Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Hoce li neko da podeli fifu 24 sa mnom?
Meni treba nosilac, pa ako je neko za kombinaciju nek se javi :grin:

ja hocu

Fifa 24 kad je podijele @Shamso69 i @bambix :rofl:

2 Likes

Ah legendarna 12-ica pre nego sto je krenulo ultimate team ludilo sa baksuznom 13

1 Like

Pa Fifa je uvela UT '09.

Meni je Fifa13 omiljena Fifa.

Znam, to je godina kada sam se ja navukao, moj licni armagedon.

Oce neko da podelimo preoder :smiley:

Dobro je. Izdrzao si nekih 4 meseca bez igara :joy::joy:

Uh i jace iskreno :sweat_smile:
Skroz mi se izgubila zelja za igranjem…

jel oce neko da delimo fifu ili njet?

1 Like

Ulepsale ove dve prastare slike:

Metallica pored topola trans autobusa

Divac, Mike Horowitz (Beastie Boys), Anthony Kiedis (red hot chili peppers) i Henry Rollins

IMG_7574

11 Likes

Čitao sam o ovoj prvoj fotografiji, mislim da je to bio koncert u Rusiji, i da je dosta autobusa iz tadašnje Juge vozilo ljude na koncert

Tako je, sem sto je u pitanju Poljska 1987

Jeste, Poljska… Nisam bio 100% siguran

Jao ljudi nocas sam gledao odlican dokumentarac o Pistol Pit Maravicu, verovatno najboljem ball-handleru u istoriji kosarke i svakako jednom od najboljih igraca ikad i igraca koji su definitivno obelezili NBA 70-ih kao I koledz kosarku kasnih 60-ih gde je za 3 godine imao preko 44 poena prosek po utakmici sto niko nije prestigao niti ce (iako na prvu onako krhke I mrsave gradje I rodjen bez leve koronarne arterije i prakticno nije smeo ni da se bavi nikakvim sportom).
Inace je nase gore list i dete siromasnih srpskih doseljenika iz Pensilvanije koji su mukotrpno radili po tamosnjim celicanama za neku crkavicu, nego posebno fascinira i njegova licnost i harizma, osim kosarkaskog genija i velemajstora sa narandzastom loptom on je bio kao prava rock zvezda i bio je jos i humanitarac i karate majstor i svestenik i ufolog I sve, neverovatno koliko je bio ispred svog vremena, znaci bio je bukvalno kao kosarkaski “Nikola Tesla” i po meni zasluzuje slavu kao Nikola Tesla, stvarno neverovatan I cudi me da ga ovde vise ne pominju i ne svojataju da kazem s obzirom da je naseg porekla (sto verovatno mnogi i neznaju).
Inace umro je mlad u 40-oj godini na jedan poetski I viteski nacin i verovatno na nacin na koji bi i voleo, naime umro je na terenu od srcanog udara (sto je bila posledica njegove urodjene srcane mane) tokom jedne humanitarne kosarkaski utakmice pri njegovoj crkvi, eto umro je igrajuci igru koju je toliko voleo i koja je obelezila njegov zivot.

Definitivno je imao taj neki nas smek i nasu harizmu, ono da je rodjen i odrastao ovde umesto u Americi verovatno bi bio legenda Partizana, Crvene Zvezde ili OKK Beograda, poznata gradska faca i u slobodno vreme verovatno bi svirao u nekom Rock bendu, krao kola i zezao muriju kao Beogradski Fantom i sibao se na fer sa Ljubom Zemuncem i Giskom, e taj lik je bio. :wink:

Inace se prica da dok je igrao u Nju Orleansu da je ponekad vozio neki Kadilak kabriolet kroz one njihove ulice i jednom rukom drzao volan i upravljao autom a drugom tapkao kosarkaski loptu pored automobila (znaci bio je i “youtuber” pre youtubera) .:wink:

Stvarno strasan i neponovljiv lik je bio i vecna mu slava. :wink:

2 Likes

4 Likes

Zvezda vodi protiv Gradjana na poluvremenu :joy:

Jbg zato jedemo parizer.