konzole sam platio 2000e. Ali kontam neki osrednji auto lagano može da se uzme.
Pogotovo retro priča zna biti skupa. CIB SNES igra lagano kosta 100+ eura cesto i više…nije baš jeftino zadovoljstvo.
Figure takodje…pogotovo ove malo “ozbiljnije” koštaju par hiljada dolara. Ali su ručno farbani high end primerci.
Odeš na eBay da vidiš Silent Hill 1 na disku koliko košta i sve ti je jasno
Ja skupljam Hot Wheels i to mi je mnogo, i oni me bacili u bankrot. ![]()