Na Savi sam par vidio da pluta leš životinja,smeće je postalo normala.
Ljudi uvek imaju spreman izgovor: Pa toga je oduvek bilo!
Selektivno ili se moze reci stranacki
Ja sam imao kao klinac naviku da pljujem zvake i posle sam prestao iz razloga sto ptice mogu da uzmu u usta i udave se. Za smece se slazem, zagadjujemo prirodu jer nam je mrsko da sacuvamo u dzepu ili prosetamo do kante. Takodje bi lomio ruke i noge za to
Ja se iznerviram svaki put kad vidim znak “zabranjeno bacanje smeca”!!
Taj znak obicno stoji pored puta na nekoj livadi ili u sumi i obavezno pored njega je neka kesa sa smecem. Meni je neshvatljivo da je nekom potrebno napisati da ne baca smece na livadi ili u sumu ili u reku ili bilo gde sem kante!?! Drzava nam je takva kakva je ali za smece je najvise kriv sam narod!! Ako mozes u svojoj kuci da bacas smece u kantu zasto onda baciti nesto na livadu, sumu, reku?!?
Taj znak za zabranjeno bacanje smeca je najbesmislenija stavar koja postoji na celom svetu!! Onaj ko nece baciti smece na livadu njemu ni ne treba znak, ne bi ga bacio i da nema znaka. Onom ko baca smece na livadu mozes napisati 1000 znakova, bacice ga opet jer je bezobrazan.
Jedina svrha tog znaka je da pokaze koliko smo poropali kao drustvo. Zbog toga se i iznerviram. Smece pored puta moze da se pokupi ali mentalitet naroda ne moze da se ispravi…
B92: Ukida se roming u EU za zemlje Zapadnog Balkana
Koristio do danas
Slobo to nece moci da podnese. Samo punjenje i 1991. godina
Team Slobo.
Nije svojevoljno uzeo a i poklonu se u zube ne gleda
Nema greske sa HyperX
Ja sam ih koristio na ps4 ali sam morao da ih prodam jer su mi bile slabe.Pojacam do kraja ali nije to to…
HyperX je uvek odličan izbor.
Na telefonu dosta jake ne preglasne al svi tonovi prisutni mozda malo bass jaci , al meni odgovara, pc sa dolby vrh, na xboxu one x za sada ja zadovoljan, za ove pare