Prva slika,sa linijama…
Auuu ljudi kakvo ludilo bio mec za trece mesto USA - Kanada, sta su Kanadjani ispustili u regularnom delu i kako Mikel Bridzis ubaci ona 4 poena za 4 sekunde i onu trojku iz mrtvog ugla nakon namerno promasenog slobodnog bacanja preko ruku, neverovatno, mada mislim da je radio to i u Bruklinu, na drugoj strani Dilon Bruks odigrao partiju karijere (barem za Kanadu) i ubacio 7,8 trojki i oko 40 poena.
Inace neverovatno kako su Ameri odigrali slabo produzetak nakon nacina koji su ga izborili, nisu dali kos iz igre za ceo produzetak, kao da su oni primili 4 poena u poslednje 4 sekunde a ne Kanadjani.
Na kraju izgleda da bronza ide ne kome je namenjena vec kome je sudjena, prva medalja za Kanadjane na SP i prva pobeda za Kanadjane nad Amerima otkad ovi igraju sa NBA zvezdama na velikim takmicenjima, iskreno bas mi je drago zbog Kanadjana pogotovo jer rekao bi da su vise zeleli tu pobedu i tu bronzu.
Ameri na drugom SP zaredom ostaju bez medalje sto im se nikad u istoriji nije desilo ( cak i nakon eliminacije u 1/4 finalu od nas u Indijanaolisu bili su treci na kraju 2006 nakon poraza od Grcke u 1/2 finalu.
Ali bas ludilo tekma bila i sjajna uvertira i zagrevanje za main event. ![]()
Auuuu jbt nista mi se ovo ne svidja. ![]()
Nazalost sada nema Bodiroge da nas vadi ili Djordjevica. ![]()
Jako tesko dolazimo do poena, Milutinov danas nula, Davidovac definitivno nije igrac za ovaj nivo, Guduruc bas tanak danas.
Ubise nas u reketu (mada moramo da priznamo da imaju kvalitetniju centarsku liniju od nas), takodje fali nam jedan plej i jedan igrac koji ulazima moze da probije protivnicku odbranu, jednostavno nemamo jednog crossover igraca.
Moraju malo da se razlete.
Hvala nasim igracima sto su nam priredili nezaboravnih nekoliko dana, veoma popravili raspolozenje i ubedili da verujemo u cuda, generalno i ovo prvenstvo je bilo zaista fantasticno i to ne samo u smislu plasmana i rezultata nase reprezentacije vec prvenstvo je bilo odlicno, videlo smo dosta dobre kosarke, dosta sjajnih igraca, dosta iznenadjenja i neocekivanih rezultata, dosta sjajnih i uzbudljivih utakmica za pamcenje kao i neke nove kosarkaske sile koje su se pojavile na mapi pre svih mislim na Nemacku i Kanadu pa i meke male ekipe koje su osvojile srca neutralnih fanova kao Juzni Sudan recimo, pa i Japan ili Dominikana, Crna Gora pa recimo i Brazil koji je sveo Kanadu na samo 65 poena ili Litvanija koja je odigrala sjajan mec protiv SAD i bila pocetak njihovog kraja na ovom prvenstvu a dve sjajne utakmice nasih protiv Litvanije i Kanade i plasman u finale su dosle samo kao slag na tortu ovog zaista sjajnog prvenstva, no ovaj poraz danas od Nemacke je ipak ostavio malko gorak ukus u ustima na kraju ove bajke kakva je bila ovo prvenstvo, iako je i ovo sjajan rezultat pa cak i nadrealan s obzirom na okolnosti i tim sa kojim smo dosli i nasima svaka cast i hvala na svemu, ne da im se nema nista zaneriti nego ono…i iskreno mnogo mi je drazevda smo makar izgubili od ekipe koja nikad nije osvojila SP nego recimo od Amera ili vec dosadnih Spanaca.
Sto se tice same utakmice i osnovna razlika izmedju zlata i srebra je to sto Bogdan iako je sjajan igrac i dostojan kapiten ipak nije Bodiroga, sto Milutinov iako je odigrao odlicno prvenstvo do ove utakmice ipak nije ni Divac ni Rebraca, sto Guduric nije ni Stojakovic ni Gurovic i sto Stefan Jovic iako je i on odigrao jako dobar turnir nije ni Djordjevic, ni Vujanic a ni Teodisic.
Nazalost treba reci i da su nas Nemci odlicno skautirali, nasli resenje za tu nasu odbranu cime su automatski zaustavili i protok lopte u napadu i lake poene koji su nas krasili protiv Litvanije i Kanade i konekciju izmedju spoljne i unutrasnje linije, jednostavno ucinili su da nasi nedostaci (a da se ne lazemo ima ih) dodju do izrazaja, onobu dobroj meri su sasekli tu nasu timsku igru a realno mi nemamo igraca koji ce da uzme loptu i sam da resava kad ne ide (kao nekada Bodiroga ili Djordjevic) cak se i Bogdanivic povukao malo u poslednjoj cetvrtini i vec bilo je kao i na nekim ranijim prvenstvima kada nas procitaju i zaustave tu nasu timsku igru i taktiku mi jednostavno nemamo plan B a nemamo bas igrace koji ce sami da resavaju i koji sami mogu da pobede protivnicku ekipu, recimo mislim da bi nam Teo bas dobrodosao za ovu utakmicu, onako malo bi ulio i energije i samopouzdanja ostalim igracima a i verovatno izmislio neke asistencije koje bi rezultirale lakim poenima, pogotovo u 3/4 i pocetkom 4/4 kada smo se bas mucili u napadu.
Inace znao sam da ce biti bas tesko kontrolisati i zatvoriti reket jer Nemci imaju dosta visokih i snaznih igraca koji su pritom pokretljivi i sutiraju za 3 i gde ce slabosti u igri Milutinova doci do izrazaja.
No sve u svemu super ali ipak se opet stice neki utisak da je propustena zaista velika prilika, sad da su nasi recimo ispali od Litvanije u 1/4 finalu koja je dobila Amere i bila u naletu verujem da im niko ne bi zamerio previse, jer svesni smo pod kakvim okolnostima i bez kojih sve igraca smo dosli na ovo prvenstvo ali sad kad smo bili ovako blizu i kad smo se nasli u situaciji koju smo cekali i kakvoj smo se nadali 20 godina i ako nasim igracima zaista alal vera i nema im se sta zameriti ipak ovakav poraz boli i ostavlja malo gorak ukus u ustima, ono tako blizu a tako daleko ali sta da se radi, takav je zivot ali daleko od toga da sad trebamo da budemo nezadovoljni i da mracimo jer bilo je zaista sjajno prvenstvo i svakako premasilo ocekivanja u svakom smislu. ![]()

Nisam gledao ali navodno nije bilo lako u finalu l,svaka mu čast
Ma gde lako, jedva 3-0 pobedio Nole ![]()
ja koristim pubg xbox one kontroler na PC/laptopu, brutalno izgleda i dan danas.
imam ps4 ds4 i ps5 ds, xbox ipak najbolji.
Noga na desnom liku je dosta čudna.
@ki111er oravo pitanje je - da li je ostavio Xbox?
znam, trudim se da ispravim
Belcu prekrstena noga izgleda kao da je potpuno iskrivio desnu nogu. Ne izgleda kao da je leva.
Koja je desna? ![]()
Jbg dok savladam anatomiju
Kakav bre belac, Trevor.
Trevor nije bijelac?
Odaziva li se na he/she ili je they/them?
you are man of the culture