Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Lep prizor svakako (iako nikad ruzniju podlogu nisam video od ove sive, ono nekako cini teren da izgleda manje i teren izgleda vise kao za rukomet nego kosarku) , zaista mi je drago da se Partizan vratio u Evroligu nakon dužeg vremena gde mu je realno i nesto ali ja licno moram da priznam da sam vrlo ravnodušan, nesto me ne zanima bas da gledam tu legiju stranaca i Partizan sa startnom petorkom bez ijednog naseg domaćeg igrača, iako je Partizan doveo zaista sjajne strance za nase prilike i finu ekipu skockao ali mene iskreno nesto ne vuče da ih gledam, radije gledam NBA na Areni ili neke klipove i prisecam se nekih starih tekmi na YouTube-u, mislim ja se još secam kako je Partizan otišao na F4 bez ijednog stranog igraca i to u doba kada je evropska kosarka bila mnogo jaca nego danas, mislim Partizan je uvek bio srce srpske kosarke i prirodno je uvek bilo da kostur tima cine domaci igraci a pritom bzvz mi je da gledam jer znam da iz ovog Partizana sigurno neće izniknuti neki novi Dalipagić, Djordjević, Danilović, Paspalj, Divac, Rebrača, Koturović, Tomašević, Šćepanović, Vujanić, Milojević, Bogdanović ili tako neka nova legenda nase kosarke i onda prosto nema tih emocija i nije mi zanimljivo da ih gledam, ono voleo bi opet da gledam Partizan koji je srce srpske kosarke ali nazalost ovaj ovakav Partizan to nije.

2 Likes

4018903_607bf

11 Likes

Hvala,takođe

1 Like

Uff teska vremena ne biraju zrtvu… :expressionless: Izdrzi junace.

7 Likes

Igram sad efootball 2023. I naletim na lika igra sa ekipom nase repke.A ja imam za grb Ascoli onaj iz Italije.I ja igram ovo onako opusteno sta znam malo se zezam.I igramo i ja povedem 1:0 i on izadje iz meca.Reko aj malo da ga sprdam.Napisem ja njemu gg,on meni “i delete this fucking game”.I pocnem na srpskom da ga sprdam i dodjem dotle da mi lik salje glasovne poruke kako je dao 2500e u igricu da je ne moguce da moj igrac moze da predje njegovog posto ima one najskuplje,pa da mu je golman u a formi on mora da odbrani moj sut itd.A lik stvarno u onoj najjacoj dizviziji i dobro rankiran.Evo vec sat vremena prica da sam citer i objasnjava mi kako moj igrac ne moze da prodje njegovog posto je njegov sa boljom ocenom :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Da on pobedjuje i ove strimere i najbolje na svetu,i ima niz od 50 pobeda za redom al eto nalete na mene i moj cit.

3 Likes

Ako imaš neku posebnu želji za radom, mogu da ti budem canvas :joy:

1 Like

A posle se hvale kako je nikad bolje stanje

2 Likes

Stanje je takvo kakvo je, u BiH ima takvih primera gde deca prelaze i po 20, 30 km dnevno koliko hoćeš…
Ta deca će sigurno biti zdraviji i bolji ljudi nego ova gradska snobovština, odem po dete u školu ne mogu peške da prođem od kola(roditelja koji su takođe došli po decu) koja su bukvalno blokirala ulicu koliko ih ima, a svi žive tu u krugu od kilometar, dva…

3 Likes

:muscle:

6 Likes
9 Likes

Ma jasno prijatelju ali se hvale kako prave više puteva od bivše juge pa mi nije jasno zašto mora kozijom stazom do škole.
Jad je u RS takođe

1 Like

Glupo poređenje, tih “kozijih” puteva po kojima deca idu do škole je bilo uvek, ne znam što te to pogađa?
Mene je recimo mnogo mnogo više pogodilo to što se desilo deci da zvezdare, čak su im deca iz Splita(9 godina) vikala ubi Srbina, strašno…
Uvek je lako pljunuti u tuđe dvorište…

Šovinista je bilo i biće dok imaju prećutnu podršku i to nije ništa novo,bio je incident na Kosovu za Badnji dan,imao si napad u Sarajevu na vozila sada na roditelje imao si sječenje struje na crkvi u Mostaru,uriniranje na džamiju u Bijeljini itd.Dok bude trovanja glupostima omladine i dijece nažalost biće i ovih situacija.

1 Like

:pleading_face:

1 Like

Mi smo zemlja sa najvise divljih deponija u Evropi i menju najvise u svetu.

Poražavajuće.

Pravimo septičku rupu od države na svakom mogućem nivou.

4 Likes

Dok se ne resi na drzavnom nivou nista.
Sto kaze moj matori koji je ziveo dugo u emiratima. Lepo pise u metrou ko jede ili pije 50 dirhama kazna. Za sve lepo ima kazna i cao.

Ljudi su dijabole. Za papiric bih lomio ruke i noge a ne za flase i djubre. Samoziva stoka.

Navatas nekog i odmah kazna tipa zabrana registrovanja vozila jednu godinu, po dzepu i da skuplja djubre volonterski.

Ali je smesno. Drzava ti ni ne treba, ni zakoni. Da imas imalo mozga i sramote ne bi nikada sam bacao.

5 Likes

Srbija ima dobre zakone, ali je sprovođenje istih ono gde se omanjuje. Ili je selektivno.

Ali bacanje smeća je deo kućnog vaspitanja. Za to ti ne treba zakon i policijac da ti stoji nad glavom da ti ne bi prljao. Ako voliš svoju zemlju onda je jebeno ne prljaj.

6 Likes

Mora zakon dok se ljudi ne naviknu i nauce.
Nije na tom divnom zapadu nista doslo iz silne dobrote ljudi. Ti isti zapadnjaci kada odu gde znaju da mogu su stoka kakvu svet nije video.
Zakon zato sluzi.

Uvek se setim mog soka pre 20god u Danskoj.
Gde mi onda Danac kaze “vidis ovaj trg, e tu smo do pre oko 100god vesali ljude koji bacaju smece i prave probleme” pa ono sto ti sada vidis je rezultat toga.

2 Likes